NHL

Jack Eichel va bananes a Buffalo

Jack Eichel va bananes a Buffalo

Benvingut de nou al millor i pitjor de la NHL. T’hem cobert després d’una altra setmana salvatge d’acció de tota la NHL, amb grans objectius, estalvis estel·lars, moments virals i tot el que necessites per veure, escoltar i saber dels últims set dies.

Objectiu de la setmana

El Toronto Maple Leafs va entrar aquesta temporada amb grans aspiracions després de guanyar l’eventual campió de la Conferència Est Llamp de la badia de Tampa a un emocionant joc 7 la primavera passada. Malgrat això, les coses han estat molt més àcides que no pas dolces, ja que l’equip es troba amb un 8-5-3 mig amb només quatre victòries en els seus últims 10. Alguns s’han queixat de la profunditat, d’altres s’han queixat de l’ètica de treball. . Evidentment, les coses no van tan bé al centre de l’univers de l’hoquei.

Durant el partit de diumenge passat contra el Huracans de Carolina, tanmateix, els Maple Leafs van donar una sobresaltada als seus seguidors quan van robar dos punts a la carretera amb desplaçaments durant un esquena. Una gran raó per a aquesta victòria? Una actuació contundent de les seves estrelles, inclosa William Nylanderque acaba de ser candidata perenne al Trofeu Norris Jacob Slavin fora del disc per enterrar aquest bonic gol.

Estalvi de la setmana

Aquesta aturada del porter de les estrelles Scott Wedgewood pot ser que no sigui la més bonica convencionalment que mai veuràs, i potser tampoc la més atlètica. Tanmateix, pel que fa a les coses que no veus cada dia, aquesta ha d’estar just a prop del cim. Fes una ullada a l’ull de mà del netminders de 30 anys com, versus Winnipeg Jets dimarts passat, troba la manera d’agafar un disc que flota per l’aire, rastrejant-lo amb gràcia com un lloro que torna a l’espatlla d’un pirata. Tremola’m les fustes!

Estrella de la setmana

Jack Eichel és un dolent home, i tots som millors per això. Després d’una ruptura molt pública, més un retorn a la ciutat que el va redactar que va anar més aviat de costat per al pivot la temporada passada, Eichel va tornar a Buffalo una vegada més, aquesta vegada fent una clínica absoluta.

Jack Eichel va bananes a Buffalo

Homenatge a Salming, les lluites de Campbell, la venjança d’Eichel, el retorn de contes de fades de Giroux, xecs de poke voladors i molt més en el millor i el pitjor de la NHL d’aquesta setmana. (Getty)

El jove de 26 anys va aconseguir un hat-trick com a part d’una nit de quatre punts i va aconseguir tornar-lo a la Sabres fidel. Això sembla el inici d’una rivalitat molt bonica.

Mans de la setmana

Mitch Marner ha tingut la seva part pujades i baixades per començar la seva temporada, però no hi ha dubte que aquesta assistència va servir com un impuls de confiança molt necessari per a l’extrem superestrella. Amb una mà al pal, Marner envia al defensor de Carolina Hurricanes Brady Skei buscant el seu suspensà, després fa una gran alimentació per al el ressorgit Joan Tavares per donar una oportunitat als Maple Leafs que no renunciarien.

Plat de la setmana

Tothom sap Alex Ovechkin el franctirador. 788 gols en la seva carrera, el tercer més de tots els temps. 290 comptes de powerplay, més que qualsevol altre jugador de la NHL des que la lliga va començar a fer un seguiment de les estadístiques. El que la gent s’oblida de vegades de The Great Eight, però, és que les seves habilitats de pas pur també són força excepcionals. Les 636 assistències de la carrera d’Ovi el situen al 78è lloc de tots els temps, i no n’hi ha moltes que siguin tan maques com aquesta.

El pitjor de la setmana

Pobre Jack Campbell. Després de signar un contracte de 5 anys i 25 milions de dòlars amb Edmonton durant l’estiu, les coses han començat molt malament per als Oilers‘netminder més nou. Ja a punt de perdre el seu plec davant l’advenedut Stuart Skinnerel punt més baix per a Campbell va arribar dijous passat, quan el seu intent de neteja va portar a aquest gol brutal, així com un particular reacció molesta immediatament després. Aquí esperem que les coses comencin a millorar aviat per a l’equivalent netminding de la NHL d’un golden retriever.

