MLB

Taula rodona AL West: informe de progrés de la temporada baixa per a cada equip i què hi ha a continuació

Taula rodona AL West: informe de progrés de la temporada baixa per a cada equip i què hi ha a continuació

Bé, l’últim dels principals agents lliures ha sortit del tauler. Això no vol dir que no quedi ningú, però tots els grans noms han estat tuitejats i fotoshopats amb els seus nous uniformes. Hi haurà més moviments? Oh, absolutament. A més dels agents lliures menors i les ofertes de lligues menors que acompanyen cada obertura de camps d’entrenament de primavera, el mercat comercial hauria de despertar-se del seu somni posterior a la data límit en qualsevol moment.

Però a mesura que s’acosta el 2023, és un bon moment per reflexionar sobre els principals moviments fets per cadascun dels equips de l’AL West: el Astros mentre intenten tornar a la Sèrie Mundial, els Àngels, Mariners i Rangers mentre intenten acabar amb la dinastia Houston, i els A, ja que ells, eh… (hojejant arxius) també són actualment membres de l’AL West.

Vam preguntar als nostres escriptors: Levi Weaver (Rangers), Corey Brock (Mariners), Steve Berman (Atletisme), Sam Blum (Àngels) i Brittany Ghiroli (Astros) — per desglossar les necessitats més importants de l’AL West i els moviments més importants de la temporada baixa.


Texas Rangers

Necessitats que s’han satisfet

I pensaves que la temporada baixa era una festa.

Els Rangers han revisat la seva rotació. Van començar des de dins, tornant Martín Pérez en una oferta qualificada, després va servir un aperitiu primerenc canviant per Jake Odorizzi. Després va venir el plat fort: fitxar el millor llançador del mercat Jacob de Grom abans de pivotar cap a un ressorgiment Andrew Heaney per arrodonir la rotació de cinc homes.

El moviment més important

DeGrom és òbviament el moviment més important (tot i que afegir Heaney no s’ha de passar per alt), però encara que els moviments han estat de gran alçada, no han estat multitudinàries. De fet, el gruix del moviment ha estat a la sortida: 11 jugadors han marxat de la plantilla de 40 de l’any passat (i això sense comptar la pèrdua de Mason Englert a l’esborrany de la regla 5).

Necessitats restants

Texas ha tingut clar durant tot el temps que té previst afegir un altre bat, probablement un jugador de camp, tot i que no descartaria un tipus DH/1B o un altre jugador d’utilitat. Els Rangers també necessiten almenys un braç més de bullpen (o potser dos, si no creuen que Chase Lee està preparat per a les grans lligues). Tenint en compte els preus d’agent lliure, un o més d’aquests moviments podrien venir en un comerç. Pel que fa al bullpen, no és irreal pensar que fins i tot podrien trobar un lloc per a un altre titular i canviar Odorizzi a un paper de relleu de diverses entrades.

– Levi Weaver

Mariners de Seattle

Necessitats que s’han satisfet

Contràriament al que potser heu sentit (com del vostre oncle obsessionat pel beisbol a Seattle), els Mariners han fet algunes coses aquest hivern. Seattle va colpejar aviat quan es va canviar per un jardiner Teoscar Hernández, un moviment fet per ajudar a reforçar un equip que va guanyar 90 partits la temporada passada malgrat una ofensiva anèmica. Aleshores, els Mariners van afegir segon base Kolten Wong en un comerç amb el Cervesers – donant-los estabilitat, un antic guanyador del Guant d’Or i algú que va tenir un 117 wRC+ la temporada passada.

Sí, ell també ajudarà.

A partir d’avui, la llista és millor del que va ser al final de la sèrie de divisió de la Lliga Americana. Quant millor depèn en part de què més facin els Mariners aquesta temporada baixa.

El moviment més important

L’aterratge d’Hernández va ser un moviment crític per a una ofensiva que es va tancar 12 vegades la temporada passada. L’última vegada que els Mariners van veure a Hernández va ser en el segon partit de la sèrie AL Wild Card, ja que va fer dos jonrons. Vull dir, aquest tipus arriba d’una temporada de 4.3 fWAR.

Necessitats restants

Els mariners no va vadejar massa profundament en aigües d’agent lliure aquest hivern, i això ha provocat tota mena d’angoixa en aquestes parts, però cal afegir almenys un jugador més de posició (probablement un jardiner dretà). Probablement vindrà per comerç o per un agent lliure (probablement amb un acord d’un any).

