NBA

Desglossament de les eleccions de la DFS de l’NBA (dilluns 31 d’octubre): és un truc o una delícia?

Desglossament de les eleccions de la DFS de l’NBA (dilluns 31 d’octubre): és un truc o una delícia?

Feliç Halloween! Dilluns inclou una llista de set partits de l’NBA a partir de les 19:00 ET.

Anem a capbussar-nos en algunes de les millors jugades de la pissarra utilitzant el Eines de FantasyLabs i mètriques.

A més, no oblideu que per als tornejos de camp gran, podeu utilitzar el nostre Optimitzador de línia per crear sense esforç fins a 150 alineacions o utilitzar el nostre Creador de cartells si t’agrada construir a mà les teves alineacions.

Nota: les projeccions i els apalancaments Les puntuacions/les puntuacions poden canviar al llarg del dia posterior a la publicació d’aquest article. El panorama DFS de l’NBA canvia ràpidament.

Consulta el Models de jugadors de l’NBA directament per a qualsevol actualització a mesura que ens acostem al bloqueig. Fes servir la nostra promoció FanDuel per obtenir tres mesos de franc Pass de la Lliga NBA.

Seleccions NBA DFS Point Guard

Semental

La temporada dels Nets ha estat més espantosa que Nightmare on Elm Street. Han tingut molts problemes, però Kyrie Irving no ha estat un d’ells. Bé, almenys a la pista. Ha estat anotant la pilota a un ritme d’elit, acumulant almenys 30 punts en quatre dels seus últims cinc jocs. Va esclatar per almenys 62,0 punts DraftKings en dos d’aquests quatre concursos, cosa que li va donar un fort sostre per al seu preu.

Irving també dibuixa un fantàstic aparellar Dilluns contra els Pacers. Ocupen el primer lloc en ritme i el 28 en eficiència defensiva per començar l’any, i és difícil superar aquesta combinació amb finalitats de fantasia. Les xarxes total de l’equip implícit de 122,5 punts lidera la llista per un còmode marge, de manera que hi ha molt mèrit en apuntar a Irving en aquest lloc.


Valor

Els Hornets estan actualment sense LaMelo Ball i Miles Bridges, i Terry Rozier segueix dubtant amb una lesió al turmell. Això vol dir que l’equip probablement es quedarà sense els seus tres millors jugadors de la temporada passada.

Dennis Smith Jr. ha entrat en el paper de base de partida i, no és sorprenent, ha prosperat. DSJ sempre ha estat un excel·lent productor per minut, i ha acumulat 1,02 punts DraftKings per minut fins al moment d’aquesta temporada. Ha sortit 37,1 minuts en la seva última sortida i ha respost amb 36,25 punts de DraftKings. També va fallar per poc un triple-doble, caient només un rebot i dues assistències tímides, i qualsevol jugador amb aquest tipus d’avantatge és una bona opció amb només 6.000 dòlars.


Descans ràpid

Tyrese Maxey segueix sent un dels millors valors purs a la posició de DraftKings, on el seu sou de 6.000 dòlars ve amb una qualificació de ganga del 94%. Té una actuació baixa en la seva última sortida, acabant amb només 26,75 punts de DraftKings, però només ha jugat 29,3 minuts. Va registrar almenys 37,8 minuts en els seus tres partits anteriors, així que és una bona aposta per a una actuació de recuperació dilluns.

Reggie Jackson és una de les millors opcions de valor a PG a FanDuel. Té un preu ridículament baix de 4.800 dòlars, el que resulta en una puntuació de la ganga del 89%. Ha lluitat per aconseguir només 0,68 punts FanDuel per minut aquesta temporada, però va estar a 0,92 la 2021-22. Amb Kawhi Leonard fora i John Wall no s’espera que jugui, aquest és el lloc perfecte perquè Jackson redescobri la forma de l’any passat.

NBA DFS Shooting Guard Seleccions

Semental

Amb Leonard fora de l’alineació, Paul George té el potencial d’anar a Hannibal Lector als Rockets aquesta nit. Ja té una actuació de 61,2 punts de FanDuel amb Leonard fora de l’alineació aquest any, i tot i que recentment no ha pogut assolir aquesta alçada, no ha jugat la seva assignació habitual de minuts. Va acumular només 31 minuts fa dos partits i va seguir amb només 27,8 minuts en la seva última sortida.

Això fa que George sigui un fort candidat de rebot davant els Rockets. Va fer una mitjana de 1,22 punts de FanDuel per minut la temporada passada, i actualment té previst 36 minuts a la nostra Models NBA. És un altre jugador que destaca per ser un excel·lent valor a FanDuel, on el seu sou de 8.200 dòlars ve amb una qualificació de ganga del 96%.


