MLB

Projecció de la llista de bessons 3.0: Carlos Correa ho canvia tot

Projecció de la llista de bessons 3.0: Carlos Correa ho canvia tot

Com haureu sentit, el Bessons va fer una notícia la setmana passada. I una de les nostres regles de llarga data aquí a L’Athletic és que si un equip fa el fitxatge més gran de la història de la franquícia, seguirem endavant i farem una nova projecció de la plantilla.

Carlos Correa‘s retorn impactant a Minnesota en un acord de sis anys i 200 milions de dòlars, altera dràsticament la imatge del camp dels Bessons, ara i per a la propera dècada. Però encara hi ha preguntes sobre la llista per respondre i diverses àrees que necessiten actualitzacions amb menys d’un mes fins que els llançadors i els receptors es presentin a Fort Myers.

Els Twins tenen prou profunditat de qualitat o empènyeran encara més fitxes al mig després d’enganxar Correa? Fem una ullada.

Atrapadors (2)

En: Christian Vázquez, Ryan Jeffers

Altres a la llista de 40 homes: Cap

I Hayes: Després de patir problemes de profunditat darrere del plat la temporada passada, sembla que hi ha un esforç concertat per garantir que hi hagi moltes opcions experimentades en els menors aquest any darrere de Vázquez i Jeffers. Sis dels 25 convidats de l’equip (NRI) a l’entrenament de primavera són receptors, inclosos els veterans Tony Wolters, Grayson Greiner i Chance Sisco, cadascun dels quals té experiència en lligues importants.

Wolters, de 30 anys, ha atrapat en 360 partits de lligues importants, alhora que ha fet diverses aparicions a segona base, tercera base, parador curt i camp esquerre. Es va considerar una incorporació prioritària entre els signants d’agent lliure de lligues menors de l’equip, com ho va ser tornar a fitxar Jair Camargo, de 23 anys, que mai no ha jugat més que el Doble A, però ha MLB potencial.

Aaron Gleeman: Quan un equip que va passar la major part de la temporada en primer lloc acaba donant 22 inicis a Sandy León al llarg del tram, té sentit que emmagatzemin profunditat de captura per a la propera temporada. Jugador de camp de seguretat Kyle Farmer fins i tot pot servir com a tercer receptor d’emergència. De fet, m’estranya una mica que els Bessons no hagin tornat a fitxar León, tot i que el tan estimat jugador de 33 anys està sortint de la cirurgia del genoll. Recentment va aconseguir un contracte de lliga menor de la Rangers.

Aquesta és una de les posicions més senzilles i tancades dels Bessons. Vázquez, qui va signar un acord de tres anys i 30 milions de dòlars amb els Bessons a mitjans de desembre, començaran la majoria dels jocs, probablement en un rang del 55-65 per cent. Jeffers el donarà suport mentre comença principalment contra llançadors esquerrans. I si les lesions tornen a colpejar, tenen diversos veterans amagats a la Triple A. Sobre el paper, almenys, la profunditat de captura dels Bessons es troba entre les millors de la lliga.

Jugadors de camp (6)

En: Luis Arraez, Jorge PolancoCarlos Correa, Jose MirandaKyle Farmer, Àlex Kirilloff

Altres a la llista de 40 homes: Royce Lewis, Edward Julien

Gleeman: El retorn de Correa ho canvia tot aquí. Passar de Farmer a Correa com a parada curta inicial suposa una actualització tan gran com sigui possible, i també empeny Farmer a un paper d’utilitat per al qual és molt més adequat. Recolzarà els quatre llocs dins del camp, servirà com a tercer receptor d’emergència i potser fins i tot veurà alguna acció al camp exterior.

És un tema habitual a l’hora de mirar aquesta plantilla, però la profunditat del camp era clarament una prioritat després dels problemes de lesions de la temporada passada. Correa, Polanco i Miranda estan tancats al campocort, segona base i tercera base, respectivament. Arraez i Kirilloff poden dividir el temps a la primera base i al bateador designat, amb Arraez també jugant una segona base i Kirilloff sent una opció de camp de cantonada. I Farmer omple qualsevol buit sempre que només un jugador de camp necessiti un dia lliure.

A mitja temporada, Lewis hauria de tornar a entrar a la barreja tornant d’ACL esquinçats adossats. I al voltant d’aquella època, és possible que els seus companys principals potencials Brooks Lee, Austin Martin i/o Julien també poguessin pressionar per a convocatòries.

