NHL

Realitat o ficció dels Red Wings: la caiguda de Moritz Seider, són un equip d’enfrontament amb els 5 baixos i més

Realitat o ficció dels Red Wings: la caiguda de Moritz Seider, són un equip d’enfrontament amb els 5 baixos i més

LOS ANGELES — El ritme d’una temporada d’hoquei és una cosa divertida. Durant setmanes de camp d’entrenament i pretemporada, ajornem tots els judicis fins que els partits siguin importants. I un cop comença la temporada regular, encara hem de veure-ho tot a través de la lent d’una mida de mostra dolorosament petita.

Aleshores, de sobte, et despertes i gairebé el 20 per cent de la temporada s’ha acabat. El Ales vermelles arribaran a aquesta marca el dimarts quan visiten el Ànecs. N’hi ha prou per començar a treure conclusions? Potser, o potser no.

Però amb Detroit ja en 15 jocs, sens dubte hi ha prou dades per començar a identificar tendències. La part complicada és saber quins estan construïts per durar i quins s’esvairan.

Així doncs, mentre els Red Wings treballen durant el seu viatge per carretera a la costa oest, avui intentarem fer-ho. A continuació, es mostren algunes de les tendències més importants de l’equip a principis de temporada i un intent de determinar si finalment es veuran com a realitat o ficció al final de la temporada.


La tendència: Dominic cubà és un dels jugadors ofensius més importants de Detroit

Realitat o ficció a llarg termini: Fet

En 78 partits la temporada passada, Kubalik va aconseguir 32 punts Blackhawks, el que va portar a Chicago a permetre que l’extrem marxi sense oferta de qualificació com a agent lliure. Va ser un any baix, i el seu percentatge de tirs inusual de 9,3 el va convertir en un candidat de rebot, però qui va veure venir aquest?

Realitat o ficció dels Red Wings: la caiguda de Moritz Seider, són un equip d’enfrontament amb els 5 baixos i més


Dominik Kubalik. (Rick Osentoski/USA Today)

Kubalik lidera els Red Wings en gols, amb set gols i 18 punts l’any. No es quedarà això ritme: ara mateix, el seu percentatge de tirs s’ha duplicat respecte a fa un any i se situa aproximadament un cinc per cent per sobre de la mitjana de la seva carrera. El percentatge de tirs dels seus companys amb ell al gel també sembla insosteniblement alt.

Però fins i tot sabent que tornarà una mica a la terra, Kubalik sembla molt capaç de tornar a 25 gols (o més), amb 60 punts també totalment possibles. Aquesta és la producció de calibre de primera línia per a un jugador que els Red Wings van signar per dos anys amb un AAV de 2,5 milions de dòlars.

També probablement ha deixat un parell de gols durant el primer mes, inclòs un al final de la derrota de dissabte davant el Reis. Ha estat un autèntic marcador de diferències a la unitat de joc de poder superior dels Red Wings, principalment com a finalista, però també recentment com a home de preparació per Lucas Raymond avall a la línia de gol.

Afegiu-ho tot i hi ha motius per pensar que aquesta tendència té potes. El ritme actual de Kubalik està gairebé segur que disminuirà a mesura que avança l’any, però la seva habilitat per obrir-se i acabar no va enlloc. Sembla un dels millors fitxatges de la temporada baixa, de tota la lliga.

La tendència: Detroit és un equip d’enfrontament als cinc últims de la lliga

Realitat o ficció a llarg termini: Ficció

Entrant diumenge, els Red Wings tenien el tercer pitjor percentatge d’enfrontaments de la lliga amb un 44,5 per cent. Això és una mica impactant com un equip que va entrar a la temporada amb dos centrals de tornada que estaven per sobre del 50 per cent a punt la temporada passada. Dylan Larkin i Michael Rasmussena més d’un altre important fitxatge d’agent lliure: Andrew Copp — que va estar per sobre del 51 per cent per a la seva carrera.

El que és encara més sorprenent és que durant 15 partits, els Red Wings estan en aquest nombre tot i que el percentatge de Larkin és lleugerament amunt des de fa un any, al 52,7 per cent. Rasmussen, per la seva banda, es troba al 44,1%, Copp al 41,3% i Joe Poison ha baixat només un 30,3%.

L’entrenador Derek Lalonde ha parlat de l’impacte de no tenir un centre dretà, i hi ha mèrit fins a aquest punt: si Detroit no té una opció òbvia per a dibuixar, per exemple, el punt correcte de la zona defensiva, aquestes preguntes especialment dures. per als centres esquerrans es reparteixen entre els quatre i acaben perjudicant una mica a tothom. Des d’aquest punt de vista, no seria una sorpresa que els centrals dels Red Wings veiessin una caiguda al llarg de l’any.

