MLB

Masataka Yoshida, Xander Bogaerts i més guanyadors i perdedors de la reunió d’hivern de beisbol de fantasia

Masataka Yoshida, Xander Bogaerts i més guanyadors i perdedors de la reunió d’hivern de beisbol de fantasia

Un sprint de quatre dies a les reunions d’hivern de la Major League Baseball la setmana passada a San Diego va veure que els equips van repartir més de 1.500 milions de dòlars en jugadors d’agent lliure. I això és una “B” en mil milions. Alguns dels millors equips de la lliga sabien el que necessitaven i ho van agafar.

Però un batedor de 10 milions de dòlars per a un equip pot ser un batedor de 2 milions de dòlars per a un altre. El context importa. El Yankees Probablement no gastaran 300 milions de dòlars per a un jardiner aviat perquè ja en tenen dos, fins i tot si un altre equip ho faria. (Podem excepte AJ Preller d’aquesta directriu perquè últimament està trucant des d’un altre planeta.)

De la mateixa manera, les comparacions interanuals dels jugadors requereixen context. Kyle Farmerper exemple, pot veure com les seves estadístiques de recompte disminueixen l’any que ve després del Vermells va canviar el jugador de camp al Bessons, però s’està passant d’un parc de batedors extrems a Cincinnati a una casa més neutral a Minnesota. La ubicació no és l’únic factor. Josh Bell havia de ser gairebé tot per al graó baix Pirates i Nacionals en les últimes temporades, però en la lluita Cleveland, no haurà de colpejar tots els seus jonrons. I de vegades, l’statu quo fa una projecció a l’alça.

Després d’aquells quatre dies salvatges, aquí hi ha quatre jugadors el valor de fantasia dels quals va augmentar després de les Trobades d’Hivern i tres més les perspectives dels quals es van enfosquir per a la temporada vinent. Quatre amunt, tres avall:

Quatre amunt

RF Aaron Jutge

Durant un període de tensió, semblava que el MVP regnant de la Lliga Americana es dirigia a la costa oposada per unir-se a la Gegants. I el cap de la llista de San Francisco, Farhan Zaidi, sens dubte estava interessat a fitxar el slugger. Però després que el foc d’aquell rumor s’extingís, Judge va tornar a aterrar on va començar, a Nova York amb els Yankees. Era el que havia de passar.

Seria injust, francament, exigir que Judge repeteixi la seva extravagant temporada del 2022, una en què el seu 11.4 WAR, segons FanGraphs, va ser el més alt en una temporada des de l’any 2004 de Barry Bonds, una producció a l’alçada de Mickey Mantle. I tanmateix, potser ho farà! La seva mitjana de fWAR les dues últimes temporades és de gairebé 8,5, cosa que encara el deixaria com el millor jugador de posició del joc.

Tot i així, tot i que Judge colpeja la pilota amb més força i més lluny que qualsevol altre jugador del joc, basant-se en la velocitat de sortida i les dades d’impacte dur de Baseball Savant, gairebé segur que els seus números de poder haurien baixat jugant la meitat dels seus jocs a San Francisco. El parc de casa dels Gegants, que abans es pensava que era un parc de llançadors extrems, ara està més a prop de la mitjana de la lliga, però no dels seus números de jonrons. És difícil colpejar la pilota als seients d’aquest parc. I mentre que Judge colpeja la pilota amb més força al seu costat d’estirada, és hàbil en fer jonrons a tots els camps. I al Yankee Stadium, amb el seu porxo curt al camp dret, això proporciona un benefici clar.

Si busqueu estadístiques de recompte, el millor resultat per a Judge va ser jugar a Nova York. En aquest cas, seguir sent ianqui fa augmentar les seves accions perquè les alternatives potencials van fer baixar les seves projeccions. L’statu quo significa que ha tornat a ser un jugador potencial 1-1.


(Todd Kirkland / Getty Images)

SS Trea Turner

Com a batedor poderós en una posició més premium, Turner pot competir amb Judge com a idea de primera selecció. El seu total de tres anys de fWAR enumera a Turner com el millor parador curt del joc des de l’any 2020, millor fins i tot que Francisco Lindor i Xander Bogaerts durant aquest període, el segon millor en beisbol en qualsevol posició. Primer, ho va fer en un equip dolent amb els Nacionals, després en un aspirant a la Sèrie Mundial amb el Dodgers. Mentre els conjunts giraven al seu voltant, Turner es va mantenir constant.

Així que podem començar amb una perspectiva basada en aquesta coherència i després afegir-hi el context. Després de signar amb el PhilliesTurner tornarà a la NL East, una divisió familiar per a ell, i s’unirà a un equip amb cares amistoses, inclòs el seu amic dels Nacionals, Bryce Harper. Es retrobarà amb el seu entrenador de bateig favorit, Kevin Long, a qui també va conèixer a Washington.

