NHL

Davanters de State of Wild a quarts de marca: Steel com a central número 1, limbo de Rossi, més

Davanters de State of Wild a quarts de marca: Steel com a central número 1, limbo de Rossi, més

ST. PAUL, Minn. — Saps què diuen dels plans més ben dissenyats, oi?

Sovint van de panxa cap amunt i esquitxen en un gran embolic… o alguna cosa així.

El Salvatge va entrar aquesta temporada apostant per Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello, Ryan Hartman, Joel Eriksson jo, Marcus Foligno i Freddy Gaudreau per replicar o millorar anys de carrera, anticipant-se Tyson Jost aprofitaria una oportunitat de plata per jugar entre els sis primers amb Jordan Greenway ferit, resant això Marco Rossi intervindria com un jove de 21 anys i semblaria que pertanyia i pot contribuir ofensivament i amb l’esperança que el producte de tot això compensaria la pèrdua de Kevin Fiala i els seus 85 punts.

Bé, aquí tenim 18 partits en la seva temporada, i les coses no estan anant exactament segons el previst per al Wild amunt i avall, que té un 8-8-2.

Cada temporada és diferent, i el Wild, una temporada després d’aconseguir el rècord de la franquícia de 113 punts i ser un dels equips més entretinguts de la lliga, segueix treballant per descobrir una identitat, tot i que almenys estan defensant bé el mes passat (26 gols permesos en els últims 13 partits, i sis d’ells van arribar en un partit Pittsburgh) i començant a guanyar partits ajustats.

Encara tenen problemes per generar una ofensiva i trobar ajustos a l’alineació, cosa que podria ser la raó per la qual el director general Bill Guerin està a la recerca d’un dels sis primers davanters.

Independentment, es pot dir que s’estan lluitant només per tots els malabars de la llista dels últims temps, especialment als sis últims.

Hem vist Steven Fogarty, Joseph Cramarossa i Adam Beckman. Mason Shaw va ser retirat dues vegades, aprofitant al màxim la seva segona oportunitat i, essencialment, arrabassant-li la feina de Jost. Per a un equip possiblement prim en el davanter, els Wild estaven disposats a arriscar-se a renúncies a Jost. Se li ha donat un nou començament a la Sabresi el salvatge, per disseny, es va canviar pel més gran Nic Petanque va tenir bona pinta en el seu debut amb l’equip dissabte.

“És difícil quan no estàs guanyant partits, i amb la temporada que van fer l’any passat, hi ha molta pressió”, va dir Jost als periodistes de Sabres dilluns. “Estava intentant trobar la meva manera d’encaixar en aquesta alineació. I hi ha moltes línies de barreja i barreja. I sé que per a mi, personalment, va ser una mica difícil posar-se en un ritme”.

Rossi és un altre jugador que té problemes per trobar-se.

No té gols en 11 tirs i una assistència en 16 partits aquesta temporada. Va ser ratllat dissabte, i hi ha possibilitats de ser ratllat dimecres contra Winnipegtambé, si Greenway és capaç de fer el seu últim intent de retorn d’una lesió a l’espatlla.

El Salvatge va anar amb 11 davanters i set defenses en contra Carolina perquè el partit va ser seguit de tres dies de descans, així que van carregar Kaprizov amb 23 minuts i mig de temps de gel. Això no és sostenible, però. S’espera que tornin a la fórmula tradicional de 12-6 contra els Jets.

Si Greenway juga en aquest partit, és possible que Petan també jugui sobre Rossi. Això vol dir Alex Goligoskique va anotar el guanyador de la pròrroga dissabte a la nit, es quedarà a l’alineació Jon Merrill o Calen Addisonque pot necessitar un restabliment de principiants com Rossi i només va registrar 7:34 de temps de gel dissabte.

Si Rossi continuarà ratllat o el Wild creu que necessita guanyar confiança ofensiva després d’un inici dur del seu NHL carrera, un viatge de tornada per jugar a l’AHL Iowa podria estar a l’horitzó.

L’entrenador del Wild, Dean Evason, que coneix el valor de l’AHL després de dos anys jugant i sis anys entrenant en menors, va revelar que el cos tècnic i la direcció del Wild han estat debatunt aquest tema.