Però sobretot per a Copp, que estava constantment registrant un 53 per cent (o més) a Winnipeg, no veig que el seu percentatge es mantingui tan baix durant molt de temps. Hi ha massa trajectòria per comprar una gota tan dramàtica.

Rasmussen i Veleno tenen currículums més curts, però el pas de Rasmussen la temporada passada, en particular, semblava legítim. Als 23 anys, encara estic apostant que aviat comença a trobar el seu ritme. Mentrestant, Veleno, tot i que certament no dominava el cercle fa una temporada, encara estava per sobre del 48 per cent. Baixar fins als 30 és difícil d’entendre i, en última instància, és per això que no veig que es mantingui, almenys fins a aquest punt, a mesura que avança la temporada.

La manca d’un centre de tir dret continuarà sent un problema i, al final, probablement portarà a nombres lleugerament més baixos per a cadascun dels centres de Detroit. Potser els Red Wings han de mirar de donar Oskar Sundqvist — un xut dretà que va jugar algun centre abans de la seva carrera — alguns empats en aquestes situacions.

Independentment, però, aquest em crida “arriba la regressió”. Probablement no a un equip d’enfrontaments de gamma alta, tingueu en compte, però tampoc un de baix.

La tendència: Els equips especials dels Red Wings són les 20 primeres unitats marginals.

Realitat o ficció a llarg termini: Fet

Els equips especials de Detroit van ser tan dolents l’any passat que el llistó de millora va ser baix. Però quan Lalonde va arribar aquest estiu, millorar el joc de poder i l’esquitatge era una obligació absoluta, i fins ara, Detroit ha fet les dues coses.

Una nit difícil de matar contra els Kings va treure una mica de brillantor als números de penals de Detroit, però fins i tot amb un 78,3 per cent, això suposa un augment de quatre punts i mig respecte a la temporada passada després de 15 partits. Els Red Wings van entrar a la temporada voler ser agressiui ho han estat: la seva pressió a la part alta de la zona defensiva ha estat tan disruptiva que fins i tot els ha portat a generar alguns dels més ofensiu perill a la lliga escàs.

Però el més important a la matança és mantenir el disc fora de la xarxa, i el nou enfocament de Detroit els ha ajudat a transformar la pitjor unitat de la lliga l’any passat en una unitat intermèdia. Uneix les dues parts, i ha estat un dels millors punts forts de l’equip fins ara, amb un parell de partits, com la derrota de dissabte per 4-3 davant els Kings, que han perjudicat la línia de fons.

Mentrestant, el joc de poder també sembla totalment diferent, amb molt més èxit treballant de baix a alt i a través de la ranura per crear oportunitats perilloses. El personal — amb Kubalik i David Perron al plec: segurament ha ajudat a obrir-ho, i un augment de tres punts en la taxa de conversió ha estat la recompensa.

Potser el més tranquil·litzador, però? Fins i tot quan Detroit no ha marcat en el joc de poder, han estat molt més constants a l’hora de crear ocasions que en anys passats. Part d’això és perquè han estat dràsticament millors a l’hora de configurar-se, cosa que sembla com el mínim, però va ser un problema massa freqüent en temporades passades. Fins ara el 2022-23, estan entrant a la zona, instal·lant-se i mantenint el control durant trams prolongats.

Continueu fent això, i els resultats també haurien de seguir arribant.

La tendència: Moritz Seider està experimentant una caiguda de segon

Realitat o ficció a llarg termini: Massa aviat per trucar

Seider ha tingut partits, fins i tot alguns de forma consecutiva, que et fan sentir que està a punt de sortir del que ha estat un inici de temporada més lent del que s’esperava.

En 15 partits, només té cinc punts. Part d’això pot ser degut a menys temps en el joc de poder superior, però més preocupant ha estat la gestió del disc de Seider, que ha estat una mica massa descuidada al principi. Va tenir un obsequi en la mort de penal dissabte a la nit, intentant fer una passada de sortida a Oskar Sundqvist en lloc de simplement enviar-lo pel gel, cosa que va portar a un gol dels Kings, i no era la primera vegada que aquest any l’han cremat. no fent el simple joc.

Seider és un talent enorme, probablement el jugador més alt que tenen els Red Wings. I en el panorama molt gran, no hi ha motiu de preocupació. Hi ha massa talent i massa proves ja gravades. Però fins i tot els grans jugadors passen per trams difícils i, després de 15 partits, la mostra ha estat prou gran com per preocupar-se una mica a curt termini.

