NBA

Termini d’intercanvi de l’NBA 2023: cinc equips, inclosos Clippers i Warriors, s’enfronten a la major pressió per fer moviments

Termini d’intercanvi de l’NBA 2023: cinc equips, inclosos Clippers i Warriors, s’enfronten a la major pressió per fer moviments

Als aficionats de l’NBA els encanta l’olor de la temporada comercial al matí, i les emanacions oloroses són més acres en algunes ciutats que en altres. Mentre que els equips com el Boston Celtics, Nuggets de Denver i Memphis Grizzlies poden mirar els seus equips amb confiança cap a la data límit comercial del 9 de febrer, d’altres estan mirant els forats de la seva llista com Lebron James mirant a JR Smith.

Per tant, s’estan aplicant diferents nivells d’urgència a cadascun NBA recepció. Vam decidir fer una ullada a les cinc franquícies que s’enfronten a més pressió de cara a la data límit comercial del 2023.

Linia inferior: El baix rendiment i la manca de continuïtat a causa de les lesions han creat una sensació d’urgència per a un favorit del títol de pretemporada que ha estat innegablement mediocre.

“Ei, no ho saps quan? Kawhi Leonard i Paul George estan junts a la pista… “Bla, bla, bla. En aquest moment, els Clippers que contenen el campionat existeixen en un univers paral·lel amb dits de gossos calents i Raccacoonie. En aquest univers, el que importa, són un equip de .500 amb la quarta pitjor ofensiva de l’NBA. En Leonard i en George només han jugat 18 partits junts, i tenen 11-7. No és exactament inculcat de confiança.

La bona notícia és que aquesta llista està perfectament construïda per a un comerç, amb sous de nivell mitjà que es poden utilitzar com a farciment per a un acord més gran o canviar per un jugador més adequat a un cost similar. Nic Batum, Reggie Jackson, Robert Covington, Luke Kennard, Marcus Morris Sr. i Norman Powell tots guanyen entre 10 i 16 milions de dòlars, i el de Jackson és l’únic contracte que caduca al final d’aquesta temporada. Els Clippers també (finalment) tenen una selecció de primera ronda per col·locar-se en un comerç i, donat l’estat actual de l’equip amb dues estrelles envellides, aquesta selecció del 2028 podria semblar força sucosa per a un soci potencial.

El base és l’àrea més òbvia madura per millorar, amb Jackson fent un pas enrere aquesta temporada i els Clippers amb una puntuació neta de menys de 6,6 amb Joan Wall al terra. El sou de 6,4 milions de dòlars de Wall podria ser útil en un comerç, amb objectius potencials com ara Utah Jazz veterinari Mike Conley i — un gronxador més gran — Rapinyaires base Fred VanVleet.

Aquest equip es va construir per als campionats, s’acostava molt fa dues temporades, però ara mateix sembla que alguna cosa ha de passar, si no és per una altra cosa que sacsejar el malestar. En Leonard comença a jugar com ell mateix, i l’últim que vols fer és perdre-li una temporada saludable, ja que no sabem quants li queden. Sens dubte, la urgència hi és per als Clippers.

2. Toronto Raptors

Linia inferior: Tenint diversos jugadors impactants que es dirigeixen cap a una data límit que els manca, podria ser el moment adequat perquè els Raptors venguin les seves peces i miren cap al futur.

El nostre Sam Quinn va classificar Toronto com un dels potencials venedors que podrien dictar el mercat de terminis comercialsja que l’equip posseeix una gran quantitat de productes bàsics d’altra manera escàs: jugadors que podrien afectar realment les possibilitats de títol d’un equip rival.

Ala bidireccional I Anunoby S’ha informat que ha queixat sobre el seu paper en l’ofensiva, i disposarà d’una ampliació considerable en un futur proper. El base de l’All-Star Fred VanVleet encara ha d’arribar a un acord amb la seva pròpia extensió, i gairebé segur que optarà per l’últim any del seu acord per entrar a l’agència lliure aquesta temporada baixa si no arriben a un acord. Gary Trent Jr., un tirador de 3 punts de gran volum del 38 per cent de la seva carrera, també probablement declinarà la seva opció després d’aquesta temporada i entrarà al mercat d’agents lliures. Si vols pensar encara més en gran, davanter All-NBA Pascal ho sento –el contracte del qual caduca després de la temporada vinent– també podria estar disponible si Masai Ujiri i la recepció reben una oferta que simplement no poden rebutjar.

La pressió sobre els Raptors en aquesta data límit comercial gira al voltant d’una decisió important: explotar-lo, fer-se una palmada o alguna cosa entremig.

