NHL

Els blaus tornen als mals hàbits en una derrota de 6-2 contra Buffalo

Els blaus tornen als mals hàbits en una derrota de 6-2 contra Buffalo

Al vídeo d’avui a les 10 del matí, el columnista Ben Hochman parla de l’última jugada esplèndida del porter dels Blues Jordan Binnington. A més, un crit de feliç aniversari a l’antic cardenal Glenn Brummer de “BRUMMER’S STEALING HOME, HE IS… SAFE!!” I, com sempre, Hochman escull una targeta de St. Louis Cards aleatòria del barret.

Benjamin Hochman


BUFFALO – Just a temps per a Acció de Gràcies, alguns mals hàbits van reaparèixer per als Blues dimecres a la nit al KeyBank Center.

Defensa porosa, pèrdues costoses, ocasions de gol perdudes, presa de decisions defectuosa, ja ho sabeu, els mateixos problemes que van aixecar els seus lletjos caps durant la ratxa de vuit derrotes consecutives que va establir el rècord de l’equip fa un parell de setmanes.

Aquesta temporada és una lliga boja. Abans de la derrota per 6-2 davant els Buffalo Sabres, els blaus havien seguit aquell patiment de vuit partits amb set victòries consecutives. Ningú a la història de la NHL ho havia fet mai abans.

Buffalo havia perdut vuit seguides abans de batre Mont-real i St. Louis per un marcador combinat de 13-4 en nits consecutives.

Els New Jersey Devils, entre totes les persones, semblen de sobte una potència de la lliga amb 13 victòries consecutives abans de la derrota per 2-1 de dimecres davant Toronto.

La gent també llegeix…

A Filadèlfia, John Tortorella va ser la conversa de la lliga a principis de novembre per la feina que estava fent per revifar els Flyers. I després, els Flyers van quedar sense victòries en els seus següents vuit partits (0-5-3) des que van lliurar als Blues la seva vuitena derrota consecutiva que va establir el rècord el 8 de novembre.

“Aquesta és la lliga”, va dir el defensa Colton Parayko. “No hi ha jocs fàcils. Cada equip és dur. Tothom té bons jugadors que et poden fer pagar. … Preneu-vos la nit a qualsevol lloc, els equips guanyaran punts. Així és com va”.

Els blaus van tenir massa ocasions de gol dimecres per afirmar que es van prendre la nit de descans a l’oest de Nova York. Però certament no estaven a prop del seu joc “A”.

“No vam jugar gens, el que hem estat fent els últims set”, va dir Brayden Schenn. “Probablement pensàvem que vindríem aquí i ho sentíem una mica. I potser pensàvem que el joc era més fàcil del que és.

“No hi ha victòries assegurades en aquesta lliga. Hem girat massa el disc i hem alimentat la seva ofensiva. Són nois joves molt hàbils i dinàmics, i ens ho han portat aquesta nit”.

Això ho van fer, i va començar ràpidament.

Dilluns a casa contra l’Anaheim, Noel Acciari va anotar només 11 segons d’inici del partit: el sisè gol més ràpid per obrir un partit en la història dels Blues.

Estaven a l’altre costat d’un gol ràpid dimecres quan Jeff Skinner va anotar 18 segons en el partit per a Buffalo.

“Sí, ens van marcar de seguida”, va dir l’entrenador Craig Berube. “Això no va ajudar. Una mena de joc de res per ser honest amb tu.

Alex Tuch va enviar el disc darrere de la xarxa per a Skinner, que va patinar al davant de la xarxa i va vèncer a Jordan Binnington amb un xut des de mal angle. D’una banda, els blaus van ser una mica casuals apropar-se a Skinner, cosa que sembla estrany tenint en compte que ha marcat 307 gols de la NHL en la seva carrera. D’altra banda, Binnington no va bloquejar el costat proper: el tir va passar per sobre de l’espatlla, costat del pal.