Hit de la setmana

Ja hem parlat de les subestimades habilitats de joc d’Alex Ovechkin, però una cosa que certament no ha quedat sota el radar és la presència física excepcional que Ovechkin aporta cada nit. Prenguem, per exemple, el dimecres passat, quan Ovechkin s’enrotlla absolutament al defensor dels Penguins Jan Rutta que mai el veu venir. Més tard aquella setmana, un gràfic absolutament boig va arribar a NBC Sports sobre el domini físic d’Ovechkin en relació amb els seus companys, i les xifres no van ser més que impactants.

El moment més saludable

Els jugadors poden canviar de samarreta, però no hi ha dubte que els vincles que s’estableixen entre els companys, per breus que siguin, solen durar molt més enllà dels seus dies de joc. Durant el Senadors d’Ottawa i Voladors de FiladèlfiaLa primera reunió de la setmana passada, l’antic capità de Filadelfia Claude Giroux va donar una mà ràpida al seu vell guardià de la xarxa tornant-li el pal després que s’havia quedat fora del seu abast. Aquesta és una jugada amb classe d’un jugador veterà, fet encara més especial a partir de la relació de Giroux amb l’organització dels Flyers.

Estadística de la setmana

Ei, ho sabies? Connor McDavid és realment bo a l’hoquei? Com, boig? Sí, en cas que no ho feu, aquest tuit absolutament boig de Jason Gregor que segmenta els primers 500 partits de McDavid de la NHL mostra el talent que té el millor jugador de la NHL.

Malkin vintage

Ara a la seva temporada de 36 anys, Evgeni Malkin ha lluitat contra les lesions en els darrers anys i ha vist com la seva producció comença a caure a la terra. Com diu el vell refrany, el temps del pare segueix invicte. Tanmateix, si la llegenda moderna dels Penguins té alguna cosa a dir sobre aquests assumptes, ha fet que els seus pensaments siguin alts i clars amb el seu joc per començar la temporada. Al 13 de novembre, els 16 punts de Malkin el tenen empatat Sidney Crosby per als millors entre els patinadors dels Penguins, mentre que les seves nou assistències ocupen el segon lloc.

Aquest magnífic plat, en particular, hauria d’avisar a la lliga que Malkin no anirà enlloc aviat.

Has oblidat alguna cosa

El Vancouver Canucks Han estat un embolic durant cinc setmanes de la temporada, ja que continuen coixejant fins a l’inici del seu calendari amb només quatre victòries en quinze partits. Les coses han anat molt malament a la costa del Pacífic del Canadà, i hi ha molta gent disposada a fer-ho repartir la culpa. Les coses s’estan posant lletjos, i només sembla qüestió de temps fins que l’altra sabata caigui. Pel que fa al que està passant al gel, bé, aquest intent de tiroteig de segellat un altre Canucks L del dissabte passat sembla força emblemàtic.

El retorn del xec de poke volador

Traient una pàgina del llibre de jugades de Dominik Hasek, Pyotr Kochetkov, novat de la xarxa de Carolina Hurricanes, s’omple amb el xec volador a pedra. Zach Hyman en una escapada. La salvació estel·lar va formar part d’una gran nit per als huracans, ja que van colpejar els Oilers dijous passat.

‘Una mare de sucre’

Mentre que els informes es van filtrar a principis d’aquest mes que la superestrella de Hollywood Ryan Reynolds era interessats a comprar els Ottawa Senators, va trigar fins a l’aparició del nadiu de Vancouver a Jimmy Fallon dilluns passat per confirmar oficialment aquests rumors. Fidel al seu humor típic, Reynolds va tenir una resposta hilarant quan va explicar com ho faria, cosa que el comissari de la NHL. Gary Bettman va repetir més tard. Aquest desenvolupament marca el quadrat menys probable de la nostra “Targeta de bingo de la temporada NHL 2022-23”.

Cita de la setmana

El mestre de la mossegada ha tornat, com Brad Marchand bromejava sobre el Bruinsprecioses samarretes Reverse Retro dilluns passat. Ningú no ha dit mai que els jugadors de la NHL siguin models de moda, però, bondat, Marchand, quin tipus de companys d’equip cavernícolas estàs anomenant un proverbial “dos” a l’escala 1-10!?

LA batedora de timbres

A tothom li encanta el batedor de timbres del bàsquet, així que què tal aquest punyal de filferro de Los Angeles Kings endavant Kevin Fialamentre baixaven el Chicago Blackhawks en hores extres dijous passat a la nit.

