NBA

Max Christie dels Lakers comença a semblar l’últim diamant en brut de la franquícia

Max Christie dels Lakers comença a semblar l’últim diamant en brut de la franquícia

DENVER – Max Christie recorda haver enviat Lebron James el text.

Què fas per estar preparat? Com t’estàs recuperant tan ràpid?

Christie s’acabava d’instal·lar a la seva habitació d’hotel a Sacramento. Eren uns dies abans de Nadal, i el Lakers estaven a la ciutat per jugar Reis el proper dia. I Christie, un jove de 19 anys, volia conèixer els secrets del seu futur company del Saló de la Fama de la primera votació.

James, que ha gaudit d’una longevitat sense precedents al NBA en part a causa de la llegendària recuperació i tractament, va enviar a Christie una llista de totes les eines i tàctiques que utilitza per mantenir-se alegre quan tenia 38 anys a l’any 20.

Christie ha estudiat les rutines abans i després del partit de James durant tota la temporada. I durant les últimes tres setmanes, ha estat implementant tot el que James va compartir amb ell, des de gelar els genolls i els peus fins a fer servir botes Normatec fins a dutxes fredes i enrotllament i estirament d’escuma.

“Tot el que fa des de després del partit al vestidor fins abans del partit, com es prepara per als partits”, va dir Christie. L’Athletic. “Vull dir, ho he observat tot, i estic intentant utilitzar tot el que ha estat fent i introduir-ho al meu repertori”.

Al principi, Christie no va notar gaire diferència. Però al cap de poques setmanes, està recollint els beneficis físics i mentals. Els Lakers també ho són, ja que Christie ha substituït molt bé el lesionat Austin Reaves i Lonnie Walker IV en les últimes setmanes, amb el seu conjunt d’habilitats 3 i D ajudant l’equip a banda i banda de la pilota. Les seves estadístiques no són sorprenents, però ha estat fiable per a un adolescent que fa uns mesos tenia interrogants sobre el seu tir, força i físic.

Christie sembla ser l’última joia passat per alt del departament d’exploració dels Lakers, seguint els passos de les eleccions de segona ronda i els agents lliures no seleccionats com Reaves, Àlex Caruso, Jordan Clarkson, Thomas Bryant i Talen Horton-Tuckerentre altres.

“Només és qüestió que aconsegueixi les representacions”, va dir l’entrenador en cap dels Lakers, Darvin Ham. “Jo, personalment, em llença l’edat. És només si un noi et pot ajudar o no. La feina que ha fet des que el vam redactar, durant l’estiu, pretemporada, camp d’entrenament, partits de pretemporada, la seva preparació ens dona molta confiança en el seu rendiment. Ha viscut uns grans moments a la G League quan l’hem assignat”.

Christie va dir que ha estat proactiu i no reactiu durant la seva temporada de debutant després de colpejar un “mur molt, molt dur” com a estudiant de primer any a Michigan State l’any passat, especialment com a tirador de 3 punts (31,7 per cent). La seva incapacitat per superar aquest mur va enfonsar les seves accions de draft, fent caure el recluta de cinc estrelles a la segona ronda, on els Lakers el van seleccionar amb la selecció número 35 (la mateixa selecció que Draymond Green, DeAndre JordanCarlos Boozer i Herb Jones).

“No vaig prendre la recuperació, el descans”, va dir Christie sobre els seus dies a la universitat. “Hi ha un munt de coses diferents amb les quals estic sent molt proactiu amb les quals no vaig ser proactiu l’any passat. I això definitivament es va demostrar. Així que ara he après de l’any passat, d’entrar enguany i d’assegurar-me que estic fent els passos per assegurar-me que estic realment saludable i no em topo amb aquest mur.

“I si topo aquesta paret, no serà com una paret de maó. Pot ser una paret molt més suau que puc trencar”.

Quan Christie va arribar a Los Angeles, pesava 189 lliures. Ara fluctua entre 197 i 200, guanyant 10 lliures de múscul sòlid durant els últims sis mesos. Christie treballa estretament amb l’entrenador associat de força i condicionament Randy Flores (aixecament de peses, proteïnes i suplements) i la dietista de l’equip Becci Twombley (nutrició, horari i freqüència dels àpats). El seu objectiu per a la resta de la temporada és que mantingui el seu pes, amb la intenció d’afegir unes quantes lliures més en les properes temporades.

