NHL

Rathbone ha de jugar, les classificacions de Canucks DAWG després de 12 partits i comprar accions de Jonathan Lekkerimäki per davant del Mundial Junior

Rathbone ha de jugar, les classificacions de Canucks DAWG després de 12 partits i comprar accions de Jonathan Lekkerimäki per davant del Mundial Junior

Monday Mailbag: Rathbone ha de jugar, les puntuacions de Canucks DAWG després de 12 partits i comprar accions de Jonathan Lekkerimäki per davant del Mundial Junior

Després d’aconseguir una mica d’impuls, els Vancouver Canucks van acabar la setmana amb un altre avantatge de múltiples gols el dissabte a la nit.

Les seves conclusions als partits han estat atroces fins a aquest punt de la temporada. L’equip ha estat superat per 24-13 després dels 40 minuts de la temporada, i cinc dels seus 13 gols es van produir en la victòria de dijous sobre els Anaheim Ducks. Bruce Boudreau va esmentar que l’equip té por de perdre abans de retirar els seus comentaris en la disponibilitat posterior al partit de dissabte a la nit, però va tenir raó amb la seva declaració inicial.

Tots estem veient el mateix tercer període, aquest equip sembla que té por de perdre en lloc de confiar per guanyar.

Fins i tot després de cedir un, dos o tres gols en el tercer període, aquest equip necessita tenir una mica d’empenta. Moltes vegades encara estan en un partit d’empat després d’aconseguir avantatges, però no aconsegueixen el següent gol. Hi ha d’haver algun tipus de retrocés, ja sigui una baralla, un gran èxit, un canvi d’energia des d’una línia de sis inferiors o una estrella que pren les coses a les seves pròpies mans: aquest equip ha de tenir algun tipus d’espurna per empènyer. tornar contra el foc de pneumàtics que ha estat el seu lideratge volat aquesta temporada.

En positiu, Ethan Bear ha estat un jugador que ens ha impressionat aquesta setmana. Ha arribat a aquesta organització i s’ha guanyat molta confiança del cos tècnic. Això es va mostrar en massa el dissabte a la nit, ja que Bear i Quinn Hughes van ser els dos defenses utilitzats a la pròrroga. Bear ha estat fort a les taules, s’ha posat davant dels tirs i constantment treu el disc de la zona defensiva amb una ràpida sortida per centrar el gel o una passada ràpida.

Durant els seus tres partits amb els Canucks, Bear té una mitjana de més de 20 minuts de temps de gel per partit i no ha comès molts errors flagrants. Quan no cometeu errors flagrants, us semblarà força bé en aquest cos de defensa dels Canucks.

Tenim un munt de preguntes a la bossa d’avui, així que no perdem més paraules.

No teníem cap pregunta de #MM a la secció de comentaris de la bossa de correu de la setmana passada, així que, anem a veure què havia de preguntar la gent de #CanucksTwitter aquesta setmana!

Després de publicar la primera qualificació negativa de DAWG (-3,57) de tots els temps en el partit de dijous a la nit, Riley Stillman no va jugar molt millor en la seva actuació de seguiment durant la derrota de dissabte davant els Nashville Predators. Bruce Boudreau va parlar de tenir vuit defenses elegibles i que té algunes decisions de la llista per prendre després del partit de dissabte a la nit.

La decisió més fàcil serà que Brock Boeser torni a l’alineació si està sa, però el següent moviment hauria de ser treure Stillman de l’alineació.

Kyle Burroughs i Jack Rathbone han estat rascades saludables durant els últims tres partits i és hora de veure què pot fer un d’aquests dos jugadors a l’alineació. Bàsicament, Stillman va anar a la banqueta durant els últims 20 minuts del partit contra els Predators i no ha fet gaire per impressionar des que es va unir a aquest equip.

Tant si voleu veure a Rathbone pel seu avantatge ofensiu i en moviment, com a Burroughs pel seu alt esforç i estil de joc intel·ligent, teniu raó en creure que és hora que un d’aquests dos jugadors entri i completi la tercera parella. .

Ens sorprendria molt veure Stillman tornar a l’alineació per al partit de dimarts. Ha arribat el moment que Burroughs o Rathbone s’apuntin perquè Stillman s’ha guanyat una rascada saludable.

Aquesta pregunta es relaciona una mica amb l’última quan es tracta de Rathbone.