Hayes: MLB Trade Rumors va projectar un sou de 5 milions de dòlars per a Arraez mitjançant arbitratge, que és exactament el que els Twins van oferir al campió de bateig del 2022. Arraez va contrarestar 6,1 milions de dòlars, de manera que probablement les dues parts es dirigeixen a una audiència per determinar el seu sou de 2023.

Lewis i Lee no només podrien arribar a les majors en algun moment d’aquesta temporada, sinó que els Twins van afegir l’operador Willi Castro en un acord de lliga menor aquest hivern. Castro no és gaire defensor a l’interior del camp (és més probable que l’equip l’utilitzi al camp després d’haver-lo llistat allà quan va anunciar invitacions a la lliga menor), però hi ha esperança que pugui redescobrir el bat que va produir un .349/. Línia de tall de 381/.550 amb sis jonrons en 140 aparicions al plat a la temporada 2020 escurçada per la COVID.

Jardiners (5)

En: Byron Buxton, Joey Gallo, Max Kepler, Nick Gordon, Gilberto Celestino

Altres a la llista de 40 homes: Trevor Larnach, Matt Wallner

Gleeman: A l’inici de la temporada baixa, la gràfica de profunditat del camp dels Bessons tenia massa bates esquerrans i no suficients ratpenats dretans. Des de llavors, han afegit un altre esquerran a Gallo i han deixat caure un dretan, Kyle Garlick, de la llista de 40 homes. Ara els únics batedors dretes són Buxton i Celestino, tot i que el president d’operacions de beisbol Derek Falvey va dir que Farmer és una opció de camp viable que podria ajudar a omplir el paper de Garlick.

Alguna cosa ha de donar. Fins i tot si Larnach i Wallner són als menors, cosa que sembla un malbaratament, encara haurien de trobar bateigs per als esquerrans Gallo, Kepler, Kirilloff i Gordon. Garlick no és una estrella, però va ocupar un paper molt necessari començant 2-3 vegades per setmana enfront dels llançadors esquerrans. O els Bessons tenen alguna cosa planejada o confien molt en que Farmer jugui al camp esquerre, perquè, en cas contrari, el camp està molt desequilibrat.

Fa dues setmanes, vaig pensar AJ Pollock, Andrew McCutchen o Trey Mancini tenia més sentit, però des de llavors han signat en altres llocs. Adam Duvall i Tommy Pham són els següents millors ajustaments d’agent lliure, de manera que els prestatges estan majoritàriament buits. Sembla lògic que els Bessons afegeixin un bat de camp dret i/o canviïn un esquerran, amb Kepler el candidat més evident, però potser no ho veuen com una debilitat important. Tanmateix, és un forat fàcil d’omplir que té un valor clar.

Hayes: Quan nosaltres va parlar l’altre dia, Buxton va indicar que el seu genoll és al 100 per cent. Tot i que es va frenar tota la temporada 2022 pel genoll, Buxton va tornar a demostrar com pot fer la diferència, amb 28 jonrons, el màxim de la seva carrera, en 382 aparicions al plat. Des de la seva temporada de 25 anys, Buxton va fer un home run un cop cada 14 al bate.

Tot i que és més probable que vegi la major part del seu temps de joc a la primera base, Kirilloff encara podria jugar ocasionalment al camp. El que és més important és com se sent el canell de Kirilloff. Tots els indicis són positius. Mentre que l’última temporada baixa Kirilloff va haver de tancar el seu bateig durant un mes, aquest any no hi ha hagut cap aturada.

Falvey va dir la setmana passada que Kiriloff ha estat deixant anar quan es balanceja, descrivint-ho com una “molta bona notícia”. Però, els Bessons també han intentat augmentar lentament el canell de Kirilloff aquesta temporada baixa, la qual cosa significa que és probable que estigui darrere de tots els altres quan arribi al campament perquè no està rebent el mateix volum de swings en directe.

llançadors titulars (5)

En: Sonny Gray, Kenta Maeda, Tyler Mahle, Joe Ryan, Bailey Ober

Altres a la llista de 40 homes: Josh Winder, Chris Paddack, Louie Varland, Simeon Woods Richardson, Brent Headrick, Jordan Balazovic, Matt Canterino

Hayes: Un dels elements més importants de la llista de desitjos de Correa és un llançador titular de primera línia. Quan va pensar que anava a la MetsCorrea esperava jugar darrere Max Scherzer i Justin Verlander. De fet, hi ha molt pocs ass reals al beisbol, potser 8-12. Cap d’ells està disponible ara a l’agència lliure.

