NFL

Qui crea la còpia de seguretat? Quan és Taylor Heinicke, gairebé tothom.

Qui crea la còpia de seguretat? Quan és Taylor Heinicke, gairebé tothom.

Comenta

La llegenda de Taylor Heinicke gairebé va néixer a St. Louis. Va ser el febrer del 2020, al voltant de l’inici de la coronavirus pandèmia i només una setmana després de la temporada inaugural de la XFL reiniciada. Heinicke, un antic destacat de l’Old Dominion, va ser el quarterback substitut dels St. Louis BattleHawks en la seva victòria d’obertura de temporada sobre els Dallas Renegades.

Després, Heinicke i el quarterback titular Nick Fitzgerald van celebrar la seva primera victòria arrossegant Bud Light Seltzer i aixafant les llaunes al front mentre el vestidor va esclatar.

Si la XFL hagués durat una temporada completa, la festa del vestidor dels BattleHawks hauria estat immortalitzada a les samarretes.

“En realitat vam fer una samarreta Seltzer-bration que estava a punt per sortir al mercat, però després va passar el covid i la lliga es va tancar”, va dir Jamie Mottram, president de l’empresa de roba esportiva BreakingT amb seu a DC. “Així que tot el tema amb Taylor Heinicke en realitat es remunta als BattleHawks, on era un suport però, d’alguna manera, era un favorit dels fans”.

Nou mesos més tard, BreakingT va tenir una altra possibilitat de fer una samarreta de Heinicke. Aquest presentava una imatge de l’aterratge de pilons d’Heinicke en la derrota de la primera ronda de Washington davant els Buccaneers de Tampa Bay emmarcada per les paraules “La llegenda de Taylor Heinicke” amb lletres blanques.

Milers de persones es van vendre gairebé a l’instant, va dir Mottram, convertint-la en una de les samarretes de jugadors de la NFL més venudes de la companyia. El La samarreta superior mostrava el quarterback dels Green Bay Packers Aaron Rodgers agenollat ​​sota les paraules “Encara et posseeixo”, un missatge que va compartir l’any passat amb els fans dels Chicago Bears.

No aliè als canvis de QB, Terry McLaurin s’està prenent aquest amb calma

Com un quarterback desconegut i petit d’Old Dominion es va convertir en una estrella durant la nit la popularitat de la qual es va apropar a la d’un jugador que va idolatrar és realment una llegenda, i el següent capítol comença diumenge, quan Heinicke començarà en lloc del ferit Carson Wentz. ja que els comandants de Washington acullen ni més ni menys que Rodgers i els Packers al FedEx Field.

El canvi de quarterback és el novè de Washington des que Ron Rivera va assumir com a entrenador el 2020. Però per a molts jugadors, i molts dels seus aficionats, aquest canvi és un alè de familiaritat i una sacsejada benvinguda.

“El nen és un jugador”, va dir el tight end Logan Thomas sobre Heinicke. “Crec que tothom ho sap”.

Abans de l’inici de la temporada d’obertura de Washington contra els Jacksonville Jaguars, la franquícia va donar a conèixer la seva renovada botiga d’equips al FedEx Field, una habitació de 6.200 peus quadrats a nivell del club amb la roba de nova marca de la franquícia Commanders. Al darrere hi havia quatre maniquís que lluïen les samarretes d’alguns dels jugadors estrella de l’equip: Wentz, el tackle defensiu titular Jonathan Allen, el veterà cantoner Kendall Fuller. i Heinicke.

Quants altres equips promocionen així el seu quarterback substitut?

I abans de l’inici de la majoria de jocs a FedEx, la primera fila de la zona sud està plena de samarretes número 4 i aficionats cridant “Heinick-eeee!” amb l’esperança que acceptarà una o dues selfies durant els escalfaments. Ho va fer a la setmana 5, fent les delícies del grup de fidels abans de l’inici de la derrota dels comandants davant els Tennessee Titans.

Tot i que estava clar que Wentz va ser adquirit a la temporada baixa per ser el titular, el grup de fans de Heinicke va donar a conèixer la seva presència al camp d’entrenament. Heinicke es trobava entre les restes habituals després dels entrenaments signant balons de futbol i fent-se selfies amb els aficionats, de vegades es quedava fins a 45 minuts després de la pràctica.

“Sempre veig les samarretes de Heinicke”, va dir el final ajustat novell Cole Turner. “És un noi que ha superat tots els pronòstics per aconseguir el punt en què es troba ara. Tal com juga, es guanya el respecte de tothom per aquí. Sempre li dic que mantingui l’ala calenta perquè mai se sap quan et necessitarem”.