Valor

A més de Leonard i Wall, Robert Covington també és incert per als Clippers dilluns. Actualment està en protocols de seguretat i salut, per la qual cosa també es podria deixar de banda.

Això obriria un bon paper Terance Mann. Va tenir una mitjana de 0,80 punts DraftKings per minut la temporada passada i ha estat al voltant d’aquesta xifra per començar l’any nou. Té el potencial de jugar més de 30 minuts en aquesta pissarra, i els Rockets representen un enfrontament excepcional. Només són el 23è en eficiència defensiva aquesta temporada, i no seria impactant si continuen baixant a la classificació. Van ser els últims en aquest departament l’any passat i no han fet cap canvi digne de menció a la seva rotació.


Descans ràpid

Buddy Hield ha estat a la calefacció per començar l’any. Ha anotat almenys 35,5 punts de DraftKings en els seus últims quatre partits, però el seu preu s’ha mantingut força estancat a DraftKings. Ha fet una mitjana d’1,13 punts DraftKings per minut en el que va de temporada, i està previst que hi hagi poc menys de 32 minuts als nostres models de l’NBA.

De’Anthony Melton és una font interessant de valor a DraftKings. No està previst que porti gaire propietat en aquesta pissarra, però el seu sou de 4.000 dòlars inclou una qualificació de ganga del 88%. Melton ha promediat 1,04 punts DraftKings per minut aquesta temporada i ja ha demostrat la capacitat d’acumular punts de fantasia sense un munt de temps de joc.

Seleccions de petit davanter NBA DFS

Semental

Kevin Durant ha tingut un mal començament de temporada des d’una perspectiva fantàstica. Ha publicat un negatiu Més/menys en cinc dels seus primers sis partits, i l’única excepció va ser un partit on va jugar 41,2 minuts. Continua anotant la pilota a un ritme d’elit, però els seus perifèrics han rebut un cop important Ben Simmons unint-se a la rotació. Ha promediat només 4,5 rebots i 3,7 assistències per partit, la qual cosa representa una disminució massiva de les seves mitjanes de 7,4 i 6,4 la temporada passada.

Tot i així, Durant és un dels jugadors amb més talent de la lliga i encara ha acumulat 1,29 punts DraftKings per minut aquesta temporada. Pot fer molt de dany contra els Pacers només amb la seva puntuació, i hauria d’aterroritzar la seva defensa com Michael Myers aterroritza Jamie Lee Curtis.


Valor

Aaron Nesmith es va perdre l’últim partit dels Pacers, però va començar l’última vegada que es va poder adaptar. Va proporcionar 30,75 punts DraftKings en només 29,7 minuts com a membre de la unitat inicial, de manera que valdria la pena tenir en compte 3.500 dòlars si es pot equipar dilluns. Actualment està projectat durant aproximadament 29 minuts als nostres models de l’NBA, i els jugadors amb sous comparables i projeccions de minuts han promediat històricament un més/menys de +4,32 (segons el Eina de tendències).


Descans ràpid

Gordon Hayward és un altre membre dels Hornets que s’ha beneficiat de totes les seves absències. Aquesta temporada ha augmentat la seva producció a 1,00 punts DraftKings per minut i ha acumulat almenys 30,5 punts DraftKings en quatre dels seus últims cinc partits. Això el converteix en una opció raonable amb només 6.200 dòlars, sobretot en un fort enfrontament contra els Kings. Ocupen el tercer lloc en ritme i el 25 en eficiència defensiva, de manera que són un dels millors enfrontaments possibles amb finalitats de fantasia.

Parlant dels Reis, Keegan Murray ha perdut poc temps fent impacte en la seva temporada de debutant. La seva mitjana de 0,72 punts FanDuel per minut no és tan emocionant, però ho compensa amb tones de volum. Actualment està projectat durant poc menys de 36 minuts, que és la cinquena marca més alta a la posició de FanDuel. També és un dels millors valors purs de FanDuel donada la seva puntuació de negoci del 89%.

Seleccions de Power Forward NBA DFS

Semental

Esvaint Giannis Antetokounmpo de moment fa més por que la nena de l’Exorcista. Aquest any ha portat el seu joc d’elit a un altre nivell. Té una mitjana d’1,89 punts DraftKings per minut, i ningú més a la pissarra està per sobre d’1,54. Ningú a la majoria de les pissarres sol estar a prop de Giannis en aquest departament, però la diferència és especialment àmplia dilluns.