Si els Bessons produïssin d’alguna manera un miracle abans de la temporada i n’afegissin un a través del canvi, va dir que l’as s’uniria a una rotació ja sòlida, tot i que un utilitzant quatre llançadors que van perdre el temps la temporada passada a causa d’una lesió. Els Bessons han mantingut discussions amb el Marlins Sobre Pablo Lópezperò el preu és comprensiblement alt.

El veritable premi a Miami és Sandy Alcantaraque està signat fins al 2026 amb una opció d’equip per al 2027. És el tipus de llançador per al qual buides el sistema de granja, però diu que els Marlins no tenen cap interès a canviar el guanyador de Cy Young de la Lliga Nacional.

Gleeman: Si tothom està sans, aquesta és una de les millors i més profundes rotacions que han tingut els Bessons en molt de temps, amb cinc titulars per sobre de la mitjana, amb tres prospectes preparats per a la MLB esperant a les bandes a Winder, Varland i Woods Richardson. Però el problema és que Gray, Maeda, Mahle i Ober tenen algun nivell de lesions i/o problemes de durabilitat, igual que Winder. Tenen molta profunditat i gairebé segur que la necessitaran.

Darrerament hi ha hagut molts rumors de López, i sens dubte és un bon llançador, però no està clar que sigui una actualització prou gran respecte a qualsevol dels cinc primers titulars actuals dels Twins per justificar la separació amb un paquet multijugador que inclou claus grans. lligues i millors prospectes. I no és que López sigui un home de ferro, ja que el jove de 26 anys amb una efectivitat de 3,94 en la seva carrera té un llarg historial de lesions i es va esvair a la segona meitat la temporada passada.

Com heu dit, si els Bessons volen fer un altre cop important abans de l’entrenament de primavera, aquest és el lloc per fer-ho, però no estic segur que López ho aconsegueixi donades les opcions internes. Han de disparar més alt que López per oferir una millora clara i això és molt difícil de fer sense destruir el sistema agrícola.

Càntirs de relleu (8)

En: Joan Duran, Jorge López, Griffin Jax, Caleb Thielbar, Jorge Alcalá, Emilio Pagan, Jovani Moran, Trevor Megill

Altres a la llista de 40 homes: Ronny Henriquez, Cole Sands, AJ Alexy

Gleeman: L’Alexy és un obrer dretà adquirit en un ofici menor la setmana passada i potser ni tan sols va llançar per als Bessons, però el recordaré per sempre perquè l’equip va enviar un comunicat de premsa sobre aquest ofici mentre tothom es tornava boig. Notícies de Correa. Em va recordar quan la meva mare em deia que llegia un llibre perquè em tranquil·litzi durant el viatge massa llarg fins a Valley Fair. Alexy és aquest llibre.

De totes maneres, els Twins encara semblen un alleugeriment dretà de qualitat menys que un bullpen fiable. Tornar a fitxar Michael Fulmer sembla una solució òbvia, sobretot perquè López i Pagán són… bé, diguem-ne signes d’interrogació. També podrien recórrer a un jove titular com Winder. Però per a mi, un cop aconsegueixis Correa, també pots fer tot el possible per afegir profunditat de qualitat, ja que una o dues victòries podrien ser el que t’empeny als playoffs.

Hayes: Sens dubte, el bullpen se sent com un lloc on els Bessons podrien afegir una opció preparada com suggereixeu amb Fulmer. Si bé les lesions al setembre van perdre la divisió dels Bessons, es podia sentir ClevelandLa confiança de ‘s va créixer el dia en què es va reunir per superar el seu bullpen cinc vegades en vuit reunions de juny. Tot i així, és massa aviat per suggerir que López no pot replicar el que va fer abans de ser adquirit a la data límit de l’any passat. Estarà més còmode amb els Bessons després de passar una primavera amb el grup.

El cos de relleu s’aprofundeix amb alguns fitxatges de lligues menors, inclòs el retorn de l’esquerra Danny Coulombe, que semblava que tingués un bon 2022 abans de sotmetre’s a una cirurgia de maluc. Els fitxatges prioritaris de la lliga menor també van incloure els dretans José De León i Patrick Murphy. Són la sisena organització que arrisca a De León, que abans va ser una de les 40 millors perspectives mundials del Dodgersquan els Bessons van intentar aconseguir-lo en les converses comercials de Brian Dozier.

(Foto superior de Carlos Correa i Luis Arraez: Jeffrey Becker / USA Today)

#Projecció #llista #bessons #Carlos #Correa #canvia #tot

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button