“Dues-centes lliures és bastant bo per estar-hi ara, de moment”, va dir Christie. “L’any que ve, probablement ho augmentarem una mica més. Però aquest any han estat 10 lliures fins ara. Probablement sigui més del que esperàvem, sobretot en una temporada llarga com aquesta”.

Per descomptat, l’element més important del desenvolupament de Christie ha estat el treball addicional a la pista que realitza, des d’hores individuals al Centre d’entrenament per a la salut de l’UCLA de l’equip fins a la participació en grups de joc “mantenir-se a punt” després de l’entrenament, que inclouen jugadors que no són. t constantment en la rotació i els entrenadors de desenvolupament del jugador de l’equip.

“Max és especial”, va dir Kendrick Nunn, un dels altres habituals de l’escurçat “estigues a punt”. “També és una esponja. Ell escolta. Ell juga fort. Ell competeix. Així que sempre és un regal per tenir com a novell entrar a aquesta lliga. Ho està fent tot de la manera correcta. El seu plantejament ha estat bo, la seva mentalitat ha estat bona cada dia. Es posa a treballar, és un gran treballador. Té bona pinta.”

Christie té l’avantatge addicional de poder jugar a la G League amb els South Bay Lakers, una oportunitat que els veterans “estan preparats” companys com Nunn, Juan Toscano-Anderson i Damian Jones no tenen per la seva estatura i mandat. Però fins i tot a la G League, Christie és intencionat amb el seu enfocament. En lloc d’intentar augmentar el seu ús i mostrar-se com a anotador o creador de joc, Christie se centra a afinar el paper de 3 i D que va ser seleccionat per omplir amb el club matriu dels Lakers.

“És només un gran reforç de confiança anar allà i realment només estàs treballant en el teu joc”, va dir Christie. “Aconseguir-se còmode amb els escenaris en què se’t posarà, i els hi posaràs més sovint. … No és com si vagi allà baix intentant sumar 40 punts perquè no és el que estic intentant fer. No marcaria 40 punts en un partit quan estic amb els Lakers. Per tant, només estic intentant fer a la G League el que faria en el joc dels Lakers, que és tirar 3s, ser agressiu, jugar una gran defensa”.

Aquesta estratègia el va preparar per al primer inici de la seva carrera, que va arribar dilluns a Denver. Uns 40 minuts abans de l’inici, un membre del cos tècnic dels Lakers va dir a Christie que començaria com a davanter petit en lloc de James, que es va perdre el partit a causa d’un dolor al peu esquerre, una dolència amb la qual ha lluitat tota la temporada. Cap tractament i recuperació proactius poden vèncer Father Time i una lesió.

Christie, extasiat per l’inici imprevist, va enviar un missatge de text a la seva mare, Katrina.

“Atrapa’m a l’alineació inicial”, va dir.

“Juga fort”, recorda que va dir. “Bona sort. Estic orgullós de tu.”

Va ser el cinquè partit de Christie en sis dies entre el South Bay i els Lakers. Està esgotat. A principis de febrer, probablement haurà jugat més partits amb els LA Lakers que els 35 que va registrar a Michigan State. Però no ho tindria d’una altra manera.

“Definitivament, definitivament és cansat, segur”, va dir Christie. “Però, òbviament, forma part de la feina, i m’encanta jugar a bàsquet. Així que estic molt content d’estar aquí. I, al final del dia, vull dir, tothom s’enfronta a la fatiga. Així que estic content d’estar aquí. Vine preparat per treballar cada dia”.

Christie va anotar 14 punts, el màxim de la temporada, en 26 minuts en contra Denver — la primera vegada que ha aconseguit punts de doble xifra en 23 aparicions fins ara. Els Lakers curts, jugant sense James i Anthony Davis, va perdre 122-109 davant el cap de sèrie número 1 d’Occident. Però la nit va marcar un gran pas en la carrera de Christie.

“Bé, el primer inici de carrera, això és una fita bastant gran per a mi”, va dir Christie. “Entrer a una edat tan jove i poder començar en un equip com aquest és molt genial, i després crec que el rendiment segueix això. Crec que vaig fer una feina força bona, vaig anotar el màxim de punts de la meva carrera tot i que vam perdre. Va ser divertit per a mi almenys tenir un joc com aquest”.

Ham va elogiar l’actuació de Christie com a “sòlida” diverses vegades.