“Estem parlant constantment d’això, i òbviament, amb Petan, hi ha oportunitats que hem de discutir i què fem amb la nostra alineació i qui va a on i qui juga a on”, va dir Evason abans del partit de dissabte. “Però sí, hi ha un valor per…” Baixa i troba el teu joc o qui ets”.

“Hi ha un element d’això, però has de sopesar molts factors diferents perquè això passi. Tenim discussions cada dia sobre on anem amb la formació”.

Rossi es va reunir amb Evason dissabte, i Evason li va dir que li agrada la seva manera de jugar a la defensiva i va creure que un partit a l’àrea de premsa seria beneficiós per permetre-li prendre un respir i mirar des de dalt. Però això no vol dir necessàriament que jugarà dimecres si Greenway torna.

“És un distribuïdor, i no hem vist gaire d’això”, va dir Evason. “Probablement s’ha concentrat molt a jugar fort a la defensiva, cosa que ha fet. Ha fet un molt bon treball en aquesta zona. És una gran lliga. No hi ha gaire temps i espai. Tot i que ens ha agradat com ha jugat el joc, no ha trobat la manera de generar moltes oportunitats ofensives.

“No és gens terrible que un noi vegi de tant en tant. … Veurem què passa en el futur”.

Serà interessant com procedeix el Wild. Segur que sembla que Iowa podria ser en el seu futur proper.

El mes passat, L’entrenador d’Iowa, Tim Army, li va preguntar L’Athletic quan és més prudent donar-li a una perspectiva un restabliment en els menors en lloc de fer-lo suportar dolors de creixement a la NHL.

“En aquesta etapa, aquest és l’enfocament correcte”, va dir Army en aquell moment. “L’única vegada que el portes de tornada és com quan van enviar (Greenway) i (Eriksson Ek) de tornada, quan realment estan lluitant, sense tenir èxit.

“(Rossi) ha de produir ofensivament. Mason Shaw pot jugar a la quarta línia, set, vuit minuts, i no tenir gaire el disc. El Marco necessita tenir el disc. Per a nosaltres, serà un dels dos millors centrals de la NHL. Necessita el disc i produir. Si es troba en una època de sequera, el portes de tornada durant un parell de setmanes, reuneix el seu joc i després el tornes”.

Greenway va caure una vegada durant tres partits, va aconseguir un hat trick i immediatament va tornar a la NHL amb més confiança. Eriksson Ek va jugar 17 partits de l’AHL durant dues temporades i va ser un jugador de punts per partit (set gols i 10 assistències).

Més enllà de la decisió de Rossi, els Wild també estan intentant posar en marxa el seu grup de sis primers davanters.

Kaprizov, després d’un rècord de franquícia de 108 punts, va començar ràpidament, però s’ha alentit. Té una ratxa de sis punts, però no ha marcat cap gol en els últims cinc, amb només 17 tirs en aquest període. Zuccarello, amb 79 punts, el millor de la seva carrera, va començar ràpidament, però ha estat erràtic amb el disc durant un temps i té un gol i quatre assistències en els seus últims 10 partits. Els altres que van tenir anys de carrera també han començat lents, tot i que Eriksson Ek ha començat a encadenar jocs sòlids. Matt Boldytambé, després de ser una revelació novata després del debut a la NHL del gener passat, va començar aviat però no té gols en els últims vuit.

La lesió a llarg termini de Hartman ha fet malbé l’alineació.

Hartman va centrar Kaprizov i Zuccarello per primera vegada fa gairebé un any a Nova Jersey i va marcar el primer gol en la primera de les vuit victòries consecutives del Wild. Els Wild tenen 4-4-1 des que Hartman va patir una lesió a la part superior del cos el 30 d’octubre a Chicago i han tingut problemes per trobar un substitut adequat.

Abans de la lesió de Hartman, quan va començar lentament, Jost va fer un primer intent. Això va durar poc. Gaudreau ha tingut un munt d’assaigs al lloc, i tot i que ha marcat un punt aquí i allà, no és gairebé un centre de primera línia prototípic. Els salvatges ara estan provant Steel, i potser com Hartman l’any passat, trobaran un llamp a l’ampolla.

Sens dubte, té un conjunt d’habilitats més ideal que molts dels centres de la plantilla. Recordeu que aquesta va ser una estrella juvenil que una temporada amb els Regina Pats va marcar 50 gols i 131 punts. Va ser un escollit de primera ronda Anaheim i va ser el segon golejador del medallista de plata del Canadà al món júnior del 2018, anotant nou punts, un més que Cale Makar.