– Corey Brock


Teoscar Hernández. (Joshua Bessex / Icon Sportswire via AP Images)

Atletisme d’Oakland

Necessitats que s’han satisfet

En una divisió amb els actuals campions de la Sèrie Mundial, un equip que va arribar a l’ALDS després de la seva segona temporada consecutiva de 90 victòries i dos dels equips més actius aquesta temporada baixa, els Atlètics van intentar afegir el llançament i la profunditat veterà a un equip que va perdre 100. -plus jocs per primera vegada des de 1979.

L’acord més gran que van lliurar va ser per dos anys i 14,5 milions de dòlars Aledmys Díazun jugador d’utilitat de 32 anys que probablement veurà molt de temps a la segona base i també encantera Nick Allen al parador curt. Jace Petersonun jugador de tercera base de 32 anys, va obtenir 9,5 milions de dòlars durant dos anys per ocupar el forat de tercera base que Kevin Smith no va poder omplir després de venir Oakland en el Matt Chapman comerç. També van signar Trevor May a un acord d’un any i 7 milions de dòlars per donar-los una mica d’ajuda al bullpen. Potser no és el fitxatge més sexy, però és un fan del rap de la zona de la badia, així que potser establirà la llista de reproducció abans del partit (que era la feina de Chapman quan estava a Oakland).

El moviment més important

David Forst ho va telegrafiar Sean Murphy aviat s’intercanviaria durant les reunions del GM. Ho va fer possible amb un estrany acord de tres equips que va enviar Murphy a Atlanta, amb els Brewers aconseguint d’alguna manera el jugador més interessant que no sigui Murphy. Guillem Contreras. L’A té un receptor veterà Manny Pinya i quatre perspectives semiinteressants, entre elles les anteriors Braus arrencador Kyle Muller i un jardiner ràpid Esteury Ruiz de Milwaukee.

No va ser el retorn que esperaven els aficionats de l’A, però està clar que Forst vol consolidar el camp amb un jardiner central capaç, i Cristian Pache — el suposat cap de cartell del Matt Olson comerç fins Shea Langeliers va sorgir del salt com un jugador molt millor; no va impressionar a Oakland amb el seu enfocament de placa a les majors ni a la Triple A. Forst sembla emocionat amb Ruiz, que podria aprofitar les noves regles que ajuden els corredors de base; va robar 85 bases en 114 partits de lliga menor la temporada passada.

Necessitats restants

La llista de les lligues majors no sembla molt millor que de cara al 2022, de manera que les necessitats més grans semblen ser el desenvolupament dels jugadors, la paciència i l’esperança. Els A van adquirir diverses armes durant el desmuntatge de la llista, i la clau per a la reconstrucció serà com creïn la seva propera rotació (o almenys per sobre de la mitjana) a partir del seu recorregut. Ken Waldichuk, Muller i Freddy Tarnok (també adquirits en el comerç de Murphy) semblen ser els titulars més prometedors per veure.

La part més interessant del 2023 per als aficionats de l’A pot ser la primera part de l’entrenament de primavera, quan podran veure un grup de convidats fora de la llista que inclou Tyler Soderstrom, Zack Gelof, Daniel Susac, Denzel Clarke i Max Muncy (el més jove). Els A s’han inclinat per adquirir jugadors de posició a través del draft i llançadors en els intercanvis. El temps dirà si aquesta estratègia crearà el proper cicle de victòria de l’equip després d’un període d’inactivitat que hauria de durar almenys una temporada més.

—Steve Berman

Àngels de Los Angeles

Necessitats que s’han satisfet

El els àngels La temporada baixa s’ha dedicat a omplir forats evidents a l’alineació. En el seu crèdit, la majoria dels seus moviments semblen prudents, tenint en compte els problemes de profunditat que van veure la seva temporada caure d’un penya-segat el 2022. Necessitaven un jardiner de cantonada i van canviar per Caçador Renfroe. Necessitaven més versatilitat posicional al camp interior, així com còpies de seguretat viables Antoni Rendon i Jared Walshaixí que van recollir Gio Urshela i Brandon Drury. Necessitaven un altre titular i van signar Tyler Anderson. Necessitaven un alleugerit de fons, i Carlos Estévez era el noi.

La clau és gastar més. La nòmina projectada dels Àngels de 206 milions de dòlars serà un rècord de franquícia. És perquè han fet un esforç concertat perquè la profunditat de la lliga major no es compon de camions més ondulats o ofertes barates. Els Angels també han estat proveint d’agents lliures de lligues menors, com ara el jugador de camp Jake Lamb i el relevista Chris Devenski.