“Skinner va fer un gran tir, el va treure de la paret i el va llançar a Binner”, va dir Schenn. “És un tret de classe mundial. I després ens vam mantenir amb la resta del primer”.

Va ser un primer període igualat que va acabar amb l’ex Blue Tage Thompson que va anar a l’àrea per enganxar Nikita Alexandrov. Només 53 segons després del segon període, Buchnevich va marcar un gol de power play en una jugada on el disc es va desviar de la cama del defensa de Buffalo Mattias Samuelsson.

Això va empatar l’1-1, però les coses van anar malament per als blaus només dos minuts després. Schenn va ser clavat contra la paret pel defensa de Buffalo, Rasmus Dahlin, perdent el disc contra la mitja paret de la banqueta dels blaus.

JJ Peterka va agafar el disc solt i va marxar els Sabres amb una cursa de tres contra dos que es va convertir en un tres contra un quan Niko Mikkola va deixar el gel massa aviat per a un canvi de defensa. Torey Krug va saltar sobre el gel en lloc de Mikkola just a temps per veure la carrera dels Sabres. Dylan Cozens va marcar el gol a les 2:53 del període; els Sabres van liderar 2-1 i mai van mirar enrere.

“Allà ens van espremer; hem de fer una jugada millor que això”, va dir Berube, referint-se a Schenn. “I després ens hem de tornar a carregar, i no ho vam fer per la facturació. (Els blaus tenien altres dos davanters atrapats a la seva pròpia zona.)

“I (Mikkola) no pot canviar a l’obra. Hem de llegir millor, ja ho sabeu. Hem fet males lectures aquesta nit”.

A continuació, van venir dos gols de poder de Buffalo contra una unitat d’eliminació de penals dels Blues que ocupa el lloc 30 a la lliga amb una taxa d’eficiència del 68,2%.

A principis del tercer període, els blaus van tenir un aparent segon gol de Buchnevich eliminat per un exitós desafiament de fora de joc de Buffalo. (El jugador infractor dels Blues va ser Vladimir Tarasenko.)

A continuació, van venir un parell de gols de Jack Quinn en un dos contra un mal defensat, i després Schenn va marcar el segon gol dels Blues amb 1:04 per jugar. I això va ser això.

“No vam comprovar prou bé”, va dir Berube. “Allà tenen una bona habilitat i ens ho han exposat aquesta nit. Golpeant els nostres nois un contra un, ha passat massa vegades aquesta nit.

“El nostre penal va cometre dos errors (i és) a la nostra xarxa. On no ens hem d’equivocar. Sabem on se suposa que hem d’estar.

“I aquest és el joc per a mi”.

Ara, la clau per als blaus és assegurar-se que un joc dolent no es converteixi en bola de neu en dos o tres. O vuit.

“Crec que t’acabes d’adonar del que has passat i del que vam fer per sortir-ne”, va dir Schenn, referint-se a la ratxa de vuit derrotes consecutives. “I ara, has d’aturar-ho ara mateix.

“Jugarem a dos bons equips a Florida que són molt capaços de guanyar partits d’hoquei. La mentalitat que hi ha és: no hi ha jocs fàcils. No pots treure el peu del gas ni tenir decepcions com vam fer anteriorment l’any.

“Sabem que som un bon equip aquí, i ho netejarem i anirem a partir d’aquí”.

Els Blues juguen divendres a Tampa Bay i dissabte a Florida.

En el vídeo d’avui a les 10 del matí, el columnista Ben Hochman parla de l’emocionant Noel Acciari, que va marcar dos gols en la gran victòria dels blaus dilluns a la nit. A més, un crit de feliç aniversari a Scarlett Johansson! I, com sempre, Hochman escull una targeta de St. Louis Cards aleatòria del barret.

Benjamin Hochman
#Els #blaus #tornen #als #mals #hàbits #una #derrota #contra #Buffalo

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button