Dissabte va aprofitar al màxim la seva primera oportunitat, marcant el gol de l’empat quan faltaven 2:37 del reglament i després va enviar a Goligoski una passada perfecta per al seu espectacular gol de la victòria.

“Vam veure a Zuccy i Kirill compartint el disc perquè estava fent jugades”, va dir Evason sobre Steel. “Parlem molt sobre els dos només buscant-se. No ho van fer (dissabte). Van buscar tothom. … Sammy òbviament era molt bo allà. Ens van dirigir en molts departaments, però l’àmbit més important on van dirigir el nostre club d’hoquei va ser la seva ètica de treball. (Si) continuen fent això, òbviament, tindrem més possibilitats de tenir èxit”.

Steel, que va ser abandonat pels Ducks als 24 anys, no està a punt d’avançar-se després d’un bon partit.

“És una lliga dia a dia”, va dir Steel. “No pots pujar ni massa ni massa. Evidentment, és un plaer aconseguir una gran victòria. Em va semblar una victòria obligada”.

Pot semblar un tòpic, però és cert. Aquesta lliga pot canviar amb un centau, i el paper d’un jugador també.

Sant Lluís va perdre vuit seguides i semblava a prop d’una explosió de la llista. Ara, els blaus n’han guanyat sis seguides. Buffalo va guanyar set dels seus primers 10 i ara n’ha perdut vuit de forma consecutiva.

Victor Rask una vegada va ser el “centre de primera línia” de Wild i, finalment, va ser col·locat en exempcions, va ser aprovat, va ser assignat a Iowa i després es va canviar a Seattle per res. Ara juga a Europa. Rossi va liderar la NHL en puntuació de pretemporada i podria estar a dies de ser assignat a Iowa. Jost va ser segon al Wild en anotació de pretemporada, i després de tres assistències i 10 tirs en 13 partits, va ser expulsat de Minnesota.

Se li va preguntar a l’Acer com de nerviosos ha estat quan és obvi que Guerin està reordenant les gandules, destacat pel fet que Jost ha rebut una puntada de peu al voral.

“Venim a treballar cada dia i juguem a hoquei”, va dir Steel. “Quan no estàs guanyant, òbviament sents aquesta pressió. No canvia la manera d’abordar les coses. Simplement seguiu triturant i seguiu intentant fer les coses correctes i controlar allò que podeu controlar”.

Evason va dir que va tenir reunions amb Jost per parlar de les expectatives de Wild. Volia més patinatge i més mossegada, va dir, “però de vegades hi ha un factor de confiança que els jugadors intenten trobar i de vegades els trobes en altres llocs que no siguin a l’alineació aquí”.

Jost es va fer ressò d’aquell dilluns. Va dir que va perdre la confiança després que el Wild va començar amb un 0-3, renunciant a 20 gols, i l’alineació es va fer mitjançant una batedora.

“Quan vam començar lentament, hi ha molta gent caminant sobre closques d’ou i altres coses”, va dir Jost. “I no ho puc fer servir com a excusa, però definitivament et falta una mica de confiança i… no seràs el jugador que pots ser.

“Així que vull tornar-hi. El partit que estava jugant a la pretemporada, em vaig sentir molt bé i estava en un ritme. I realment no m’estava pensant en excés. Crec que això és el que estava fent a Minny, posant-me molta pressió sobre mi mateix”.

El Wild té un 1-1 en aquesta tan important casa i un 3-5-1 a casa en general. Ocupen el lloc 29 de la NHL amb 27 gols de cinc contra cinc, però han millorat la seva mitjana de gols en contra fins a 2,94 per partit, el 12è millor de la NHL. Tot i que no és gens de què presumir, tenint en compte la forma en què estaven sagnant gols a l’inici de la temporada, van en la direcció correcta.

Com Evason i Brandon Duhaime va dir que després de la victòria de dissabte, l’equip s’assemblava més al Wild.

“Això és més el nostre joc”, va dir Duhaime. “Només aquell equip que realment volia guanyar. Ens vam quedar junts durant tot el procés. Vaig pensar que érem durs en tots els àmbits i em vaig quedar amb això”.

(Foto de Sam Steel: Matt Krohn / USA Today)

#Davanters #State #Wild #quarts #marca #Steel #central #número #limbo #Rossi #més

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button