El fet que Stillman jugui a Rathbone és al·lucinant quan creieu que Rathbone encara té l’oportunitat de desenvolupar el seu joc i que el que hem vist fins ara en la seva carrera probablement no és el seu sostre.

És salvatge saber que Rathbone només ha jugat 21 partits a la NHL.

No afectarà negativament un joc molt pitjor que Stillman i hem vist que Stillman té alguns jocs molt dolents des que es va convertir en un Canuck. No tenir confiança en el Rathbone, de 23 anys, és preocupant i ha de sortir aquí més aviat que tard.

De nou, el nen ha jugat 21 partits de la NHL. Encara està aprenent molt sobre la NHL i tenir-lo assegut a la caixa de premsa no fa res per ell. Ho va fer durant una gran part de la temporada de COVID, on només va participar en vuit partits tant als nivells de la NHL com de l’AHL.

Aquest és el vostre únic “prospecte” que està a prop de la NHL i sí, sembla que el seu desenvolupament està sent mal gestionat. Té un contracte de dos anys amb els Canucks, però t’hauries d’imaginar que Rathbone (i el més important, el seu agent,) estan veient pastures més verdes amb altres organitzacions.

Pel que fa a Mikey DiPietro, aquesta situació va ser una merda, però amb Arturs Silovs empenyent i el mal ús de DiPietro durant la temporada de COVID, l’escriptura estava a la paret. És una llàstima que els Canucks no poguessin capitalitzar el comerç de DiPietro en un moment en què tenia valor.

Nils Höglander i Vasily Podkolzin estan trobant el seu camí a la NHL quan tenen 21 anys, així que no em preocuparia gaire pels rascades saludables aquesta temporada amb la profunditat que tenen els Canucks a les bandes. Podkolzin està tenint una caiguda anotadora de segon any i sembla que Höglander no pot trobar un bon ajust en una línia ara mateix. Aquests no són problemes de desenvolupament als meus ulls, és només un pegat no tan emocionant per als joves després que els dos jugadors es mostrin molt bé en cadascuna de les seves temporades de debutants.

M’agrada la cançó 2 per als videojocs, hi pertany.

Hauria d’anar amb Sandstorm a causa de la millor sensació en persona.

Una altra nota sobre Sandstorm: a la caixa de premsa dels Canucks, m’assec al costat d’un periodista de Finlàndia i tenim unes bones xerrades sobre prospectes finlandesos, el joc de Liiga, Olli Juolevi i molt més. Però el més emocionat que ha conversat mai amb mi va ser parlar-me de l’actuació en directe de Sandstorm a Hèlsinki en el seu compte enrere de Cap d’Any 2016. Després de veure el vídeo, tinc encara més respecte per una de les millors cançons EDM de la nostra generació.

Tampoc sabia que Darude era de Finlàndia!

Bé, Jamie, em vas empènyer a elaborar un full de càlcul Excel i calcular la qualificació DAWG de tots els jugadors de Canucks fins a aquest moment de la temporada.

Els nostres DAWG principals després d’una dotzena de jocs compten amb Kyle Burroughs, Luke Schenn, Elias Pettersson, Dakota Joshua, Andrei Kuzmenko i Ethan Bear.

(Mínim 50 minuts de temps de gel de cinc contra cinc)

Els nostres DAWG inferiors estan formats per Riley Stillman, Jack Rathbone i Quinn Hughes.

Ara, la fórmula DAWG no mesura el bo que és un jugador per tenir un impacte en un joc. La fórmula DAWG mesura la quantitat de DAWG que té un jugador. Això requerirà que estiguin jugant físicament, sacrificant-se per l’equip, formant companys i només treballant dur a les zones brutes en general.

No us enfadeu perquè Hughes sigui el DAWG inferior. Com que és un defensor excel·lent, no necessita ser un DAWG per tenir èxit.

Bear s’ha mostrat bé en el seu temps limitat com a canuck, Pettersson ens continua impressionant amb la seva qualificació DAWG perquè no necessàriament encaixa en el paper de jugador físic tradicional, i Joshua està creant moltes oportunitats per als seus companys de línia alhora que és un home líder en el departament de físic.

Això és DAWG. Aquest és el futur.

Amb la manera com ha anat la temporada per als Canucks fins ara, aquest equip sembla que tindrà l’oportunitat de desembarcar Connor Bedard, però encara es tracta més de reequipar i afegir actius per a peces que potser no estiguin aquí per a la veritable finestra competitiva dels Canucks.