Amb el Regent Rookie de l’any Scottie Barnes presumiblement fora de la taula, l’organització ha de decidir quines, si n’hi ha, d’Anunoby, VanVleet, Trent i Siakam són parts essencials del futur. Amb un rècord mitjà al voltant de .500 i sense diners en els llibres passat el 2023-24 fora de Chris Boucher, els Raptors són un candidat legítim de tanc/reconstrucció. Totes aquestes peces tindrien actius importants, i la resta d’aquesta temporada es dedicaria a participar en el sorteig Victor Wembanyama-Scoot Henderson. Un nucli construït al voltant de Barnes, l’elecció del draft d’enguany i els jugadors joves que trobin en els intercanvis no seria el pitjor del món: mireu com els Utah Jazz han aconseguit mantenir-se rellevants malgrat que van intercanviar dos jugadors de l’All-NBA.

Per contra, els Raptors podrien decidir que aquest, de fet, és el nucli construït per guanyar un títol, i la primera meitat d’aquesta temporada va ser simplement una casualitat que aviat es corregirà. Recordeu que els Boston Celtics estaven per sota dels .500 en aquesta època de l’any passat, abans que de sobte esdevinguessin imbatibles i s’apuntessin al segon cap de sèrie a la Conferència de l’Est i a les Finals de l’NBA. El comerç d’una de les peces de Toronto per millores marginals sembla una mitja mesura, però també és una opció.

La qüestió és que els Raptors han de prendre una decisió ferma, que comporta molta pressió.

Linia inferior: Els problemes dels Warriors aquesta temporada es podrien solucionar mitjançant un canvi, però haurien de comprometre el seu pont cap al futur en el procés.

No hi ha manera d’evitar-ho: els campions defensors han lluitat aquesta temporada. A informe recent va dir que no s’espera que la recepció dels Warriors intercanviï cap de les seves tres anteriors opcions de loteria: James Wiseman, Jonathan Kuminga i Moisès Moody — abans de la data límit, però això sempre ve amb l’advertència “subjecte a canvi”. Tenint en compte que Wiseman hauria d’estar en qualsevol negoci important que Golden State faci, sembla que hi ha un altre termini tranquil a l’horitzó.

Tanmateix, sempre hi ha… sempre — Urgència per maximitzar El de Steph Curry finestra de grandesa. Els Warriors han passat de segon en eficiència defensiva la temporada passada a 14è aquest any, subratllant la importància de Otto Porter Jr. i Gary Payton II en aquella rotació del campionat. Dels tres joves, només Kuminga sembla marginalment disposat a contribuir en un escenari de playoffs, i fins i tot ell ha estat amunt i avall. Donte DiVincenzo ha estat una excel·lent incorporació, però JaMychal Green –s’espera que s’ompli com a home gran mòbil i commutable– no s’ha produït fins ara.

Afegeix un jugador com Jakob Poeltl com a centre de reserva amb mida (cosa que als Warriors els falta molt, tret que Wiseman s’entengui ràpidament) probablement ajudaria a la defensa, però haurien de desfer-se de Wiseman per igualar el sou. El mateix si anessin a buscar una ala gran com Jalen McDaniels. Els Warriors sempre podrien aguantar i esperar el mercat de compra, però hi ha algú com Rudy Gay et porta per sobre?

Tingueu en compte que Golden State tampoc vol assumir un sou que s’afegiria a la seva factura massiva d’impostos de luxe, de manera que qualsevol persona amb la qual negocien probablement hauria de ser un lloguer amb un acord que caduca. Us desferria d’un dels vostres joves escollits de loteria durant uns mesos d’ajuda a guanyar ara?

La majoria dels equips dirien que no, però els Warriors tenen un nucli de campionat envellit armat amb un dels millors jugadors de la història al seu àpex, cosa que fa que les coses siguin una mica més difícils de cara a aquesta data límit, sens dubte.

Linia inferior: Luka Doncic és un espectacle unipersonal, i podria ser el moment de fer un pas com a mostra de bona fe a una superestrella generacional.

Malgrat la insistència de Mark Cuban que ho va entendre “molt malament” Tim McMahon d’ESPN informat a principis d’aquest mes que Luka Doncic ha “indicat fermament” que vol que els Mavericks millorin la plantilla abans de la data límit de canvi. Quan el vostre candidat a l’MVP de 23 anys es posa en dubte sobre la necessitat de més ajuda, hi ha una pressió força forta per complir. I realment pots culpar-lo?

