NBA

Comerç d’OG Anunoby i Pascal Siakam: Raptors com a venedors, Part 2

Comerç d’OG Anunoby i Pascal Siakam: Raptors com a venedors, Part 2

Hi ha altres jugadors que hi entren, però Pascal ho sentoOG Anunoby i Scottie Barnes estan al cor del projecte 6-9. La idea que no només podeu començar els tres jugadors amb alçades i envergadura similars, sinó que poden prosperar junts i cada registre 35 minuts o més per partida és la base de qui és el Rapinyaires han estat durant l’últim any i mig. Cadascun d’ells té diferents punts forts ofensius: Siakam és el millor anotador de pintura, Barnes és el millor passador i Anunoby és el millor tirador local. La idea que es puguin complementar bé en atac mentre s’ajuden mútuament a la defensiva és el que els Raptors esperaven que fos cert.

Aquesta mitja temporada ha funcionat en contra d’aquesta teoria. És més fàcil enganxar a Barnes que als altres dos, però només un any d’allunyament dels Raptors semblant que eren més que la suma de les seves parts, ara se senten decididament menys. Tenint en compte la posició dels Raptors a la classificació, té sentit plantejar-se negociar amb Anunoby i/o Siakam.

El comerç d’Anunoby representaria una reestructuració de la llista, mentre es passava Siakam constituiria “explotar-ho”, o tan a prop com els Raptors vindran. Ha estat un dels 15 millors jugadors de la lliga d’enguany, i no farà 30 anys fins a l’abril del 2024. Els Raptors podrien aconseguir un cop per a qualsevol d’ells.

Com va ser el cas amb Fred VanVleet i Gary Trent Jr., Faré una exempció de responsabilitat: no són tots els oficis que executaria si estigués a càrrec dels Raptors. Vaig intentar equivocar-me pel costat de demanar més en lloc de demanar menys en intercanvis hipotètics, però la idea és donar-vos una idea de com podrien ser els rendiments potencials de les peces bàsiques dels Raptors. (I, el que és més important, aquests haurien d’ajudar a mostrar el que no és raonable esperar.) De la mateixa manera, els meus companys que em van ajudar aquí estan considerant aquestes operacions en una mica de buit en lloc de jutjar-les a la totalitat del mercat.


OG Anunoby. (Chris Young / The Canadian Press via AP)

OG Anunoby

(Dos anys, 36 milions de dòlars restants, més una opció de jugador el 2024-25 per 19,93 milions de dòlars; Anunoby és elegible per a l’extensió aquesta temporada baixa, tot i que és poc probable que signi)

Els Raptors esperaven que Anunoby es convertís en un creador de joc ofensiu més sòlid durant els últims anys. En les seves oportunitats de fer-ho, realment no ha passat. Tenint en compte les possibilitats que té, Anunoby és el jugador més propens a la facturació per sobre de la mitjana de l’equip. Per a un jugador tan fort, té problemes per acabar amb el contacte quan està en moviment.

Dit tot això, Anunoby és, com a mínim, una ala d’elit de 3 i D, amb èmfasi en la “D”. Està a prop del líder de la lliga en robatoris, desviaments i pilotes soltes recuperades. Quan redueix la seva agressivitat, és un defensor físic dur, tan versàtil com qualsevol altre a la lliga. Des que va tornar de les lesions al maluc i la mà el mes passat, va disparar un 43,1 per cent de 3 de cara al partit de dijous contra Charlotte.

Anunoby té un avantatge d’estrelles, i a qualsevol equip li agradaria tenir-lo com a titular d’ús mitjà. Excloent els creadors ofensius de qualsevol mida, el seu tipus de jugador és el més cobejat de la lliga. A causa del seu sou, aproximadament la meitat del de Siakam però el doble de Barnes, hauria de ser el més fàcil dels tres perquè els Raptors es moguessin. Perquè els Raptors el deixin, segurament voldrien una combinació de múltiples jugadors de rotació joves i eleccions de draft.

A Grizzlies: Anunoby, Thaddeus Young (dos anys, 16,3 milions de dòlars restants, 1 milió de dòlars garantit per al 2023-24)
Per als Raptors: Dillon Brooks (un any, 11,4 milions de dòlars), Ziaire Williams (tres anys, 15,35 milions, probable RFA el 2026), Danny Green (un any, 10 milions de dòlars), la selecció de primera ronda de 2023 i la selecció de primera ronda de 2024 (pertany a Golden State) O selecció de primera ronda de 2025 (pertanyent a Memphis)

La visió dels Grizzlies: Treu a Dillon Brooks de l’acord i tindràs alguna cosa. Els equips no intercanvien peces de cor i ànima enmig de la disputa pel títol, i això és qui Brooks és a Memphis. M’agrada la idea d’OG als Grizzlies; potser reduïu aquest acord perquè sigui només ell qui ve de Toronto. — Joe Vardon

A Reis: Anunoby
Per als Raptors: Richaun Holmes (tres anys, 36,16 $), Davion Mitchell (tres anys, 16,35 milions de dòlars), millor Indiana/Seleccions de segona ronda de Sacramento 2023, eleccions de primera ronda de 2026 i 2028*

(* — Els reis haurien d’eliminar les proteccions a la selecció del 2024 que deuen Atlanta per poder intercanviar aquestes eleccions de primera ronda.)

