MLB

Els Angels han estat l’equip més ocupat de la MLB fins ara aquesta temporada baixa, però aquí hi ha quatre coses més que han de fer

Els Angels han estat l’equip més ocupat de la MLB fins ara aquesta temporada baixa, però aquí hi ha quatre coses més que han de fer

Dues setmanes i tres dies després de la temporada baixa 2022-23, cap equip ha estat més actiu que el Àngels de Los Angeles. Els Halos han anat 73-89 la temporada passada i ho han fet la sequera més llarga de la postemporada del beisboli Shohei Ohtani està a un any de l’agència lliure. El club ha estat ocupat aquest hivern mentre pretén acabar amb aquesta sequera de postemporada el 2023 i convèncer Ohtani que torni a signar a llarg termini.

Aquests són els moviments notables dels Angels fins ara:

Un llançador titular de qualitat i dos jugadors de posició mitjana probablement no siguin suficients per posar els Àngels a la postemporada, però és un començament, i fins i tot els jugadors de posició mitjana representen millores importants per als Àngels. El llistó es va posar bé i baix en diverses posicions el 2022. Nois com Renfroe i Urshela definitivament es classifiquen com a millores.

“M’agradaria agrair a la propietat per permetre’m seguir això”, El GM Perry Minasian va dir a MLB.com després del canvi de Renfroe. “Hem estat molt actius i encara no és ni tan sols Acció de Gràcies. Vam abordar la rotació abans d’hora, vam poder abordar el camp interior. Han estat 10-12 dies bojos, però ara som capaços d’abordar el camp amb un noi de qualitat, així que estem molt emocionats”.

Els Àngels ens han mostrat Ohtani i Mike Trout no ho pot fer sol. Aquests dos necessiten ajuda i els Àngels encara estan mirant cap al campió de la Sèrie Mundial Houston Astros i Mariners de Seattle a AL Oest. Minasian & Co. ha fet un treball sòlid en els primers dies de la temporada baixa. Encara hi ha més feina per fer, però. Aquí teniu el que queda a la llista de tasques pendents de Minasian.

1. Afegiu un entrant més

Els àngels tenen una rotació furtiva-gran amb alça. Ohtani és un as de bona fe, i encara que jo apostaria contra Anderson llançant 178 2/3 entrades amb una efectivitat de 2,57 de nou, el seu canvi millorat és una raó per creure que continuarà millor que la mitjana. Patrick Sandoval podria ser el millor llançador del qual ningú parla. José Suarez i Reid Detmers va prometre el 2022.

El sisè lloc, els Àngels utilitzen una rotació de sis homes a causa d’Ohtani, està una mica inestable. Esquerrà Tucker Davidson va venir a la Raisel Iglesias comerciar l’any passat i vaig fer una ullada al tram, però no va impressionar. Jaume Barria sembla haver trobat casa al bullpen. El gràfic de profunditat de rotació d’Anaheim té un aspecte semblant a això:

  1. RHP Shohei Ohtani
  2. LHP Tyler Anderson
  3. LHP Patrick Sandoval
  4. LHP José Suarez
  5. LHP Reid Detmers
  6. LHP Tucker Davidson (sense opcions i ha de passar per exempcions per anar a Triple-A)
  7. RHP Chase Silseth (La selecció de l’11a ronda del 2021 es va traslladar a les grans lligues el 2022)
  8. RHP Griffin Canning (no ha llançat des del juliol de 2021 a causa de diverses lesions)
  9. RHP Chris Rodriguez (no ha llançat des de l’agost de 2021 a causa d’una cirurgia a l’espatlla)

Els tres primers són forts i, com a mínim, Suárez i Detmers van fer prou el 2022 per guanyar mirades més llargues el 2023. Les coses es tornen una mica complicades després. Davidson s’imagina que serà al MLB llista d’una manera o altra. El següent home després d’això és Silseth, que va rebre un fort cop en el seu cameo l’any passat i encara no ha llançat a la Triple-A, o Canning o Rodríguez després de lesions importants. No és genial.

Mentre compres a la part superior del mercat (Jacob de Grom? Carlos Rodón? Justin Verlander?) seria el camí preferit, apostaria contra els Àngels que ho fessin. Ja tenen dos contractes de dòlars enormes als llibres (Truta i Antoni Rendon) i suposo que esgotaran les possibilitats d’extensió amb Ohtani abans de donar-ne una tercera.

