NHL

Per què els jugadors Wild porten els seus dorsals, des del 2 de Calen Addison fins al 97 de Kirill Kaprizov

Per què els jugadors Wild porten els seus dorsals, des del 2 de Calen Addison fins al 97 de Kirill Kaprizov

Per què els jugadors Wild porten els seus dorsals, des del 2 de Calen Addison fins al 97 de Kirill Kaprizov

Quan pensem en atletes professionals, sovint els identifiquem en primer lloc amb els seus dorsals d’uniforme.

Per als diehards Wild, mencioneu “Marian Gaborik” i immediatament els apareix el número 10 al cap.

Quin bedoll? Bé. 9. Zach Parise? No 11. Brian Rolston? Núm 12. Andrew Brunette? No 15. Pierre-Marc Bouchard? Núm. 96.

Si estàs jugant a craps i necessites que els daus arribin a 10, és comú cridar: “Anem Jared Spurgeon”, com en quatre i sis.

Necessites un quatre durs? “Vinga Kevin Fiala”, com en dos i dos.

Si necessites clavar un 20 per guanyar als dards? “Vinga Ryan Suter!”

D’acord, d’acord, potser això és només un d’ells L’Athletic‘s Wild bat als escriptors que ho fan.

Però entens l’essència: tots identifiquem els jugadors amb els seus números. Els aficionats reben el dorsal del seu jugador preferit en samarretes de 300 dòlars. De vegades fan que el número del seu jugador preferit sigui part del codi PIN del seu caixer automàtic.

És per això que vam pensar que valdria la pena conèixer les històries del que realment signifiquen els números dels jugadors Wild per als mateixos jugadors.

Alguns nombres tenen significats especials.

I alguns els van assignar una vegada i mai van canviar.

Alguns jugadors, com, per exemple, Joel Eriksson joquan li van donar el número 14, han abraçat els seus números.

I d’altres: d’acord, només un, i ja no està amb l’equip després de ser reclamat a les exempcions dissabte per part del Sabres —Estaven horroritzats per ells.

“Hauries d’haver vist la meva cara quan estava a l’aeroport i vaig decidir finalment comprovar qui portava 10 a Wild history”, va dir. Tyson Jostque estava enmig d’un remolí que va arrencar la seva vida de Colorado a Minnesota quan es va adonar que havia escollit el mateix número que Gaborik, el màxim golejador de tots els temps de l’equip.

“Vaig dir:” Oh, no. Els aficionats em van a odiar’”.

Aquí teniu les històries darrere dels números de Wild, del número 2 al número 97:

2: Calen Addison – Al defensor novell se li va donar el número aleatòriament quan es va presentar a Lethbridge per a júnior a la WHL, i només “va tirar amb ell”. També ho va mantenir a l’AHL Iowa, però el seu número a Minnesota abans d’aquesta temporada sempre havia estat el seu número de camp d’entrenament assignat de 59. Quan va fer l’equip a temps complet fora del camp, Addison va rebre permís per tornar a canviar a No. 2. “No hi ha cap motiu”, va dir. “No canviïs res de bo, potser?”

4: Jon Merrill – Merrill té un motiu especial per portar el número 4. El seu amic Josh el feia servir per a futbol a l’escola secundària, però va morir en un accident de cotxe. Merrill porta el número 4 en la memòria del seu difunt amic. “Sempre ha estat un número que volia portar”, va dir Merill. “I no vaig poder mai fins que vaig arribar aquí”.

5: Jake Middleton – “Aquest va ser el primer que Tony va incloure a la trucada comercial”, va dir Middleton sobre el gerent d’equips Tony DaCosta. “Vaig dir: ‘Això funcionarà’. No hi ha cap significat més que (era la) primera opció que em van donar, així que la vaig prendre”. De manera hilarant, els seus companys ara l’anomenen “Midstrom”, com en un altre número 5, Nick Lidstrom.