La visió dels reis: Els Kings se senten bé amb el seu nucli, i, sí, això inclou un veterà petit davanter / futur agent lliure Harrison Barnes. Però tot i que Barnes, de 30 anys, pot ser més adequat per als seus llibres si poden tornar-lo a signar aquest estiu, podria veure que això intrigant els Kings com una manera d’alinear les línies de temps dels seus jugadors principals i aixecar-lo. el seu sostre. De’Aaron Fox (el contracte màxim del qual dura fins a la temporada 2025-26) té 25 anys, Domantas Sabonis (que és agent lliure a l’estiu del 2024) té 26 anys i Anunoby (que també és agent lliure a l’estiu del 2024) té 25 anys. Sam Amick

A Knicks: Anunoby, Khem Birch (dos anys, 13,65 milions de dòlars)
Per als Raptors: Obi Toppin (dos anys, 12,19 milions de dòlars, RFA el 2024), Evan Fournier (dos anys, 36,85 milions de dòlars, més opció d’equip per al 2024-25), millor que els Knicks o Mavericks Seleccions de primera ronda de 2023, 2024 Pistons segona ronda, selecció de la primera ronda dels Knicks del 2025

L’opinió dels Knicks: Estic intrigat, tot i que imagino que els Knicks lluitarien amb aquesta selecció del 2025. Aquest equip encara planeja la caça d’estrelles, i si hi ha una lliçó per aprendre del Donovan Mitchell, Rudy Gobert i Dejounte Murray oficis d’aquest estiu passat, és que necessitaran seleccions sense protecció per fer-ne una. Dit això, aquest és el preu d’anar darrere d’una excel·lent ala de doble sentit, i vaig poder veure que Anunoby s’adaptava meravellosament a aquesta llista. Crec que hi podria haver alguna cosa aquí. La meva gran pregunta és si Toronto ho faria ara mateix, tenint en compte que crec que podrien adquirir un valor similar a l’estiu. — Fred Katz

A Pelicans: Anunoby
Per als Raptors: Dyson Daniels (quatre anys, 25,06 milions de dòlars, RFA el 2026), Devonte Graham (tres anys, 36,3 milions de dòlars), selecció de primera ronda del 2023, millor de Lakers/Bucks Seleccions de primera ronda del 2024

La visió dels pelicans: En el buit, aquest acord sembla molt adequat per al que necessita Nova Orleans. Anunoby és una ala defensiva d’elit que podria tapar alguns dels problemes que comporta una alineació titular amb Zion Williamson, Brandon Ingram i CJ McCollum. També és un millor separador de terra que Herb Jones. Però la situació del contracte d’Anunoby fa que aquest sigui una mica més complicat. Podrà renunciar al seu acord actual després de la temporada 23-24, i estic segur que buscarà un bon dia de pagament. Daniels és jove, però ja és un defensa molt capaç a un preu molt més favorable a l’equip. Per temptador que sembli aquest, crec que probablement passen els Pels. — Will Guillory

A Sols: Anunoby
Per als Raptors: Landry Shamet (quatre anys, 42,5 milions de dòlars), Dario Saric (un any, 9,24 milions de dòlars), eleccions de primera ronda de 2023, 2025 i 2027

Vista dels Sols: El president d’operacions de bàsquet dels Suns, James Jones, ha estat molt pacient amb els seus actius fins ara, i no el veig gastant tres primers per a Anunoby quan ja tenen Mikal Bridges signat fins a l’estiu del 2026. Jones està esperant un més gran. peix, per dir-ho així, que OG — Amick

Comerç d’OG Anunoby i Pascal Siakam: Raptors com a venedors, Part 2


Pascal Siakam. (Bill Streicher / USA Today)

Pascal ho sento

(Dos anys, 73,34 milions de dòlars, extensió elegible aquesta temporada baixa)

En primer lloc, probablement hauríem d’eliminar el comerç de Rudy Gobert de les nostres memòries col·lectives. Sí, el Jazz va obtenir quatre futures eleccions de primera ronda, un intercanvi de selecció, Minnesotal’elecció més recent de la primera ronda (Walker Kessler) i tres jugadors de qualitat de rotació per a un centre de 30 anys, primer defensa. Això sembla un atípic. Els Raptors poden assenyalar-ho tot el que vulguin com a preu per aconseguir un acord. Si ho fan, és probable que no es faci un acord, i això està bé.