Afortunadament, hi ha molts agents lliures veterans que es podrien tenir amb contractes assequibles d’un any. Johnny Cuetoper exemple, va lliurar 158 1/3 d’entrada per sobre de la mitjana per al Chicago White Sox el 2022. Fa 37 anys al febrer i té més de 2.000 entrades al braç. Cueto és exactament el tipus de veterà que es beneficiaria d’una rotació de sis homes, i seria relativament barat.

Els sense edat Turó Ric ha indicat que vol continuar llançant. Corey Kluber complirà 37 anys poc després del dia de la inauguració i es troba al mateix vaixell que Cueto. Té sentit tirar els daus a algú com? Mike Clevinger, qui ha llançat a un nivell d’as en el passat? La qüestió és que mai no podreu tenir prou llançament, i hi ha veterans assequibles disponibles per actualitzar aquest lloc de rotació número 6.

2. Troba un parador curt

Aquest és complicat perquè els Àngels tenen tres jugadores que, en teoria, poden jugar curts i haurien de jugar cada dia: Urshela, David Fletcheri Luis Rengifo. Urshela és una tercera base més que un campocort, i Rengifo és una segona base més que un campocort. Fletcher va tenir problemes per mantenir-se sa el 2022 i no ha encertat gens les dues últimes temporades (71 OPS+).

D’alguna manera, els Àngels poden dir de manera plausible que tenen tres aturadors. Quatre si comptes tot el guant/no-rat Andreu Velázquez. D’una altra manera més precisa, els Àngels no tenen un parador curt. Assumint la part superior del mercat d’agents lliures (Xander Bogaerts, Carlos Correa, Dansby Swanson, Trea Turner) no és una opció, com s’adreça al parador sense bloquejar completament Fletcher, Rengifo o Urshela?

El mercat de camps curts d’agents lliures més enllà dels quatre grans no és genial (Elvis Andrus, José Iglesiasetc.) i candidats comercials incloure Willy Adames (Cervesers), Nick Ahmed (Arizona Diamondbacks), Isiah Kiner-Falefa (Yankees de Nova York), i Amed Rosario (Guardians de Cleveland). Adames i Rosario podrien estar fora del rang de preus dels Angels, en perspectiva. Ahmed i Kiner-Falefa no mouran gaire l’agulla. No estic segur que valgui la pena perseguir seriosament.

Un jugador sobre el qual li preguntaria: Jorge Mateo. Mateo ofereix un poder de 10-15 jonrons i una capacitat de robatori de 30, i es considera un defensor d’elit. També farà un swing i es perdrà un munt i de tant en tant regalarà al batea, però les bones parts de Mateo són tan bo. Pot canviar el joc amb un swing, robar una bossa important i salvar carreres al camp. Mateo també té experiència en el camp, de manera que podria passar a un paper de super utilitat si un dels candidats titulars de curtmetratge s’obligués a l’alineació.

Mateo figura per ser prescindible per al Orioles de Baltimore perquè la millor perspectiva Gunnar Henderson està preparat per assumir un paper quotidià el 2023, i també perquè les perspectives de camp Coby Mayo, Connor Norbyi Jordan Westburg tots truquen a la porta a Triple-A. El parador curt és una posició de profunditat per a les O. Si pots suportar les olors, Mateo té sentit per als Àngels.

Minasian ha d’explorar com a mínim el mercat de la parada curta aquesta temporada baixa. Els seus candidats interns no són excel·lents i passar de 73 victòries el 2022 a un lloc de posttemporada el 2023 requerirà actualitzacions a tot el diamant. Renfroe i Urshela són un bon començament pel que fa a jugadors de posició. Trobar un parador legítim també aniria molt bé la temporada que ve.

3. Potenciar el bullpen

Els Angels van gastar molts diners al bullpen l’última temporada baixa: 58 milions per Iglesias, 17 milions per Aaron Loupi 14 milions de dòlars per Ryan Tepera. Iglesias i els 51 milions de dòlars aproximadament que quedaven del seu contracte van ser abocats al sou Atlanta Braves a la data límit comercial. Queden Loup i Tepera. Aquí teniu el bullpen d’Halos en aquest moment:

El gerent Phil Nevin, que va substituir Joe Maddon de manera interina al juny i va ser atorgat el lloc de treball de manera permanent a l’octubre, va ser bastant hàbil en barrejar i combinar els seus relevistadors l’any passat. Herget va liderar l’equip en aturades després del canvi d’Iglesias, però no va ser utilitzat com a tancament tradicional. Es va enfrontar als millors batedors de l’altre equip sense importar l’entrada, entrant de tant en tant des del sisè.

