MLB

Partit d’agent lliure per a cada equip de la MLB la temporada baixa 2022-2023

Partit d’agent lliure per a cada equip de la MLB la temporada baixa 2022-2023

Casament, casament, fes-me un partit. Busca’m un braç, agafa’m un ratpenat…

Els executius de la recepció no faran serenata a possibles agents lliures amb jocs de paraules dolents de beisbol cantats amb la melodia del clàssic “Fiddler on the Roof”, però tots intentaran millorar les seves respectives llistes en les properes setmanes i mesos.

Amb això en ment, és el moment del nostre exercici anual en el qual intentem fer coincidir els agents lliures amb nous equips. Aquesta llista no pretén servir com a predicció del que vindrà aquest hivern, sinó com a oportunitat de jugar a casament d’agent lliure.

Ho anomenem “30 agents lliures per a 30 equips”.

1. Cada jugador ha de ser d’un altre equip (sense titulars).

2. Cada jugador només pot estar a la llista una vegada.

L’ERA de rotació de 3,98 dels Blue Jays va ocupar la vuitena posició a la AL, però José Berríos (5,23) i Yusei Kikuchi (5,19) han fet temporades terribles, i Ross Stripling és agent lliure. Les sis titulars de Taillon contra els Jays (4-2, 2,62 d’ERA) van ser més que les que va fer contra qualsevol equip. De fet, va tenir millors números contra els equips guanyadors (3,74) que els equips perdedors (4,13).

La rotació dels Orioles va ocupar el 10è lloc a la AL amb una efectivitat de 4,35, però Dean Kremer i Austin Voth van ser els únics titulars amb una efectivitat inferior a 4,00. Baltimore hauria de buscar gastar diners després de la seva sorprenent temporada, i encara que el club potser no estigui preparat per anar a la caça major de Jacob deGrom o Carlos Rodón, un veterà com Eovaldi seria un bon mentor per a alguns dels braços joves dels Orioles. .

Els Rays van lluitar contra el llançament amb la dreta la temporada passada, amb un OPS de .678, ocupant-se en l’11è lloc de la AL. Podrien intentar recuperar David Peralta, però Brantley, de 35 anys, que va publicar un OPS de .810 en 189 aparicions al plat contra els dretans, podria ser una opció assequible després que només jugués 64 partits el 2022.

El bullpen de Boston va ser lamentable el 2022, ocupant-se en el lloc 14 de la AL amb una efectivitat de 4,59 mentre va fer 28 estalvis, el tercer més a la lliga. Cap relevista va fer més de vuit aturades la temporada passada, així que afegir un tancador provat hauria de ser una prioritat. Robertson, de 37 anys, va tenir una bona temporada amb els Cubs i els Filis (2,40 d’ERA en 58 aparicions) i no hauria de requerir un contracte llarg, el que el converteix en una incorporació ideal per a un equip dels Red Sox que té moltes altres àrees per abordar. .

Amb Taillon com a agent lliure, els Yankees tindran almenys un forat per omplir la rotació. Per què no anar al gran partit i signar Verlander amb un contracte tipus Max Scherzer? Després de tot, els Yankees van fer un swing quan el dretà era agent lliure l’hivern passat. Un AAV rècord durant dos anys donaria als Yankees un cop de puny poderós 1-2, reunint els antics companys dels Astros Verlander i Gerrit Cole.

Els Guardians van ser l’equip més jove de la lliga el 2022 i, tot i que Josh Naylor i Owen Miller van mantenir la seva ofensiva aquesta temporada, Miller s’adapta millor a la segona base i Naylor com a batedor designat. Mancini no només estabilitzaria la primera base per a Cleveland, sinó que aportaria un lideratge veterà al jove club.

Els Royals van tenir alguns desenvolupaments positius el 2022, però la rotació no va ser una d’elles. L’ERA de 4,76 de Kansas City va ser l’últim entre els titulars de la Liga Americana, ja que Brady Singer (3,23 en un màxim de 153 1/3 entrades) i Zack Greinke (3,68) van ser els únics titulars amb efectives per sota de 4,00 (min. 100 IP).

Cueto va gaudir d’una temporada de recuperació sòlida el 2022, amb una efectivitat de 3,35 en 158 1/3 innings, el màxim que ha llançat des del 2016. Els Tigres tenen diverses preocupacions per lesions a la rotació, de manera que incorporar un titular veterà que pot ajudar a menjar. les entrades serien útils.

Com era d’esperar, Carlos Correa va optar per rescindir el seu contracte, deixant un forat al parador curt fins que Royce Lewis estigui a punt per tornar de la lesió. Sembla poc probable que Minnesota invertirà grans dòlars a la posició, però Iglesias, que va tenir un 1,0 fWAR el 2022, hi oferiria una presència constant, permetent als Twins prendre el seu temps amb Lewis.