12: Matt Boldy – Boldy va portar el número 9 quan era jove, després va passar al 49 i després al 9 al Programa de desenvolupament de l’equip nacional dels EUA. Però quan Boldy va arribar al Boston College, l’entrenador Jerry York va fer que els jugadors només portéssin els números de l’1 al 30. “No podríeu tenir números aleatoris”, va dir Boldy. Tenia l’opció de triar entre 12, 13 i 15, i ningú no n’havia portat 13 des de Johnny Gaudreau, així que no ho tocava. Va escollir el número 12 i es va enganxar. “M’agrada”, va dir.

13: Sam Steel – Steel normalment portava el número 23, però quan va signar amb el Wild, va veure que el debutant Marco Rossi el tenia. Se li va donar temps per decidir una alternativa. “Va ser un dia difícil intentar esbrinar-ho”, va dir. A Steel li va agradar el 23, dient que era una sortida del seu aniversari (3 de febrer). Es va conformar amb el 13. Quan li van preguntar si es plantejava pagar a Rossi pel número 23, com solen fer en altres esports, Steel va riure. “També he sentit parlar de nois que fan això a l’hoquei”, va dir. “Però no, això no estava passant”.

14: Joel Eriksson I — Eriksson Ek va portar el número 20 a Suècia perquè el seu pare, Clas Eriksson, també va portar el número 20 a Farjestad, però quan va arribar a Minnesota, Ryan Suter va portar el número 20. Així que va començar com el número 54. “Quan vaig arribar a temps complet, A Bruce (Boudreau) no li agradaven els números alts, així que Tony (DaCosta) em va donar 14. M’agrada”.

15: Mason Shaw – Shaw va portar el número 58 durant la seva convocatòria inicial amb el Wild aquesta temporada, però després de rebre la notícia que es quedaria definitivament amb l’equip, va arribar a triar un nou número. El Wild normalment no permet que els jugadors canviïn de números durant la temporada, però el director general Bill Guerin va donar permís a DaCosta. DaCosta va pensar que el 58 seria un xip fàcil per als oponents: “Quan tornareu a Iowa?” Shaw va pensar immediatament en el seu pare, Aaron, que portava el número 15 quan estava jugant a la seva lliga sènior local. “L’hauria fet servir a Medicine Hat (en júnior), però algú ja el tenia”, va dir Shaw. “Així que és genial portar-lo aquí”.

17: Marcus Foligno — “El meu pare (Mike). Portava el número 17, així que és per homenatjar-lo”, va dir Foligno. “Va ser el seu creixement durant els dies de Sudbury i quan va entrar a la NHL, portava 17, així que aquest és el número que sempre vaig voler”. El germà de Foligno, Nick, va portar 71 a Ottawa (17 al revés). A Columbus, 17 tenia Brandon Dubinsky, així que es va quedar amb 71. A Toronto, 17 està jubilat per culpa de Wendel Clark, però a Boston, Nick també honra el seu pare amb 17. “Al meu pare li encanta que el portem”, va dir Marcus. . “És un número especial. Fins i tot jugant a la ruleta, sempre llencem fitxes al 17”.


Jacques Cloutier #1, Lindy Ruff #22, Mike Foligno #17 i Sean McKenna #19 (Col·lecció Graig Abel / Getty Images).

18: Jordan Greenway — Greenway va dir que solia ser el número 12, però que el va prendre el veterà Eric Staal quan va arribar amb el Wild. El número 18 era la millor opció disponible en aquell moment, i tenia una inspiració interessant. “Per a Ryan Carter”, va dir Greenway sobre l’antic davanter Wild, ara analista de color de televisió. “No vull dir que va ser pel seu joc”, va fer broma Greenway. “Però només el noi en conjunt”.

19: Nic Petan — Petan sempre va portar 19 de petit i se’l va agafar quan jugava al Winnipeg. Va canviar a Toronto per culpa de Jason Spezza, així que fa poc en porta 7, que li agrada molt. Però amb 19 anys també va portar el seu germà Alex, que juga professionalment a Àustria. “Estàvem molt entre Joe Sakic i Markus Naslund”, va dir Petan.