L’ascens d’Heinicke va començar molt després que va signar amb els Minnesota Vikings com a agent lliure no reclutat el 2015. Després de dos anys allà, amb Scott Turner com a entrenador de quarterbacks, Heinicke va rebotar als New England Patriots, Houston Texans i Carolina Panthers. A Carolina, es va reunir amb Turner i el seu sistema ofensiu.

El desembre del 2020, Washington va fitxar Heinicke gairebé literalment des del sofà. S’allotjava a casa de la seva germana i dormia al seu sofà mentre estudiava un grau en matemàtiques quan va rebre la trucada per ser el quarterback d’emergència de Washington en cas d’un brot de coronavirus, una trucada que finalment va revifar la seva carrera futbolística.

Comandants claus contra Packers: implica Terry McLaurin, guanya a les trinxeres

Heinicke coneixia l’esquema i bona part del personal de Washington, però els aficionats no el coneixien. Això va canviar quan va ser llançat al paper inicial contra Tom Brady i els Bucs. Heinicke va tenir més de 300 iardes passant, 46 més a terra, dos touchdowns totals i, aviat, el respecte dels seus companys pel seu esforç i el joc sense por en la derrota.

El seu touchdown de piló al tercer quart es va convertir en el seu moment característic. Les reaccions dels seus companys al marcador van servir de testimoni de la seva valentia. Quan Heinicke es va aixecar després de la jugada, els seus companys l’encerclaven per celebrar-lo, i el final defensiu Chase Young va assenyalar la part posterior de la samarreta d’Heinicke mentre les càmeres s’apropaven i cridaven “Heinicke!”

El touchdown d’Heinicke i la declaració de Young per a les càmeres estan impresos a les samarretes ara.

“Només sabem que anirà dur. És un tonto”, va dir Young aquesta setmana. “Implacable. Amic, realment no el pots trencar. I és bo. S—, ell pot jugar”.

Poc després de la derrota dels playoffs, Washington va tornar a signar Heinicke amb un contracte de dos anys. Però també va signar Ryan Fitzpatrick amb un contracte d’un any i 10 milions de dòlars que, només pel seu cost, li va garantir la feina inicial.

Però Heinicke es va fer càrrec de només 16 moments de la temporada després que Fitzpatrick sofrís una lesió al maluc que va acabar essencialment amb la seva carrera.

En parlar amb els periodistes la setmana després de la derrota inicial de l’equip davant els Chargers l’any passat, se li va preguntar a Heinicke si havia aconseguit una associació amb Heineken, la companyia de cervesa amb el nom similar.

Heinicke va somriure i va dir que no, però “potser hauria de començar a trucar a Bud Light”.

Minuts després, Bud Light va tuitejar “a punt i esperant” i en dos dies va començar la campanya “BudLighticke” a les xarxes socials.

Anàlisi: Els comandants van posar al banc William Jackson III. Què ve després?

Heinicke, desconegut menys d’un any abans, era una celebritat local i una sensació comercialitzable. Va ser 7-8 com a titular la temporada passada, creant una bobina destacada de llançaments de pilones i llançaments fascinants, tot mostrant prou encant per guanyar-se als aficionats fins i tot enmig d’una ratxa de pèrdues.

“És el quarterback de reserva perfecte”, va dir Mottram. “A la gent li encanten els quarterbacks de reserva per començar, i especialment a DC, on hi ha una història d’amors amb els QB de reserva. Però la seva història és tan fàcil d’arrelar i la seva manera de jugar, encara que potser no és un nivell professional, és molt divertida de veure. Només és un quarterback guanyador pel que fa a aquest tipus d’actitud, perseverança i moxie.

Però també va recordar la necessitat de Washington en el càrrec. Heinicke tenia la voluntat i l’empenta competitiva, però no el braç ni la mida, i el seu joc semblava tenir sostre. Els comandants van deixar clar que buscarien un altre titular durant la temporada baixa, i Heinicke no ho va qüestionar.

“Sí, ho vaig entendre. i ho entenc”, va dir Heinicke. “Sempre estàs buscant el millor home d’aquesta lliga, i només així et millores. Així que ho vaig entendre, ho vaig acceptar i vaig seguir treballant dur, i això és l’únic que podia fer. Això és l’únic que podria controlar”.

Wentz, en molts aspectes, és l’antítesi de Heinicke. És alt; pot llançar coets; va ser la segona selecció general del draft amb experiència inicial. I després de dos oficis en tantes temporades, el seu caràcter i personalitat es van posar en dubte quan va arribar.