Diré, contràriament al que m’han preguntat alguns lectors, no crec que això sigui un problema del seu encaix al costat del company de defensa. Ben Chiarot. Des d’on estic assegut, els errors de Seider han vingut més sovint d’intentar fer el “wow” quan n’hi hauria prou amb un de més senzill. És prou bo per fer aquestes jugades “wow”, per descomptat, i de vegades hi ha un donar i rebre que ve amb això. Òbviament, alguns dels seus millors moments com a debutant van arribar amb aquest mateix instint.

Però per a mi, el camí de tornada al seu joc de l’any passat consisteix més en triar els seus llocs una mica millor. I aquesta és una part perfectament normal del viatge d’un jugador jove.

La tendència: Ville Husso és el titular dels Red Wings

Realitat o ficció a llarg termini: Fet

No calia que us digués aquesta, ja que Lalonde ja ho ha fet gairebé en tres ocasions, després d’haver començat l’any amb un partit de 50-50.

L’última baixa de Husso, en un 8-2 per part dels Rangers, va prendre una gran mossegada del que havia estat un percentatge d’estalvi de libra esterlina per començar l’any, però fins i tot ara es troba a .920 fins a nou inicis. Lalonde fins i tot el va anomenar el millor jugador i MVP de Detroit la setmana passada.

El que és interessant, però, és que els Red Wings han donat Alex Nedeljkovic les tasques molt més difícils d’aquesta temporada. Ha començat cinc dels sis partits de l’equip com a carretera, amb la seva única sortida a casa contra el líder del Metro. Diables. Probablement és només una peculiaritat de la programació, però ha estat difícil d’ignorar. Veurem com s’enfronten els Red Wings també la resta d’aquest viatge per carretera, però ja Nedeljkovic va tenir l’encàrrec d’un partit contra un rival que va arribar als playoffs la temporada passada.

És obvi que Husso té el plec ara mateix, i amb Lalonde parlant d’ell com el primer MVP de l’equip, això no sembla que canviï aviat. Però serà interessant veure si comença a rebre la trucada en alguns dels entorns més difícils per anar-hi.

La tendència: Detroit està en ritme de 93 punts, un lloc de playoffs

Realitat o ficció a llarg termini: Ficció

Francament, és massa aviat perquè aquesta frase signifiqui res, però: Entrant diumenge, els Red Wings es trobaven en una de les dues posicions de comodí a la Conferència Est. El seu rècord els té a un ritme de 93 punts per a la temporada, que seria set punts per sota del que es va necessitar per arribar als playoffs de l’any passat, i fins ara al cor de la carrera. Aquesta és una visió benvinguda després que recentment s’hagin acabat massa temporades de Red Wings per Nadal.

I tampoc estic intentant ploure a la desfilada de ningú aquí. Detroit es veu millor de diverses maneres fins ara. També tenen alguns jocs guanyables que els ajudaran encara més al seu camí matemàtic.

Però els senyals d’alerta en aquests moments són força clars. Husso i els equips especials han ajudat a Detroit a aconseguir algunes victòries legítimament impressionants (i un parell de pèrdues respectables) durant 15 partits, però també n’han tapat algunes relacionades amb el joc de cinc contra cinc.

Entrant diumenge, el 44,14 per cent de quota dels gols esperats dels Red Wings amb força igualada va ser el sisè pitjor de la lliga. El que és encara més greu d’això és la defensa uniforme de Detroit (mesurada per Hoquei en evoluciógols esperats en contra per 60) es troba a la meitat superior de la lliga. La seva capacitat per generar una ofensiva de cinc contra cinc, però, va pertànyer a tothom menys a la Coiots entrant diumenge. Això és molt preocupant.

Gràcies als seus equips especials i als seus porters, Detroit està millor equipat per sobreviure a aquesta deficiència que no pas en les últimes temporades. Però la major part del joc encara es juga a cinc contra cinc, i amb el temps, ser superat té una manera de posar-se al dia amb els equips.

Potser Detroit pot començar a reduir aquests números com els agrada als jugadors Tyler Bertuzzi tornar a l’alineació, cosa que podria passar tan aviat com dimarts. Recuperar el vostre segon golejador no és poca cosa.

Però fins i tot amb Bertuzzi de tornada, aquest equip encara té molt per demostrar abans de començar a treure el benefici del dubte. Quinze partits no són suficients per canviar-ho.

(Foto superior de Moritz Seider: Bruce Bennett / Getty Images)

#Realitat #ficció #dels #Red #Wings #caiguda #Moritz #Seider #són #equip #denfrontament #amb #els #baixos #més

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button