“Només ell, només intentant que sigui senzill, juga amb ell mateix”, va dir Ham. “I el més important, la seva longitud, el seu atletisme, té les mans en els rebots defensius, és genial per tancar amb una mà de pal precoç (tècnica de tancament) i disputar sense falta. Pot fer un 3. I pot posar-lo a terra i també fer jugades d’impuls i patada. Per tant, només ser sòlid. Això és tot el que necessitàvem que fos. Només competeix i sigues sòlid”.

La maduresa, el coeficient intel·lectual del bàsquet, l’ètica laboral i les ganes d’aprendre de Christie han merescut crítiques entusiastes dels seus companys i entrenadors durant tota la temporada. Sovint se’l descriu com una “esponja”, absorbint tot el que pot dels seus homòlegs més savis, fins i tot (i especialment) James.

“Ho està descobrint, home”, va dir Russell Westbrook, ell mateix nou vegades All-Star i antic MVP. “És jove. Estarà molt de temps en aquesta lliga. Estic content d’estar aquí per ajudar-lo a començar la seva carrera i facilitar-li les coses. Tant de bo, segueixi aprenent, segueixi escoltant i farà tantes coses grans a la lliga. Feliç per ell, sobretot aquesta nit”.

Christie ja ha registrat 20 minuts o més en set partits, cosa rara per a una selecció de segona ronda en una llista de veterans. Recentment s’ha vist obligat al seu paper més important del que s’esperava a causa de les recents lesions dels Lakers. Los Angeles va entrar al partit de Denver a faltar James, Davis, Reaves, Walker i Troy Brown Jr.després perdut Patrick Beverley a una lesió al maluc a la segona part.

Christie està aprofitant la seva oportunitat, llançant un 43,9 per cent d’elit en 3s i sovint defensant el millor anotador de la pista de darrere del rival. Els Lakers han posat a prova a Christie a l’hora cruixent tant dins com fora de la pilota, desplegant-lo contra jugadors com Washington‘s All-Star Bradley Beal i la guàrdia de Reis emergents Kevin Huerter.

“Ha estat molt bé”, va dir Christie. “Sens dubte, és una experiència molt bona per a mi tancar l’últim partit a Sacramento, en la seva majoria. … Crec que el partit més important per a mi que vaig tancar va ser Washington. Va ser un partit molt gran. Vaig vigilar Bradley Beal. Per protegir un All-Star com ell en el meu any de debutant, on òbviament estava aconseguint el moment de cruixent de la pilota, anava a mi, així que vaig pensar que va fer una bona feina, en la seva major part, en fer-li tirs durs. . Així que és genial només veure la confiança que tenen en mi”.

Christie parla d’una manera segura de si mateixa sense ser arrogant. És difícil ser tots dos quan jugues al costat de tres futurs membres del Saló de la Fama de la primera votació i dels 75 millors membres de l’NBA. I si mai se li escapa la confiança, els seus deures diaris de debutant estan allà per recordar-li humilment quant de temps li falta per establir-se concretament a la lliga.

“Porteu tovalloles i menjar després dels jocs i dutxes i carregadors i cotxes i un altaveu”, va dir Christie. “He de portar moltes coses, i sempre estic preparat per a això. Estic orgullós de ser el millor debutant que puc ser, perquè sé que això es mantindrà quan jugui més temps en aquesta lliga, sent el millor debutant que puc ser”.

El partit de dilluns va marcar el punt mig de la temporada per als Lakers, que tenen 19-22 mentre esperen el retorn de Davis de la seva lesió al peu dret i contemplen fer una millora abans de la data límit de canvi del 9 de febrer. Amb la seva jugada recent, Christie és un jugador que els equips probablement preguntaran com a llançament a un acord, però els Lakers tenen un gran potencial a llarg termini.

Amb la primera meitat de la seva campanya de debutant al darrere, es mesura la perspectiva de Christie sobre el seu rendiment, com el seu enfocament i el seu joc.

“Diria que probablement estic superant les expectatives, almenys per a mi”, va dir Christie. “No sé de ningú més. No és que això realment importi. Però per a mi, crec que he fet un molt bon treball intentant posar-me en posicions per ajudar l’equip a guanyar. I he estat fent molta feina extra i assegurant-me que estic dedicant el temps per poder estar a terra. I quan estic a la pista, sé que faig una bona feina sent sòlida, mantenint-me dins del meu paper i intentant aportar el que puc a l’equip”.


Escolta relacionada

(Foto superior de Max Christie contra els Kings: Rocky Widner / NBAE via Getty Images)

#Max #Christie #dels #Lakers #comença #semblar #lúltim #diamant #brut #franquícia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button