21: Brandon Duhaime — Duhaime va dir que no hi havia moltes opcions quan va ser cridat pel Wild l’any passat. Portava el número 22 amb l’AHL Iowa, i li va agradar, així que va anar amb el més semblant. També portava 21 en júnior.

23: Marco Rossi — Simple, va dir. “El meu aniversari (23 de setembre) i els tres sempre ens segueixen com a família”.

24: Matt Dumba – Dumba va començar la seva carrera a la NHL com a número 55, però va portar el número 24 en júnior perquè era un gran fan de Kobe Bryant “i la meva tia era un gran fan dels Broncos, així que em va encantar Champ Bailey”, va dir Dumba. El 2016, Dumba va rebre permís per canviar al número 24. Però en un moviment elegant, Dumba va trucar a la família de Derek Boogaard per preguntar-li si estaven còmodes amb això. Dos jugadors, Martin Havlat i Matt Cooke, van portar el número 24 després que Boogaard ho fes des del 2006 fins al ’10, però Dumba va voler homenatjar Boogaard. Així, el 2016-17, per cada èxit que Dumba tenia a casa, va donar diners a una de les organitzacions benèfiques preferides de Boogaard, Defending the Blue Line.

25: Jonas Brodin – Va portar per primera vegada el número 25 amb Farjestad quan tenia 16 anys. “Em van preguntar quin número volia, i Thomas Rhodin havia jugat a Farjestad abans i en portava 25. Sempre m’ha agradat, així que només vaig dir: ’25′”.

26: Connor Dewar – Fins aquesta temporada, Dewar portava el seu número de camp d’entrenament de 52 als partits de la NHL. Però després d’obtenir un contracte unidireccional, Dewar va rebre permís per canviar. El va reduir a 26 i 43. Va portar 43 a júnior a Everett, però abans, en portava 26 quan era nen. Va preguntar als seus amics, i tots van dir: “26!”

29: Marc-Andre Fleury — Aquí no hi ha cap significat especial. Quan Fleury va arribar en junior a Cape Breton, hi havia tres dorsals de samarreta de porter. Era el porter més jove i li van assignar el número 29. No va tenir més remei que ho ha fet.

Per què els jugadors Wild porten els seus dorsals, des del 2 de Calen Addison fins al 97 de Kirill Kaprizov


Joel Eriksson Ek, Marc-Andre Fleury i Freddy Gaudreau (Steph Chambers / Getty Images).

32: Filip Gustavsson – Solia portar-ne 30, però “aleshores Matt Murray va venir a Ottawa i em va agafar 30. Quan vaig arribar aquí, només em van donar 32”. Per què no 30 a Minnesota? S’està reservant per al porter del futur Jesper Wallstedt. Wallstedt porta el número 30 des que tenia 10 anys en honor al seu ídol, el futur membre del Saló de la Fama Henrik Lundqvist.

33: Alex Goligoski — El veterà defensa té el número 33 en part a causa del seu actual director general i excompany dels Penguins, Guerin. El veterà defensa va portar el número 13 a Pittsburgh durant les seves primeres temporades allà. Però el 4 de març de 2009, això va canviar quan Guerin va ser adquirit a la data límit pels Pingüins. “Ni tan sols ho va demanar”, va bromejar Goligoski. “L’entrenador va dir: “Hola, acabem de canviar per Billy Guerin”. Jo dic: ‘Oh genial’. Llavors diu: “Porta el teu número”. I això va ser tot.” Goligoski va canviar al número 3 a Pittsburgh, però després de ser canviat a Dallas, Stephane Robidas tenia aquest número, així que només li va afegir un tres per fer-lo 33.

