NBA

Cinquanta anys després del seu darrer títol de l’NBA, els Knicks segueixen a la deriva

Cinquanta anys després del seu darrer títol de l’NBA, els Knicks segueixen a la deriva

Quan es tracta de formar un equip de calibre de campionat, hi ha alguns mètodes provats i veritables. Els equips poden construir el seu nucli a través de l’esborrany com ho van fer els Golden State Warriors amb Stephen Curry, Klay Thompson i Draymond Green. Poden fer un comerç que alteri la franquícia com l’acord amb què van aconseguir els Toronto Raptors adquirir Kawhi Leonard. Poden imitar el dinastia dels San Antonio Spurs sota l’entrenador en cap Gregg Popovich i l’executiu de front office RC Buford i es converteix en a far d’estabilitat i continuïtat. O un equip es pot catapultar a la lluita a través de l’agència lliure, de la mateixa manera que Miami Heat orquestrat una llista del campionat quan van convèncer LeBron James i Chris Bosh perquè s’unís a Dwyane Wade.

O potser haurien de mirar el que facin els New York Knicks, i fer exactament el contrari. Com que estan actualment en 11-13, empatats al novè cap de sèrie a la Conferència Est, els Knicks entren a la 50a temporada. des del seu darrer títol de l’NBA com a model de com no córrer una franquícia de l’NBA. Això malgrat una sèrie d’avantatges estructurals que semblarien apilar la coberta a favor de Nova York, inclòs un mercat massiu de mitjansun una franquícia molt valuosa i un munt de poder estel·lar que passa pel vestidor del Madison Square Garden:

Els Knicks haurien d’haver fet alguna cosa en els últims 50 anys

Equips de l’NBA per mida del mercat, valor de franquícia, All-Stars i campionats guanyats, des de 1973-74 fins a l’actualitat

La mida del mercat es basa en els rànquings de Nielsen dels EUA; La classificació relativa de Toronto s’estima en funció de la mida de l’àrea metropolitana. Alguns equips fa menys de 50 anys que existeixen.

Fonts: Basketball-Reference.com, Forbes, sportsmediawatch.com, Viquipèdia

Nova York va guanyar per última vegada un campionat la 1972-73, després d’haver guanyat altres tres temporades abans. Aquells equips emblemàtics estaven liderats per persones com Willis Reed, Bill Bradley i Walt Frazier – redactat pels Knicks el 1964, 1965 i 1967, respectivament, a més Dave DeBusschere i Earl Monroe – portat a Nova York en intercanvis amb els Detroit Pistons i els Baltimore Bullets, respectivament, i van ser entrenats per Holzman vermellque va prendre el relleu durant la temporada 1967-68 i va romandre al marge durant nou anys més fins que va marxar (per primera vegada) el 1977. Si hi hagués agència lliure aleshoresels Knicks estaven ben posicionats per atraure els millors jugadors de la lliga.

A mesura que el nucli de la seva llista va envellir, la dècada següent va veure que els Knicks es van reconstruir majoritàriament. Però una vegada més, ells va reposar l’armari de multitud de maneres. Van seleccionar un membre del Saló de la Fama Patrick Ewing número 1 de la general Draft de l’NBA de 1985canviat per incondicionals Charles Oakley i Latrell Sprewell i signat John Starks i Allan Houston mitjançant agència lliure. Entrenador del Saló de la Fama Pat Riley va cridar els X i els O durant quatre temporades i, després d’un breu (i sorprenentment infructuós) mandat de 59 partits sota Don Nelson, Jeff Van Gundy va assumir el timó durant set temporades. Tot i que els Knicks dels anys 90 no van poder aixecar el Trofeu Larry O’Brien per tercera vegada, sí que van arribar a les Finals de l’NBA a 1994 i 1999i eren venerats i temuts pels seus companys a tota l’associació.