Si els Filis persegueixen un parador curt de gamma alta a l’agència lliure, podrien deixar caminar Segura i traslladar Bryson Stott a la segona base. Els White Sox van tenir un insignificant .629 OPS del seu segon base el 2022, de manera que afegir una actualització ofensiva semblaria estar a la seva llista de desitjos de temporada baixa.

La recerca inacabable dels Angels d’ajuda per a la rotació ja està en marxa després de la signatura de Tyler Anderson la setmana passada amb un acord de tres anys i 39 milions de dòlars. Sembla poc probable que el club gasti molt en algú com deGrom o Verlander, però afegir Quintana, que va registrar una efectivitat de 2,93 entre Pittsburgh i St. Louis el 2022 després de lluitar amb els Angels el 2021, ajudaria a completar una rotació que encara necessita ajuda. Els Angels també podrien mirar algú com el dretà Mike Clevinger.

Yuli Gurriel va veure una gran caiguda en la producció a la seva temporada de 38 anys, cosa que fa poc probable que els Astros el tornin. Això deixa un gran forat a la primera base, que Bell i el seu bateig pot omplir fàcilment.

Els A no han tingut una resposta a la primera base des que van intercanviar Matt Olson, però estan en mode de reconstrucció, de manera que sembla que es juga aquest hivern. Aguilar encara pot colpejar per poder i podria entrar en algun lloc al mig d’una alineació que va quedar darrera a la AL amb un OPS de .627.

Els jardiners esquerres dels Mariners van ocupar el 12è lloc de la AL amb un OPS de .658, amb Jesse Winker que va aconseguir la majoria d’aquests al batea. Seattle podria perdre Mitch Haniger a l’agència lliure, obrint un lloc al camp de córner. Benintendi, que va guanyar un guant d’or el 2021 i va formar part de l’equip All-Star de l’AL el 2022, oferiria a Seattle una opció de lideratge, cosa que permetria als Mariners traslladar Julio Rodríguez al lloc número 2 o 3 de l’alineació.

Els Rangers planegen passar aquesta temporada baixa, començant a llançar el focus probable. Bassitt té 32-15 amb una efectivitat de 3,13 en 68 inicis des de l’inici del 2020, llançant un màxim de 181 2/3 entrades el 2022 per als Mets. Texas també està força familiaritzat amb Bassitt dels seus anys a Oakland; el dret va registrar una efectivitat de 3,07 contra els Rangers en 13 sortides de carrera.

Els Braves han guanyat cinc títols consecutius de l’Est de la NL, però van trigar quatre mesos a superar els Mets l’any 2022. Quina millor manera d’apuntar-se a una sisena corona consecutiva arrasant deGrom al seu rival de divisió? Amb tantes de les seves estrelles locals signades amb contractes amigables amb l’equip, els Braves es poden permetre el luxe de comprar una estrella de preu alt aquesta temporada baixa.

Els Marlins no han pogut aprofitar l’impuls del seu lloc de playoffs del 2020, amb una mitjana de 94 derrotes durant les dues últimes temporades. Miami va ocupar l’última classificació de la NL en curses anotades i, tot i que el parador curt no va ser l’únic forat de l’alineació, l’OPS de .626 del club a la posició va ocupar el 12è lloc, quedant per sota de la mitjana de la lliga per 60 punts. Correa va tenir un .833 OPS i un 4.4 fWAR el 2022, cosa que el va portar a renunciar al seu acord amb els Twins a la recerca d’un contracte a llarg termini.

La rotació dels Mets podria experimentar alguns canvis dràstics aquesta temporada baixa, ja que deGrom, Bassitt i Taijuan Walker podrien marxar com a agents lliures. El fort 2022 de Rodón el situa a la llista curta dels millors titulars disponibles, de manera que si els Mets perden algun o tots els seus titulars, el jugador de 30 anys encaixaria bé.

Washington va ocupar l’últim lloc de la NL en jonrons, i tot i que el joc de Gallo sens dubte té els seus defectes, no es pot qüestionar el seu poder. L’últim any i mig ha estat una lluita per al jove de 29 anys, de manera que podria ser un acord d’un any per restablir el seu valor.

La carrera de Filadèlfia a la Sèrie Mundial podria suggerir que el club no té gaire feina per fer aquesta temporada baixa, però el parador curt és un president puntual d’operacions de beisbol que Dave Dombrowski ha d’abordar malgrat l’èxit de l’equip. Segura és un agent lliure, cosa que obre la possibilitat que Stott passi a segona base. Turner lidera una gran quantitat de paradors curts d’agent lliure i es diu que afavoreix la idea de tornar a la costa est. Encaixaria perfectament al damunt de l’alineació ja apilada dels Filis.