La seva velocitat suggereix que Turner podria funcionar bé com a batedor inicial dels Filis. Però és una mica fora de sentit. En una línia apilada plena de ratpenats poderosos, Turner trobarà protecció gairebé a qualsevol part de l’ordre. Amb els Dodgers, Turner era com un mercenari. Va jugar aquest paper en nombres d’elit. Ara té una casa de llarga durada, un lloc on només pot ser ell mateix. I per a Turner, això probablement significa molta producció.

DE Masataka Yoshida

Opinions sobre el trasllat de Yoshida a MLB es barregen. Això només es deu a la manca de proves. Sabem el que Yoshida va aconseguir amb els Orix Buffaloes al Japó, amb una impressionant línia de tall de .335/.447/.561 la temporada passada durant més de 500 aparicions al plat. I la seva disciplina de placa és increïble, amb la segona taxa de caminada més alta i la segona taxa de puntes més baixa de l’NPB. Aquest tipus de coneixements de cop es pot jugar a qualsevol lloc. És per això que Adam Jones el va anomenar el “El japonès Juan Soto”.

Tot i així, altres es pregunten si està millor creat per a la NPB que per a la MLB. Aquí hi ha una desafortunada arrogància. Que no hagi colpejat als Estats Units no vol dir que ho sigui no pot. Però sovint ens preguntem si un jugador s’ha d’ajustar per passar de la Liga Americana a la Liga Nacional o viceversa, i en aquest cas, Yoshida haurà d’aprendre tots dos. Seiya Suzukiper comparació, va colpejar 38 jonrons per a l’Hiroshima Carp el 2021 i 14 per a la Cadells la temporada passada en el seu primer any a MLB.

El perfil d’èxit subjacent de Yoshida diu que es pot ajustar ràpidament. Un ull ajustat al plat juga a qualsevol lloc, a qualsevol lliga. I és un dels millors trets que podem trobar quan busquem batedors valuosos. A la que va pertànyer la millor disciplina de plaques de les majors la temporada passada Juan Soto, Max Muncy i Alex Bregman. L’enfocament tranquil de Yoshida, l’alt contacte i la baixa taxa d’olor combinat amb un parc ofensiu a Boston on els dobles es multipliquen com a tribbles el converteixen en una opció atractiva, especialment per a lligues estàndard de 5 × 5, ja que els batedors que proporcionen mitjanes de bateig altes s’han tornat més difícils de trobar.

RP Carlos Estévez

El Àngels no va trencar el banc signant Estévez, un moviment de dos anys i 13,5 milions de dòlars que es va colar sota el radar en una setmana ocupada. “Els àngels signen el relleu mitjà” no és un titular esquitxat. I les estadístiques tradicionals d’Estévez no criden exactament per una desfilada, no amb una efectivitat de 4,59 en sis temporades. Però com qualsevol llançador que surt de Colorado, un asterisc de Coors Field és necessari.

Estévez no anirà a Anaheim com el llançador que era. Els angles volen el llançador que pugui ser. I eliminar Coors Field gairebé segur que el donarà protagonisme. Fins i tot llançant la major part dels seus jocs a l’aire de l’elevació, Estévez va augmentar la seva ERA ajustada al parc de 110 el 2021 a 135 la temporada passada (on 100 és la mitjana de la lliga i més alta és millor), segons Baseball-Reference. En altres paraules, va ser un 35 per cent millor que la mitjana de la lliga l’any passat. I la seva tradicional ERA va baixar any rere any en més de 90 punts. De totes maneres, està en la direcció correcta i ara pot llançar en un entorn més normal.

A finals d’agost de 2021, Estévez va assumir el càrrec Coloradoestà més a prop i, en un partit ajustat al Dodger Stadium, va posar a Max Muncy, Corey Seager i AJ Pollock per la salvació. Dos dies després, va posar fora a dos Dodgers més a la novena per guanyar una altra victòria. Ha acabat 96 partits en la seva carrera, amb 25 aturades. I sembla que els Àngels almenys el consideraran com un més proper. Pot ser una bona elecció dissimulada.

Tres a baix

SS Xander Bogaerts

A la superfície, passar d’un parc de batedors a Boston a un parc de llançadors a San Diego podria tendir a un jugador com Bogaerts en la direcció equivocada, encara que segueixi sent igual de valuós per al seu nou equip. I, mentre que Bogaerts podria trobar un aterratge més suau que altres jugadors, i pot conservar el seu valor global per al Paresles seves estadístiques ofensives de recompte segur que llisquen.