La profunditat pot ser una paraula de moda. Però quan feu servir 64 jugadors en una temporada, com va fer l’equip el 2022, sol ser un reflex de poca profunditat i experiments fallits. Ho havien de solucionar el 2023 i han iniciat aquest procés.

El moviment més important

Adquirir Drury i Urshela va ser fonamental. Rendon fa anys que no està del tot sa, i no hi ha cap motiu per apostar per una temporada completa d’ell el 2023. Walsh surt de la cirurgia per la síndrome de la sortida toràcica. Qui sap si serà el jugador que va ser el 2022. Els Angels no compten amb molta sort. Així que han afegit Drury i Urshela, cadascun dels quals podria ser titular cada dia en molts equips.

No està clar si aquest serà el paper que faran amb els Angels, però formaran part d’un camp d’interior molt més consolidat que no es pot permetre el luxe de fer circular jugadors aleatoris sense provar dins i fora dels llocs de cantonada durant tota la temporada.

Necessitats restants

Els Angels encara podrien utilitzar un parador curt de bona fe. Ara mateix, probablement ho sigui David Fletcher si necessites defensa i Luis Rengifo si necessites ofensa. No han abordat aquesta necessitat amb Drury o Urshela, que no juguen sovint el càrrec.

L’equip probablement podria utilitzar un altre alleugeriment. Un altre titular seria fonamental, sobretot en una rotació de sis homes. Els àngels necessiten un pla Jo Adell i Mickey Moniak, tots dos semblen estar en terra de ningú amb l’organització. Després hi ha la possibilitat exterior que puguin anar a buscar un receptor, tenint en compte com Max Stassi va actuar ofensivament el 2022. Però encara li deu molts diners durant els propers tres anys, cosa que podria afectar si es plantegen deixar-lo.

—Sam Blum

Houston Astros

Necessitats que s’han satisfet

L’any passat, els Astros no van portar ningú per substituir Carlos Correaen lloc de sentir-se segur amb el principiant Jeremy Rock. Aquesta oportunitat va donar els seus fruits molt bé, ja que Peña va publicar una GUERRA de 4,8 amb premis al jugador més valuós a l’ALCS i a la Sèrie Mundial. Aleshores, qui som nosaltres per qüestionar qualsevol cosa que facin els Astros aquest hivern, encara que sembli una mica estrany? (Com, ejem, no arribar a un acord per tornar el director general James Click.)

Els Astros van colpejar ràpidament malgrat el ràpid gir, signant José Abreu a un acord de tres anys i 58,5 milions de dòlars a finals de novembre. També van tornar a fitxar el llançador Rafael Montero (3 anys, 34,5 milions de dòlars) i jardiner Michael Brantley a un acord d’un any i 12 milions de dòlars. Montero va sorgir com una opció sòlida de relleu al final de l’entrada, i s’espera que Brantley passi el temps al bateador designat i ajudi a cobrir la necessitat de l’equip d’un bateig de cantonada esquerra.

El moviment més important

Abreu. El slugger arriba d’una temporada baixa, però va ser el MVP de la Lliga Americana del 2020 i és tres vegades All-Star i tres vegades Silver Slugger. S’uneix a una formació formidable i, en cas de tornar a la forma, podria ser una gran ajuda a la meitat de l’ordre.

Els Astros també van tornar a l’entrenador Dusty Baker, que va conservar tot el seu cos tècnic, no és poca cosa per a un equip que va guanyar una Sèrie Mundial.

Necessitats restants

Els Astros van entrar a l’hivern buscant millorar al receptor, però tots els objectius principals ja estan fora del tauler, el que significa que Houston tornarà a confiar. Martín Maldonadoamb els joves Korey Lee i Yainer Diaz competint per la feina de còpia de seguretat. Fins i tot amb la pèrdua de Justin VerlanderHouston té una rotació inicial profunda, tot i que podria afegir un altre llançador a la barreja d’aquí a aquesta primavera.

Podríeu argumentar que les necessitats més importants dels Astros no són les adquisicions de jugadors, sinó trobar un nou GM i potser tancar alguns dels joves talents de l’equip per al futur. Sobre el paper, aquest ja és un equip que sembla disposat a entrar de nou a l’octubre.

– Brittany Ghiroli

(Foto superior del GM de Texas Chris Young i Jacob deGrom: Bailey Orr / Texas Rangers / Getty Images)

#Taula #rodona #West #informe #progrés #temporada #baixa #cada #equip #què #continuació

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button