Dit això, la finestra clarament no és aquesta temporada i hi ha alguns jugadors que veuran caducar els seus contractes en les properes dues temporades que haurien de ser absolutament comprats en els propers mesos.

Per respondre a la teva pregunta, i suposo que és una mica irònic, aquest equip tornarà a obtenir algunes victòries, tret que aquest hàbit de treure avantatges de múltiples gols sigui un veritable problema que està al seu ADN. En qualsevol cas, no crec que aquesta plantilla, amb aquest porter, tingui la millor oportunitat d’acabar pitjor a la lliga. Els Coyotes d’Arizona estan literalment construïts per acabar els últims a la NHL, cosa que fa molt trist mirar la classificació i veure que els Yotes estan per davant dels Canucks.

Qui sap, potser aquest equip és molt pitjor del que fins i tot indica la seva plantilla. El debat intern d’aquesta temporada sobre el tanc per a Bedard i l’impuls d’un lloc de comodí s’inclina molt en una direcció i seria absolutament un canvi de franquícia veure’ls aterrar aquest semental de North Vancouver dels Regina Pats.

L’Acció de Gràcies americà és a la volta de la cantonada i heu de creure que després de fer algunes petites operacions, el següent pas serà un canvi important.

Si hagués d’endevinar, diria que JT Miller i Andrei Kuzmenko són a l’equip la temporada vinent.

No crec que Kuzmenko mantingui el ritme de 48 gols que està marcant actualment, però també veurà que el seu ajust a la primera unitat de joc de poder dels Canucks el prepararà per marcar molts gols fàcils aquesta temporada. A més d’això, està treballant bé amb Pettersson en cinc contra cinc i és probable que el seu proper contracte sigui alguna cosa en el rang de dos a tres anys, amb el valor mitjà anual que probablement es determinarà amb els seus totals al final. de la temporada en lloc del que ha fet en els primers 12 partits.

Potser els canucks volen avançar-se i bloquejar Kuzmenko durant la temporada, però també seria un xip comercial interessant a la data límit si continua anotant prop de la seva taxa actual.

Estic amb Canucks Reddit en acceptar que m’encantaria que Kuzmenko fos canuck durant molt de temps. De moment s’adapta bé i és molt divertit durant les entrevistes.

El contracte de Miller serà extremadament difícil de seguir i encara que crec que hi ha d’haver un equip o dos que estiguin interessats, l’èxit de la gorra i altres circumstàncies em fan creure que serà en aquest equip l’any que ve.

Pel que fa a Bo Horvat, tendeix a fer del seu agent un home molt feliç i encara més ric.

Horvat seria una gran incorporació a un equip destinat als playoffs i ha de mirar aquesta classe d’agent lliure i pensar que té l’oportunitat de ser el gos líder al departament central. No m’estranyaria que signa una pròrroga amb els Canucks, però tampoc aposto que ho faci. És molt una situació de 50-50 als meus ulls si està en aquest equip la propera temporada.

Comprar a Podkolzin, tot i que el seu mercat és baix.

Aferrar-se a Danila Klimovich perquè no té valor i hauria de ser una prova real del nou entrenador en cap de l’AHL, Jeremy Colliton.

Comprar a Jonathan Lekkerimäki perquè crec que aquest any es mostrarà molt millor al Mundial júnior.

Aguantant però escoltant les idees sobre vendre a Höglander perquè necessita afinar alguns problemes de puntuació i després serà un extrem mitjà de sis eficaç. Els equips valoren el que fa amb la seva ètica de treball i mostra amb les seves anàlisis, i podria ser una peça en un ofici que ajudi a buscar un jove defensor.

Comprar a Rathbone i donar-li més oportunitats perquè s’ho mereix i és un dels jugadors que encara no ha tingut l’oportunitat de jugar amb aquest equip i veure què fa com a jugador quotidià de la NHL. Com he esmentat anteriorment, és al·lucinant com aquest nen només té 21 partits de la NHL al seu cinturó.

Bé, això tanca una altra bossa de correu de dilluns aquí a Exèrcit Canucks.

Assegureu-vos d’utilitzar el #MM per fer una pregunta per a la setmana vinent si voleu preguntar a la secció de comentaris.

Ens veiem a tots dilluns vinent!

#Rathbone #jugar #les #classificacions #Canucks #DAWG #després #partits #comprar #accions #Jonathan #Lekkerimäki #davant #del #Mundial #Junior

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button