A part de l’ús intel·ligent d’alleugeriment de Nevin, hi ha clarament marge de millora en aquest bullpen. Veterà David Robertson, que coneix a Nevin des del seu temps amb els Yankees, seria un objectiu assenyat. El proper jove de 38 anys tindrà un contracte d’un any de baix cost. I què passa amb Craig Kimbrel com a candidat de recuperació? A altres els agrada Michael Fulmer i Matt Moore també afegiria profunditat.

Els Angels no han de gastar tants diners per millorar el bullpen com ho van fer la temporada baixa. Ho poden fer amb contractes d’un any de menor cost, i el termini d’un any és preferible perquè el Els àngels estan a la venda, i com menys contractes a llarg termini siguin els llibres, més atractiu serà l’equip per als compradors potencials. (Probablement no sigui una coincidència que Renfroe i Urshela estiguin a un any de l’agència lliure.)

La qüestió és que hi ha espai per afegir a aquest bullpen. Unes quantes addicions intel·ligents i de menor risc com Fulmer i Robertson empènyera nois com Ortega i Wantz una mica avall el gràfic de profunditat, de manera que en comptes de ser el Pla A el dia d’obertura, són el Pla B i C quan les lesions inevitablement arriben. Els Angels es van separar de dos tipus de relevistadors preparats per a la MLB (Janson Junk i Elvis Peguero) per aconseguir Renfroe. Han de reposar aquesta profunditat, si no més.

4. Esbrineu el pla amb l’Adell

De fet, sembla que els Àngels ja ho han fet. El comerç de Renfroe impulsa l’antiga perspectiva principal Jo Adell sortir de l’alineació inicial i probablement tornar a Triple-A, assumint l’antic número 1 de la selecció general Mickey Moniak i el seu bat esquerra necessari aconsegueix la feina de quart jardiner. La truita estarà flanquejada per Renfroe i Taylor Ward, amb Moniak a la banqueta. Això torna a posar l’Adell a la Triple-A.

“Crec que tenim molts jugadors joves a la llista, molts jugadors joves als 40, que no necessàriament s’han consolidat a nivell de la lliga gran”. Minasian va dir a The Athletic quan se li va preguntar sobre el paper d’Adell després del canvi de Renfroe. “És una d’aquestes coses –al llarg de la temporada baixa, arribem als entrenaments de primavera– les coses tenen una manera de resoldre’s per si soles. El que sembla ara potser no serà el que sembla d’aquí dos mesos. Però el Una cosa sobre la Jo i la resta dels nostres fills, crec que el que van passar l’any passat els ajudarà a desenvolupar-se”.

Minasian té raó, aquestes coses sí que tenen una manera de resoldre’s. Un va tirar els isquiotibials als entrenaments de primavera i l’Adell va tornar a les lligues grans. Tot i així, sembla que el jove de 24 anys està entrant en un any de marca o trencament. Sempre ha colpejat a Triple-A i sempre ha lluitat a MLB, amb tendències alarmants de swing-and-miss i persecució. És intel·ligent no comptar amb Adell amb un percentatge de base de 0,260 i un percentatge de punts de 34,8 per cent a nivell de la MLB, però realment ajudarà més temps Triple-A?

La millor solució podria ser un canvi d’escenari. Adell per a un llançador jove que té problemes per establir-se amb una altra organització, aquest tipus de coses. El Miami Marlins tenir un llançament a piques (Edward Cabrera? Braxton Garrett?). Potser són un partit. O el Tigres de Detroit (Alex Faedo? Joey Wentz?). Malgrat les seves lluites a la MLB, no tinc cap dubte que hi ha equips que estarien disposats a tirar els daus sobre el talent d’Adell. El canvi és fàcil. El més difícil és què fan els àngels si el mantenen?


El fitxatge d’Anderson i els canvis de Renfroe i Urshela són un bon començament de temporada baixa per als Angels, però no poden ser. el fora de temporada. Fins i tot amb el camp de postemporada de 12 equips, aquest equip ha d’aconseguir molt de terreny per lluitar el 2023, i Minasian i el seu personal han de fer-ho d’una manera que no interfereixi amb la venda de la franquícia (és a dir, no s’assumeix). obligacions salarials futures substancials). Rendon i Trout han de mantenir-se sans perquè els Angels tinguin la millor oportunitat de lluitar el 2023. Això és un fet. La plantilla que els envolta encara necessita treballar per tenir una oportunitat real d’acabar amb la sequera de la postemporada l’any vinent.

#Els #Angels #han #estat #lequip #més #ocupat #MLB #fins #ara #aquesta #temporada #baixa #però #aquí #quatre #coses #més #han #fer

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button