Alguna cosa que s’acosta a què Cleveland renunciar per Donovan Mitchell sembla més adequat. Mitchell és més jove amb un any i mig més de control de l’equip al seu contracte que Siakam. Tanmateix, Siakam és una millor aposta per signar una extensió, és un defensor més impactant que Mitchell i ha demostrat la capacitat de marcar el seu ús cap amunt o cap avall per adaptar-se millor al seu equip.

El Jazz va obtenir tres futures eleccions de primera ronda, una altra recent de primera ronda (Negre trencat) i dos jugadors de rotació per a Mitchell. Els Raptors poden mirar de ser més joves i més prims en termes de diners garantits, però els rendiments haurien de ser comparables tenint en compte el nivell al qual juga Siakam actualment.

A Suns: Siakam i Birch
A Toronto: Deandre Ayton (quatre anys, 132,93 milions de dòlars), Jae Crowder (un any, 10,18 milions de dòlars), eleccions de primera ronda de 2023, 2025, 2027, drets d’intercanvi de selecció de primera ronda el 2026*

(* Ayton ha d’aprovar qualsevol canvi completat aquesta temporada; els Raptors probablement intentaran traslladar Crowder a un tercer equip)

Vista dels Sols: Ara això ho vaig poder veure. Jones, l’experiència del qual com a jugador als ‘Heatles’ de Miami sens dubte informa algunes de les seves opinions sobre equips d’elit, podria afegir Siakam com a Chris Bosh actual. Tu tens Devin Booker i Chris Paul (tot i que amb 37 anys) i una pista de lluita pel títol més llarga que abans. Pel que fa al que els Suns renuncien, la dinàmica d’Ayton fa anys que és difícil de navegar pels Suns i ningú no s’estranyarà que formi part d’aquest paquet. — Amick

A Grizzlies: ho sóc
Per als Raptors: Tyus Jones (dos anys, 29 milions de dòlars), verd, Jake LaRavia (quatre anys, 14,76 milions de dòlars, RFA el 2026), Williams, 2023, 2025, eleccions de primera ronda de 2027, selecció de primera ronda de 2024 (Golden State), selecció de segona ronda de 2024 (Toronto).

La visió dels Grizzlies: Sí. Fes-ho. Els Grizzlies han estalviat la seva pols en aquest gran comerç, per a aquesta peça clau per posar-los per sobre. Siakam val la capital. El aconsegueixen, enforteixen la seva oportunitat d’anar fins al final. Els Raptors tenen l’oportunitat de fer un equip molt, molt bo: aquest comerç ho faria i seria just per ambdues parts. — Vardon

Als guerrers: ho sóc
Per als Raptors: Draymond Green (un any, 25,81 milions de dòlars, més opció de jugador per al 2023-24), Jonathan Kuminga (tres anys, 19,39 milions de dòlars, RFA el 2025), Moisès Moody (tres anys, 13,46 milions de dòlars, RFA el 2025), eleccions de primera ronda el 2026 i 2028, intercanvis de selecció el 2025 i 2027

La visió dels guerrers: No. Els Warriors seran més protectors dels seus futurs actius del que molts de la lliga podrien esperar. Hi ha una raó per la qual van fer servir aquells escollits de loteria en lloc d’intercanviar-los en diversos punts d’aquest camí. Es comprometen a tornar a posar la llista sota el nucli d’envelliment. Això inclou Kuminga (el millor de les seves seleccions recents) i fins i tot Moody, tot i que m’hauria d’imaginar que es podria obtenir amb un tracte més petit. Vaig poder veure’ls intercanviant un futur protegit per loteria primer per un augment de la rotació mitjana, però mai no han tingut interès a descarregar l’armari de selecció de draft per a un tipus Siakam com altres equips. Després hi ha l’aspecte Draymond d’aquesta oferta. Siakam té molt més valor al mercat obert (i fins i tot per als Warriors a llarg termini), però hi ha veterans en aquest vestidor que dirien que Draymond és més vital per al moment actual dels Warriors i aquesta persecució del títol de tipus Last Dance per un cinquè anell de campionat. — Anthony Slater

(Foto superior: Tim Nwachukwu / Getty Images)

#Comerç #dOG #Anunoby #Pascal #Siakam #Raptors #venedors #Part

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button