Però la temporada següent, els Knicks va entrar en un nou capítol sota el propietari James Dolan, que va canviar completament la trajectòria de la franquícia, i no per a millor. Dolan ha estat molt burlat i criticat durant el seu mandat com a propietari dels Knicks, tant pel seu fora de la pista decisions i travessias. Tant si això ha estat just o de vegades excessiu, la seva gestió i lideratge certament es poden veure com un punt d’inflexió per a l’equip.

En les 26 temporades entre 1973 i 1999, l’equip va tenir un percentatge de victòries de ,522 (un rècord de 1.096-1.004). En les 24 temporades des que Dolan es va fer càrrec, Nova York té un percentatge de victòries de .419 (782-1.086), i té un total de 304 partits per sota de .500, que és el pitjor de l’NBA.

Durant aquest temps, els Knicks només tenen sis temporades guanyadores i només set aparicions als playoffs. Ho van fer fer les finals de la Conferència Est a la primera temporada de Dolan, però això va ser en gran mesura un traspàs del nucli construït pels administradors anteriors de la franquícia. Com a senyal de com s’han tornat irrellevants els Knicks, només els Charlotte Hornets tenen menys aparicions als playoffs des de la temporada 1999-00.

I els lletjos totals de victòries i pèrdues només esgarrapen la superfície dels fracassos de l’equip. Algunes de les decisions de la recepció durant els darrers 24 anys han estat terribles, encara pitjor amb una mica de retrospectiva 20/20. En última instància, destaquen la desesperança que ha estat l’equip per intentar reviure els seus èxits dels anys 70 (o fins i tot dels 90).

La llista de noms que els Knicks han portat a través del comerç o de l’agència lliure gairebé no ha estat res per escriure (shh, no ho diguis Derrick Rose, Amar’e Stoudamire o Eddy Curry). Això és, per descomptat, fins que arribeu a l’ofici que, depenent de a qui pregunteu, va resultar en l’èxit més gran de l’equip a l’era Dolan o va fer que l’equip fos una dècada més de les seves ambicions de campionat.

El febrer de 2011, després de mesos d’especulació, Nova York finalment va premer el gallet i va adquirir Carmelo Anthony dels Denver Nuggets. L’addició es va produir com a part d’un acord de tres equips que va veure que gairebé dues dotzenes de jugadors i eleccions van canviar de mà; amb ell, els fidels del MSG finalment va aconseguir una superestrella legítima. Anthony havia conduït els Nuggets a la Finals de la Conferència Oest dues temporades abans i estava entrant al seu millor moment als 26 anys, i a més era un nadiu de Nova York que somiava amb jugar als Knicks: Anthony va néixer a Brooklyn i va dirigir el Syracuse Orange al campionat nacional masculí de la NCAA de 2003.

El problema era l’home de l’altre extrem del telèfon: el director general de Nuggets Masai Ujiri. Ujiri va anar en augment com un dels executius més intel·ligents de l’NBA (Ujiri més tard dirigiria el campionat dels Raptors el 2019) i, en sentir la pressió que hi havia a la direcció dels Knicks per oferir a la seva base de fans un heroi de la ciutat natal, l’acord va ser. descrit com un sobrepagament important tenint en compte que Nova York podria haver adquirit Anthony per res només mesos després a l’agència lliure. En canvi, el cofre de guerra de Nova York es va deixar relativament buit, i la llista resultant no va ser suficient per vèncer a Paul George i els Indana Pacers al Semifinals de la Conferència Est 2013 (i molt menys, el gigante LeBron-Wade-Bosh de Miami).

El romanç de Carmelo va acabar de manera amarga quan era president de l’equip Phil Jacksonuna de les pitjors i més estranyes cites de Dolan, va signar Anthony el 2014 amb un pròrroga de cinc anys i 124 milions de dòlars (inclosa una clàusula de no-canvi), després repetidament va colpejar l’estrella en públic abans de ser acomiadat el juny de 2017 i va obrir el camí per a la sortida d’Anthony en un comerciar amb l’Oklahoma City Thunder més tard aquell any. Anys després, la parella ho són encara a la gola l’un de l’altrei tot el calvari potser serà recordat com el moment més definitiu dels Knicks de les últimes dues dècades.