Les comparacions d’estadi no són tan òbvies. Fenway Park és sens dubte un lloc ofensiu en general, però per als jonrons, es tracta de la mitjana de la lliga. Els dobles són el nom del joc allà, no els jonrons barats, especialment per a un dretà: la paret del camp esquerre de Fenway treu tant com regala quan es tracta de jonrons, i el Pesky Pole al camp dret és més propici per als jonrons esquerrans. Els trets que hi va fer Bogaerts es van guanyar. I de totes maneres, la seva temporada 2022, amb un valor d’uns 6,1 fWAR, es va construir sobre un joc més complet que qualsevol vell slugger. Va augmentar el seu valor al camp. Al plat, Bogaerts va fer 15 jonrons la temporada passada, el seu menor nombre en un any des del 2017.

Hi ha un context que funciona contra Bogaerts. Haurà d’aprendre una nova lliga. I els Padres han estat un grup volàtil en els últims anys, entre els grans contractes i les grans suspensions i les expectatives sobtadament grans. Com un dels batedors més intel·ligents del joc, Bogaerts sembla especialment preparat per guanyar força al seu nou equip. Però en sortir de Fenway Park, gairebé segurament aconseguirà menys dobles amb una mitjana de bateig més baixa sense cap augment aparent de poder. És un gran jugador el valor fantàstic del qual necessita una mica de precaució.


(Jamie Sabau / Getty Images)

C Willson Contreras

Moviment del jugador entre els Cubs i Cardenals és sempre interessant. Un dia favorit dels fans; enemic mortal el següent. La rivalitat és real. I haurem de veure a través de l’estàtica per avaluar els nous avantatges i desavantatges de Contreras després de signar amb St. Louis per cinc anys i 87,5 milions de dòlars. Substituir Yadier Molina és una tasca impossible i el focus serà brillant. Però en el buit, què pot fer?

Contreras segueix sent un dels millors receptors ofensius del joc, ocupant el tercer lloc per wRC+ l’any passat només per darrere del seu germà, Guillem Contrerasi Adley Rutschman. Els seus 22 jonrons van empatar al quart lloc. Va ser cinquè en carreres anotades. I de seguida augmentarà l’atac dels Cardenals, encara que la seva defensa sigui un gran pas enrere respecte a Molina.

El problema aquí és la seva competència de captura. Estem vivint un desert enganxós en els últims anys. No hi ha gaires bons receptors. I si has d’omplir aquest lloc, Contreras ha estat una gran opció. De sobte, però, hi ha altres receptors guanyant força. Rutschman va ser fantàstic com a debutant per al Orioles l’any passat. Travis d’Arnaud i William Contreras es va instal·lar a Atlanta abans que aquest últim fos comercialitzat a Milwaukee. Will Smith segueix guanyant força per als Dodgers. El Blue Jays podrien canviar un dels seus receptors per donar-li als altres dos al bate més. Oakland‘s Sean Murphy era un objectiu comercial comprensible abans d’aterrar a Atlanta.

En altres paraules, Contreras pot ser igual de bo amb el seu nou equip, però menys valuós entre el panorama de les captures ara que altres receptors més joves estan creixent en els seus papers.

RP Josh Hader

Hader, sens dubte, va trobar un pas difícil després del seu canvi de Milwaukee a San Diego la temporada passada, perdent la feina de tancament quan la seva ERA va augmentar de 4.24 a 7.31 amb el seu nou equip. Va ser lleig, siguem sincers. Però a la postemporada, Hader va tornar a estar en forma. En 5 1/3 entrades als playoffs, Hader va donar només un hit i cap carrera. Va posar a 10 i va caminar només 1. Va ser un perfecte 4 de 4 en oportunitats de salvament. Aquest és el Hader pel qual van canviar els Pares.

Mentrestant, però, els Padres van fitxar un relleu Robert Suarez a un contracte de cinc anys i 46 milions de dòlars el mes passat. El seu acord és pesat en incentius que el podrien suposar fins a 61 milions de dòlars, depenent de les oportunitats d’estalvi. Després que els Padres tornessin a fer all-in durant les reunions d’hivern, està clar que no només es prenen seriosament no només guanyar la NL West, sinó fer una carrera al banderín i, finalment, superar els Dodgers. El seu enfocament, però, no estava en el bullpen. Així que el que veiem és el que obtindrem.

I sembla que els Padres esperen que Suárez serà el seu més proper, si no immediatament, almenys finalment. Per tant, Hader podria perdre algunes oportunitats de novena entrada, fins i tot si la seva forma el converteix en una opció fiable en situacions de palanquejament més primerenc dels jocs.

(Foto superior de Xander Boegarts i AJ Preller: Denis Poroy / AP Photo)

#Masataka #Yoshida #Xander #Bogaerts #més #guanyadors #perdedors #reunió #dhivern #beisbol #fantasia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button