Giannis ha publicat una taxa d’ús d’almenys el 40,7% en tres dels seus últims quatre partits, i hauria de continuar involucrant-se una mica més del que és habitual amb Khris Middleton fora. Giannis segueix sent un dels millors del negoci en acumular perifèrics, de manera que qualsevol augment del potencial de puntuació porta el seu sostre ja d’elit a un altre nivell. Afegiu un enfrontament amb els Pistons, que són els últims en eficiència defensiva aquesta temporada, i Giannis és difícil d’evitar.


Valor

Predecir la pista davantera dels Pacers ha estat bàsicament impossible aquesta temporada, però Jalen Smith ha estat l’única constant. Ha arribat amb un màxim de la temporada de 33,7 minuts en la seva última sortida, i ha jugat 31,1 i 29,2 minuts en els dos partits anteriors.

Aquesta és una excel·lent notícia per a Smith, que ha estat un fantàstic productor per minut des que va arribar a Indiana. Va fer una mitjana d’1,12 punts DraftKings per minut l’any passat, i ha augmentat aquesta xifra a 1,15 aquesta temporada. Sembla tancat durant uns 30 minuts contra els Nets, i pot fer un dany greu en aquest lloc. Els Nets ocupen el lloc 29 en eficiència defensiva, i els Pacers van acumular 125 punts contra ells dissabte.


Descans ràpid

Lauri Markkanen segueix brillant pel Jazz. Ha anotat almenys 40,25 punts DraftKings en quatre dels seus últims sis partits, i ha augmentat la seva producció de 0,93 punts DraftKings per minut l’any passat a 1,18 aquesta temporada. Ha començat a ser una mica més car, però encara sembla poc preuat en un possible tiroteig contra els Grizzlies.

Isaiah Stewart ha publicat un més/menys positiu a FanDuel en sis dels set partits d’aquesta temporada, i diumenge guanya 39,6 punts de FanDuel. Va jugar 32,9 minuts, el màxim de la temporada, en aquest concurs, i aquesta temporada ha promediat 1,02 punts de FanDuel per minut. Si continua veient tant de temps de joc, sens dubte té un preu inferior a 5.600 dòlars.

NBA DFS Center Trials

Semental

Si hi ha alguna cosa amb la qual els jugadors de fantasia poden comptar, és Nick Nurse que va posar els seus jugadors a terra a l’octubre. Pascal ho sento s’acaba amb un modest 35,8 minuts en la seva última sortida, però els Raptors van perdre aquest partit per 22 punts. Havia jugat almenys 38,0 minuts en cadascun dels seus tres concursos anteriors, cosa que li va donar una de les càrregues de treball potencials més grans de la llista de dilluns.

Siakam també ha estat increïblement eficient amb el seu temps de joc per començar l’any. Ha augmentat la seva producció a 1,38 punts DraftKings per minut, que és la tercera marca més alta entre els centres a la pissarra de dilluns. Fred VanVleet També s’ha afegit a l’informe de lesions com a qüestionable, i Siakam tindria una càrrega de treball encara més important si finalment se’l descarta. Va augmentar la seva taxa d’ús un +2,0% i la taxa d’assistència un +5,0% amb VanVleet fora del terra la temporada passada.


Valor

Myles Turner només ha jugat dos partits aquesta temporada, però ha fet una mitjana d’1,39 punts DraftKings per minut quan ha estat al terra. Es va perdre l’últim partit dels Pacers a causa de la gestió de lesions, però hauria de tornar a l’alineació dilluns.

Turner sempre ha posseït un conjunt d’habilitats de fantasia extremadament atractiu, que combina la capacitat d’enderrocar triples i acumular tirs bloquejats. La seva producció de fantasia s’ha limitat a causa del temps de repartiment Domantas Sabonis, però Sabonis és ara a Sacramento. Turner hauria de presentar els millors números de la seva carrera quan estigui al terra aquesta temporada, encara que no sigui tan sovint com voldríem.


Descans ràpid

Parlant de Sabonis, és una opció viable amb només 7.700 dòlars a FanDuel. Ha promediat 1,27 punts FanDuel per minut aquesta temporada, i els seus 12 Pro Trends ocupa el segon lloc a la posició. Va fer falta després de només 22,7 minuts en el seu darrer partit, però hauria de tornar a la seva càrrega de treball habitual contra els Hornets.

Alperen Sengun va arribar a 29,2 minuts en la seva última sortida, i oferirà un valor excel·lent si continua veient tant de temps de joc. Aquesta temporada ha acumulat 1,29 punts DraftKings per minut, de manera que és un dels millors productors per minut de la lliga. El seu sou de 5.200 dòlars a DraftKings és simplement massa barat, el que resulta en una qualificació de ganga del 97%.#Desglossament #les #eleccions #DFS #lNBA #dilluns #doctubre #és #truc #una #delícia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button