NHL

Bruins contra Maple Leafs – Resum del joc de la NHL – 5 de novembre de 2022

Bruins contra Maple Leafs – Resum del joc de la NHL – 5 de novembre de 2022

TORONTO — Auston Matthews comença a escalfar.

El segon gol de Matthews en el partit va arribar en una jugada de poder en el segon període i va aixecar el Toronto Maple Leafs a una victòria per 2-1 sobre Boston dissabte a la nit, trencant la ratxa de set victòries consecutives dels Bruins.

“Intentar crear, tractar de posseir el disc de manera ofensiva i, òbviament, mantenir el disc fora del nostre propi final”, va dir. “A vegades és un repte. Només intento rodar”.

Mitch Marner va fer dues assistències per a Toronto (6-4-2), que n’ha guanyat dues consecutives després de perdre quatre seguides com a part d’un octubre lent.

“He trobat un altre nivell aquesta nit”, va dir. “Sabíem que Boston exigiria el millor de nosaltres”.

Ilya Samsonov va fer 13 aturades abans d’abandonar el partit després de dos períodes amb una lesió al genoll. Erik Kallgren va aturar set tirs la resta del camí.

L’entrenador en cap Sheldon Keefe va dir que Samsonov no estarà disponible per a l’inici de diumenge a Carolina.

“No molts equips de la lliga tindran tres porters lesionats en el seu sistema i se sentiran còmodes”, va dir Keefe. “Però és la realitat”.

Brad Marchand va marcar amb un tir de penal en el segon període per a Boston. Linus Ullmark va fer 26 aturades per als Bruins, que van entrar com el millor equip de la NHL en funció del percentatge de punts.

“No crec que hem jugat amb el disc tant com voldríem”, va dir el centre de Boston David Krejci, que va tornar després d’una absència de tres partits per lesió. “No els vaig poder desgastar”.

Matthews, que va liderar la lliga amb 60 gols la temporada passada en el camí de capturar el seu primer Hart Trophy com a MVP, només havia marcat una vegada en els primers set partits d’aquesta temporada, però ara té cinc gols en els seus últims cinc partits.

Va trencar l’empat a 1 a les 14:07 del segon període amb el seu segon del partit en un simple tap-in al llavi del plec d’Ullmark per al seu sisè de la campanya. El gol va seguir un gran esforç individual de William Nylander en un joc de poder.

“Va anar una mica a passejar-hi”, va dir Matthews sobre Nylander. “Posa-ho bé a la camiseta per a mi”.

Kallgren, l’opció de porter número 3 de Maple Leaf amb Matt Murray (engonal/abductor) en reserva lesionada a llarg termini, va substituir Samsonov per començar el tercer. Després que Toronto no va poder connectar amb dues oportunitats d’avantatge per a l’home, la de Boston A David Pastr va enviar un xut fora del pal.

Els Maple Leafs van acabar amb dues jugades de poder de Boston amb una defensa desesperada que va continuar tard amb Ullmark a la banqueta per a un atacant addicional.

Després de la victòria de dimecres sobre Filadèlfia, que va trencar una diapositiva de quatre partits, Toronto va obrir el marcador a les 7:19 del primer quan Matthews va enganyar a Ullmark després que el porter dels Bruins perdés la pista del disc darrere de la seva xarxa.

Amb els Maple Leafs contra l’equip amb més puntuació de la NHL, TJ Brodie va enganxar a Marchand en una escapada per configurar l’esmalt deke de l’aler que va fer que Samsonov va enganyar completament per empatar el partit amb els Bruins.

El quart gol de Marchand en quatre partits va ser el punt 800 de la seva carrera, convertint-lo en el setè jugador de la història de la franquícia a assolir la fita. El jugador de 34 anys també va empatar Mario Lemieux al segon lloc de tots els temps amb el seu sisè tir de penal reeixit, un per darrere del rècord de set de Pavel Bure.

NOTES

Els Maple Leafs van perdre Nicolas Aube-Kubel sobre renúncies a la Capitals de Washington. L’extrem de 26 anys va signar a l’estiu després de guanyar la Copa Stanley amb Colorado, però mai va trobar el seu lloc a Toronto. Aube-Kubel no va registrar cap punt en sis partits amb Toronto.

FINS A LA PROPERA

Boston: Amfitrió St. Louis Blues el dilluns.

Toronto: a les Huracans de Carolina el diumenge.

——

AP NHL: https://apnews.com/hub/nhl i https://twitter.com/AP–Sports

#Bruins #contra #Maple #Leafs #Resum #del #joc #NHL #novembre

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button