A mesura que l’atac de Washington es va endarrerir, la frustració va augmentar i, inevitablement, es va dirigir al quarterback que s’ha convertit principalment en un passatger de butxaca a causa de lesions anteriors. L’única treva va ser una lletja victòria a Chicago la setmana 6. Wentz va jugar amb el dolor d’un dit fracturat i es va sotmetre a una cirurgia a Los Angeles quatre dies després.

“Recordo que Carson em va dir just després del partit que sentia com si tingués un dit trencat, i li vaig dir que anava a fingir que no m’havia dit això”, va dir Heinicke. “Tenia plans per anar a jugar a golf a Norfolk”.

“Un noi molt simpàtic”

En qualsevol altre lloc, potser amb qualsevol altre jugador, un altre canvi de quarterback pot semblar una càrrega per a un equip que suporta múltiples intercanvis anuals.

Però a Heinicke, els receptors de passades de Washington estan tornant a la familiaritat. Cap quarterback de Washington ha jugat tant com ho ha fet en les últimes tres temporades. I pocs jugadors, especialment els substituts, tenen el respecte que té als vestidors, amb l’atac, la defensa i els equips especials.

“Ja sigui que està fent jugades al camp, allargant les jugades amb les cames, bussejant per les pilones, és un tipus que sempre ho deixarà fora al camp”, va dir el receptor obert Terry McLaurin. “Qualsevol persona que estigui en aquest equip ho respectarà. Només la seva capacitat de deixar cada gram del que té al camp, tots ho respectem i volem fer tot el possible per donar-lo suport”.

Jahan Dotson, l’ampli debutant, va afegir: “Sempre dic que és el quarterback més genial de la sala amb més gràcia. … Sóc gran amb sabatilles esportives. El seu joc de sabatilles esportives, el dia a dia està aportant unes mates genials i coses com aquestes”.

I l’apostador Tress Way: “Diria que és de primer nivell pel que fa a aparellaments de golf. I després, en definitiva, la seva coherència com a noi i com a amic. Mai és massa alt, mai massa baix. Simplement molt fiable amb l’amistat, al camp. Un noi molt simpàtic.”

Rivera ha dit que la presència d’Heinicke és una mica com tenir un altre entrenador per la seva experiència i coneixement de l’atac. El seu retorn afegeix arrogancia a la posició, una dosi de confiança i duresa, i certament una certa mobilitat que podria beneficiar l’atac.

Heinicke va passar part de la seva temporada baixa a Califòrnia treballant amb Adam Dedeaux, un antic jugador de beisbol que ara és entrenador privat de quarterbacks de molts a la NFL, inclòs Wentz.

Després de gairebé una temporada completa com a titular, Heinicke es va proposar millorar les debilitats que altres citaven en el seu joc, inclosa la velocitat en els seus llançaments.

“Realment vaig fer servir el meu braç l’any passat”, va dir. “De vegades no m’hi posava els malucs. D’aquí treus tot el teu poder. He intentat fer servir molt més els malucs. És com un swing de golf: és pràcticament el mateix que un swing de golf. Va jugar molt al golf i va intentar treballar en aquesta mecànica. Aquesta va ser la meva temporada baixa”.

Heinicke va dir que també va estudiar la seva cinta de joc de la temporada passada per escollir els errors i desenvolupar la consistència. Els companys han dit que veuen una confiança encara més gran en ell, però també han citat trets familiars que podrien tornar a ser valuosos.

“La manera com està conduint la pilota pel camp és definitivament molt millor per als nostres receptors”, va dir McLaurin. “Ens dóna l’oportunitat de rastrejar la pilota al camp i ens dóna l’oportunitat de fer jugades. … Només la seva capacitat d’ampliar les jugades possiblement també ens ajudarà en aquesta àrea”.

El coneixement del sistema de Heinicke també podria flexibilitzar el pla de joc.

“Quan surti i sàpigues que té el comandament, veurà alguna cosa”, va dir Rivera. “Hi ha la possibilitat que a causa de la seva experiència en això, pugui canviar alguna cosa. Ell i jo vam parlar i vaig dir: “Si veus alguna cosa i vols fer alguna cosa, fes-ho”. Perquè té aquesta sensació”.

Heinicke va dir que els seus 15 partits com a titular la temporada passada i els seus sis al marge per començar aquesta temporada l’han ajudat a veure el “fotografia més gran” al camp.

Ell i altres també coneixen el poder d’un sol partit per donar la volta a una temporada i fer créixer una llegenda.

“Tot el que es necessita és un”, va dir Mottram. “Si només guanyen un partit, tothom es veurà assotat a un frenesí. I si van a córrer, podeu esperar que obtindreu unes samarretes noves de Taylor Heinicke “.

#Qui #crea #còpia #seguretat #Quan #és #Taylor #Heinicke #gairebé #tothom

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button