Doncic està actuant a nivells històrics, però els Mavs han rondat els .500 durant la major part de la temporada, en part a causa de la pèrdua del seu company de fórmula: Jalen Brunson — fins al New York Knicks aquesta temporada baixa. Dallas no va proporcionar cap substitut raonable de la pista posterior per a Brunson, i l’addició de Christian Wood ha perjudicat tant la defensa com ha ajudat a l’atac. El que queda és un equip dels Mavericks incapaç de guanyar la majoria dels partits tret que Doncic es faci balístic, cosa que, afortunadament per a ells, passa amb força freqüència.

Els Mavs tenen els sous de Wood, Tim Hardaway Jr. i Spencer Dinwiddie per jugar, juntament amb moltes opcions d’esborrany futurs disponibles. Queda per veure què els aconsegueix i de què estan disposats a separar-se. Pot la recepció convèncer Doncic que mantenir els seus actius per a un gran swing més tard és més intel·ligent que obtenir ajuda marginal ara als marges? El Doncic, notòriament ultracompetitiu, entretindrà el concepte d’essencialment puntejar en una temporada en què és, de manera conservadora, un dels cinc millors jugadors de l’NBA?

L’agència lliure de Doncic encara està lluny a la vida real (2026), però en termes de l’NBA s’acosta més ràpidament. L’últim que voleu fer és cometre qualsevol error que eventualment pugui ajudar a empènyer Doncic cap a la porta, de manera que els Mavericks han de manejar aquesta situació amb delicada i sàvia.

Linia inferior: LeBron James no vol passar els darrers dies de la seva carrera en un equip mediocre, però l’oficina principal i la propietat semblen dubtar d’utilitzar els actius futurs per prendre el que podria ser una oportunitat inútil de lluita.

LeBron James recentment va dir de la situació actual del seu equip: “Tots sabeu què ha de passar.” Malauradament, hi ha hagut diverses iteracions diferents a tota la terra dels Lakers sobre què hauria de passar, exactament, el f—. Comerç Russell Westbrook? Mantingueu Westbrook però canvieu Patrick Beverley ? Comerç Anthony Davis? Compartir amb el mateix LeBron?

Independentment de quina versió creieu que és més prudent, és difícil argumentar que els Lakers tenen alguna possibilitat de guanyar un títol de l’NBA amb la seva plantilla actual, de manera que cal que hi hagi un volum de negocis, ja sigui abans de la data límit de canvi o a l’agència lliure aquest proper fora de temporada. Sembla que James no està disposat a esperar, però el fet que hagi signat una pròrroga que el porti almenys a la temporada que ve alleuja una mica la pressió de la direcció.

Dit això, hi ha urgència. La recepció dels Lakers ho va mostrar dilluns, completant el primer acord notable de la temporada comercial adquirint el davanter Rui Hachimura dels Washington Wizards.

James, que aviat serà el màxim anotador de la lliga de tots els temps, té una mitjana de gairebé 30 punts per partit i dispara gairebé el 60 per cent amb dobles. Davis, quan va estar sa durant un breu tram, semblava el jugador més dominant de la lliga. Malgrat tot el flac que ha agafat per la seva presa de decisions al final del partit (o la seva manca), Westbrook ha tingut un bon rendiment des que va passar a la banqueta, sumant 16,5 punts, 7,9 assistències i 6,5 rebots amb un 44 per cent de tirs com a reserva. El nou entrenador en cap, Darvin Ham, sembla que els Lakers juguen fort per ambdues bandes. Hi ha alguna cosa allà, per molt feble que parpellegi l’espelma.

Canviar Westbrook pel duo d’Indiana Buddy Hield i Myles Turner Sembla que s’ha rumorejat des de l’alba dels temps, i el Pacers‘ recent caiguda a la baixa en absència de Tyrese Haliburton podria fer que aquest acord sigui una mica més realista per a ells. El punt de conflicte en qualsevol acord amb Westbrook sempre han estat els primers jugadors de 2027 i/o 2029 que haurien d’aportar els Lakers com a compensació. Un punt de vista és que li deus a James i a la teva base de fans fer-ho tot mentre ell encara actua a aquest nivell. L’altra banda és que cap acord sobre la taula farà que els Lakers siguin candidats al títol aquesta temporada, així que per què no mantenir les fitxes fins l’estiu vinent, quan també tingueu espai per a la tapa a causa del contracte de Westbrook que surt dels llibres.

Sens dubte, podeu veure ambdues parts, però quan el rei es fa públic per voler fer un moviment, augmenta el nivell de pressió de Rob Pelinka and Co.

#Termini #dintercanvi #lNBA #cinc #equips #inclosos #Clippers #Warriors #senfronten #major #pressió #fer #moviments

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button