L’home de serveis públics Jace Peterson és un agent lliure, de manera que els Brewers podrien estar al mercat per un substitut. Frazier ha lluitat des que va ser nomenat al seu primer equip All-Star el 2021, cosa que el converteix en un candidat sòlid de compra baixa. Milwaukee està familiaritzat amb el treball de Frazier des dels seus dies a Pittsburgh, així que potser el versàtil ratpenat esquerre podria ser un actiu per als Brewers.

La retirada d’Albert Pujols va crear la necessitat d’un bat de DH dretà, així que, per què no incorporar un veterà que pot donar més profunditat a la banqueta? Santana encara té fortes habilitats a la base (.376 OBP el 2022) i un poder sòlid (19 jonrons en cadascuna de les dues últimes temporades), i amb cinc aparicions a la postemporada al seu currículum, el jugador de 36 anys pot ajudar a substituir alguns dels l’experiència que van portar a la jubilació Pujols i Yadier Molina.

Es creu que els Cubs són un dels equips preparats per llançar-se a la classe d’agents lliures amb talent d’enguany, que inclou Bogaerts, Correa, Turner i Dansby Swanson. L’entrenador David Ross va ser el company d’equip de Bogaerts a Boston durant els dos primers anys de Bogaerts a les Majors, així que hi ha familiaritat per ambdues parts.

Després d’haver ocupat el 14è lloc a la NL en curses anotades, els Pirates buscaran reforçar la seva alineació aquesta temporada baixa. La primera base va ser un carrusel per a Pittsburgh el 2022, i tot i que Sanó va aparèixer en només 20 partits la temporada passada, podria buscar un contracte d’un any per restablir el seu valor i provar de nou l’agència lliure l’hivern vinent.

Conforto va tenir una temporada 2021 mediocre, després es va perdre tot el 2022 després de la cirurgia d’espatlla, de manera que un contracte de “coixí” d’un any podria ser la seva manera preferida de reconstruir el seu valor d’agent lliure. L’atac dels vermells va lluitar per anotar carreres amb regularitat el 2022 i, tot i que és probable que no repartissin cap contracte d’agent lliure de diversos anys, un contracte d’un any per a un jugador com Conforto els podria donar un valuós xip comercial. a juliol.

Sembla com si Arizona busqui ajuda per bullpen cada temporada baixa, i aquesta no serà diferent. L’ERA de 4,58 del bullpen va ser més d’una mitja carrera superior a la mitjana de la NL, ja que Mark Melancon, Ian Kennedy i Noe Ramírez van lluitar. Williams ha estat titular durant la major part dels seus set anys de carrera, però el jugador de 30 anys va registrar una efectivitat de 2,47 en 21 aparicions de relleu per als Mets el 2022, colpejant més d’un batedor per entrada en aquestes 51 entrades.

Los Angeles té molts dels seus propis agents lliures per fer front a aquesta temporada baixa, però la idea d’afegir Judge a una formació que va liderar els Majors en curses anotades sembla injusta. Els Dodgers tenen un munt de diners sortint dels llibres, posant-los en joc per gairebé qualsevol persona que vulguin. El jutge podria jugar al camp dret o central, i Mookie Betts està obert a la idea de passar a la segona base.

Brandon Crawford ha tingut un bloqueig a la posició de parador curt a San Francisco durant l’última dècada, però la seva manca de producció ofensiva va ser evident el 2022 i només ha fitxat per una temporada més. Swanson ha estat un engranatge clau a la màquina dels Braves els darrers dos anys, i Crawford podria passar a la segona base el 2023 per obrir el lloc.

La rotació dels Padres va registrar una efectivitat de 3,80, que va ser aproximadament un quart millor que la mitjana de la Liga Nacional. Però Sean Manaea i Clevinger són agents lliures i Mackenzie Gore va ser tractat l’estiu passat en el comerç de Juan Soto, deixant San Diego a la recerca d’armes per omplir la rotació. Senga, que va publicar una ERA d’1,94 al Japó el 2022, és un veritable agent lliure, de manera que els Padres no haurien de passar pel procés de publicació per assegurar els serveis del dretà dur.

Els jardiners centrals dels Rockies es van combinar per obtenir un OPS de .632 la temporada passada, amb Yonathan Daza i Randal Grichuk, que van tenir un acumulat de 0,5 fWAR, començant 129 jocs. El 5.4 fWAR de Nimmo va ocupar el 16è lloc general a la NL i va ser el segon lloc després de Betts entre els jardiners de la NL. Un jugador de camp per sobre de la mitjana, Nimmo tindria un impacte important en un equip de Colorado que busca la seva primera temporada guanyadora des del 2018.#Partit #dagent #lliure #cada #equip #MLB #temporada #baixa

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button