Aquesta va segellar la tercera victòria consecutiva dels Kings en el que des de llavors s’ha ampliat a una ratxa de quatre victòries consecutives. Els Reis realment estan començant a trobar el seu pas a mitjan novembre.

De tornada a Filadelfia

Claude Giroux, com s’ha esmentat anteriorment, sens dubte sempre serà un Flyer de cor. Això és una gran part del que va fer que el seu emotiu retorn a Filadèlfia dissabte a la nit fos tan especial. Mireu aquest meravellós vídeo d’homenatge al segon golejador de tots els temps del club jugat abans del partit d’aquell vespre, en què els seus senadors van colpejar els Flyers darrere d’una nit de contes de tres punts de Giroux.

Tirant-lo enrere

Aquests fils han tardat molt de temps a arribar, ja que primer s’han burlat torna a l’agost. Fes un cop d’ull a aquesta bona promoció de l’equip mentre els Sabres van revelar el seu nou look de cap de cabra amb un gran aplaudiment i emoció en línia. Els Sabres els portaran per primera vegada a finals d’aquest mes quan juguin els St. Louis Blues el 23 de novembre.

Fragment de la setmana

Per a la nostra inclinació de la setmana, aquest donnybrook entre Ty Dellandrea i Brendan Dillon va ser un embolic. Els dos nois van fer un munt de xuts genials, ja que la ferralla animada va passar 30 segons abans que Dellandrea perdés la seva cubeta i els àrbitres ho van cridar. Aquí no hi ha res massa elegant, només un bon enfrontament a l’antiga entre dos nois que van demostrar que els poden llançar quan calgui.

Honorant una llegenda

Per acabar, vam pensar que era important destacar els Maple Leafs en honor a Borje Salming i la poderosa recepció al món de l’hoquei durant el cap de setmana abans dels partits de divendres i dissabte a la nit a Toronto, mentre el jugador de 71 anys continua la seva batalla. amb ELA.

Desitjant a Borje res més que el millor absolut, l’home val la pena cada gram de celebració i elogi que ha rebut aquest cap de setmana, i més. Un crit especial també va a l’entrenador dels Maple Leafs, Sheldon Keefe, que va ser titular els sis jugadors suecs del Maple Leafs per al disc d’obertura abans del partit de dissabte a la nit contra Vancouver.

Tendència a l’alça

Després de perdre’s la postemporada de l’any passat, els illencs de Nova York sembla que han tornat molt bé per començar la seva temporada 2022-23. En el punt central del rebot ha estat l’aparició continuada del guardameta Ilya Sorokin, que ha portat el seu joc a un altre nivell durant el primer mes d’acció. El percentatge d’estalvi de .932 de Sorokin ocupa el quart lloc a tota la lliga, mentre que els seus 10,1 gols estalviats per sobre de l’esperat, segons Moneypuck.comtercer lloc.

Pel que fa al patinador, els 17 punts de Brock Nelson en 16 partits el fan liderar la càrrega a Long Island, mentre que el ritme de punts per partit de Matt Barzal es fa encara més impecable atès que no té gols i 16 assistències en 16 partits. Tot i que els números de sota el capó del club són una mica preocupants, un rècord de 8-2-0 en els seus últims deu els fa quedar segons a la Divisió Metropolitana, mentre que la primera candidatura de Sorokin a Vezina podria mantenir-los a la recerca en un futur previsible.

Tendència a la baixa

Abans de la victòria per 3-2 dissabte a la nit sobre els Winnipeg Jets, els Flames havien perdut set partits seguits des de finals d’octubre. Actualment, amb un rècord de 6-6-2, les coses a Calgary certament no han començat com esperaven els aficionats després d’una reactivació de la temporada baixa que els va posar en un esglaó amb altres contendents de la Copa Stanley. Hi ha algunes raons per creure que aquest és l’inici de les coses per a Calgary, és a dir, que han tingut un inici extraordinàriament difícil al seu horari, però, producció mitjana de grans noms com Jonathan Huberdeau són una enorme bandera vermella.

Necessitaran molt més de la seva gran adquisició de temporada baixa, així com diversos altres engranatges clau, si tenen alguna esperança de capgirar les coses i jugar com el contendent de la Copa per al qual van ser construïts.

Veieu un aspecte destacat que mereixi el focus? Etiqueta @JNeginShecter a Twitter utilitzant l’etiqueta #BestAndWorst i pot ser que aparegui a l’edició de la setmana següent de NHL Best and Worst.

Més de Yahoo Sports

#Jack #Eichel #bananes #Buffalo

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button