36: Mats Zuccarello — Li van posar el número 36 quan tenia 15 anys i no l’ha canviat. No hi ha cap significat especial i, de fet, estava maldevant en Shaw quan va canviar el seu número al 15 que hauria d’haver conservat el 58 i fer-lo “seu”.

38: Ryan Hartman – El central lesionat portava 18 i 21 de petit, i aquests no estaven disponibles a Chicago després de ser seleccionat a la primera ronda el 2013. Li van donar el número 38 com a prospecte amb els Blackhawks i li va agradar el número, així que mai ha canviat.

46: Jared Spurgeon – El diminut defensor va fer el seu debut a la NHL el 29 de novembre de 2010 a Calgary en el seu 21è aniversari. Com que ni tan sols va entrar en un joc d’exhibició, DaCosta i l’aleshores ajudant del gerent d’equips Rick Bronwell no van pensar en incloure la samarreta de carretera de Spurgeon a la maleta de suéteres de joc de lliga menor per al viatge. Spurgeon va portar el número 78 a Traverse City al torneig de prospects i al camp d’entrenament. L’única samarreta que s’adaptaria a Spurgeon i que no tenia una placa era la número 46. Bronwell va agafar el jersei i va cosir SPURGEON a la samarreta, i així va ser com Spurgeon va arribar a ser 46. Després que Spurgeon va completar la seva temporada de debutant, DaCosta va preguntar si volia fer-ho. canviar el seu número. “Vaig portar 28 a Houston i 18 a júnior, però (Colton) Gillies tenia 18 en aquell moment. Estava content d’estar aquí i no volia trencar cap ploma. Gillies va ser una selecció de primera ronda. Jo era un agent lliure de ningú. Així que vaig decidir quedar-me amb 46 i fer-me’l meu”. Dotze anys després, Spurgeon és el capità Wild, el jugador Wild amb més temps i el defensa Wild líder de tots els temps en partits jugats (790). (Nota lateral divertida: Foligno va preguntar a Spurgeon: “No volies lluitar contra Gillies pel número 18?” Foligno pensava que Spurgeon volia dir Clark Gillies, no Colton Gillies, el nebot molt menys dur de Clark.)

53: Adam Beckman – L’extrem Wild, que des de llavors ha estat reassignat a Iowa, porta el número 53 a la NHL i espera portar algun dia el número 34, que va portar quan va protagonitzar Spokane a la WHL. Beckman portava 11 quan era més jove i porta el número 11 a Iowa (Kaapo Kahkonen portava 34 i estava amunt i avall quan Beckman va començar a Iowa fa dos anys). Si alguna vegada arriba a temps complet, li encantaria aconseguir el número 34 de la NHL, però va dir: “Em preocuparé per això quan passi. Per poder portar una samarreta de la NHL, és genial, independentment del número que em llancen”. Per què no el número 11? Ningú n’ha portat 11 des de Zach Parise, i no està a punt de ser el primer (encara que el Wild li permetés portar-lo).

89: Freddy Gaudreau – Gaudreau portava el número 11 quan era més jove, com el seu germà, i tenia el mateix número a júnior amb Shawinigan. Però quan Gaudreau va ser canviat a la QMJHL, ja es va prendre a Drummondville. També en tenia 22, que li agradava. “Així que vaig pensar, ‘100 menys 11’ és 89”, va dir Gaudreau. “Llavors, professional, vaig mantenir 89 i a Pittsburgh, no vaig poder, així que vaig tornar (a 11). M’agrada (89). Des que el vaig aconseguir, vaig dir: “Crec que m’agrada”, una gran quantitat”.

97: Kirill Kaprizov Segons les seves paraules: “M’encanta el 7. Quan vaig al CSKA, el 7 era (Ivan) Telegin. Algú en tenia 17. Vaig néixer l’any 97. Així que en prenc 97. M’encanten 7″.

(Foto superior: Jamie Sabau / USA Today)

#què #els #jugadors #Wild #porten #els #seus #dorsals #des #del #Calen #Addison #fins #Kirill #Kaprizov

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button