El registre del draft dels Knicks ha estat igual de sospitós sota Dolan. Una part que no poden controlar: Nova York té una de les pitjors sorts de qualsevol equip a la loteria des que es va instituir el 1985, pel que fa a les pilotes que rebotaven que costen a l’equip les possibilitats de triar més alt. (Irònic, atès que una de les primeres conspiracions de tanques va implicar Ewing, els Knicks i un sobre doblegat i/o congelat a la loteria del draft.) Però com a part de la seva fixació amb els veterans estrella, els Knicks també han intercanviat constantment eleccions fora de casa i han obtingut un posicionament del draft menys favorable del que esperàvem del seu registre. Per exemple, des de l’any 2000, esperem que Nova York tingués el segon conjunt d’eleccions més valuoses de qualsevol equip. en funció de la seva producció total esperada; en canvi, mitjançant una combinació d’intercanvis i rebots de loteria, les eleccions reals de Nova York només han estat la 22a més valuosa.

No és que els Knicks haurien utilitzat bé les seves eleccions originals encara que les haguessin tingut. Des de l’esborrany del 2000, Nova York ho ha fet seleccionat 41 jugadors en total, només nou dels quals van formar un primer o un segon equip All-Rookie. Potser és injust apostar massa a l’equip, perquè després de tot, esborrar les futures estrelles a una edat tan jove és increïblement difícil i tots els equips s’han bufat en algun moment.

Però desenvolupar aquest talent jove ha tornat a ser un problema, amb només David Lee i Kristaps Porzingis va a representar l’organització a l’All-Star Game entre el talent local.

I alguns dels noms que es prenen immediatament després de les seleccions anteriors faran que els aficionats de Nova York s’enfonsin. Durant l’era Dolan, els Knicks van passar a Amar’e Stoudemire, Rajon Rondo, DeMar DeRozan, Tobias Harris i Mikal Bridges (o Shai Gilgeous-Alexander) a la primera ronda per endur-se a Nenê Hilario, Renaldo Balkman, Jordan Hill, Iman Shumpert i Kevin Knox, respectivament, una o dues eleccions abans.

Hi ha algun indici que els propers 50 anys dels Knicks siguin millors? A curt termini, l’organització sembla que finalment trobarà una mesura d’estabilitat sota el president Leon Rose, el GM Scott Perry i l’entrenador en cap Tom Thibodeau. Tot i que l’equip encara se situa al voltant de la meitat del paquet de l’NBA, el seu rècord perfectament de .500 durant les últimes tres temporades és una millora important durant la horrible mitja dècada anterior. Amb un dels de la lliga llistes més jovesNova York treu la seva producció d’a nucli prometedor de jugadors majoritàriament a mitjans dels 20 anys (incloent-hi la captació principal de temporada baixa Jalen Brunson). A diferència de moltes de les edicions d’aquest equip de l’era Dolan, hi ha esperança que les coses puguin trobar un repunt a mesura que avança la temporada.

I potser la perspectiva més prometedora de totes per als fans dels Knicks va ser els informes d’aquest estiu que Dolan estava potencialment cortejant ofertes per vendre l’equip. Mentre Dolan després va negar el rumor, la nova propietat podria ser l’únic camí per a Nova York per evitar un altre mig segle d’inutilitat. Tenint en compte tot el que tenen per ells, els Knicks hauria han estat millors durant els darrers 50 anys, i tot i que Dolan no ha estat guiant el vaixell tot el temps, el seu regnat al capdavant de la franquícia l’ha deixat a la deriva, lluny dels seus últims encontres amb la glòria del campionat.

Fes una ullada al nostre últim Prediccions de l’NBA.

#Cinquanta #anys #després #del #seu #darrer #títol #lNBA #els #Knicks #segueixen #deriva

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button